ουπς! κι εγω γι αυτη νομιζα θα ειναι! wtf???
το συζηταμε...
ουπς! κι εγω γι αυτη νομιζα θα ειναι! wtf???
το συζηταμε...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
παιδια το μνημοσυνο θα τελεστει στις 9:30 στον Ιερο Ναο Αγιου Κωνσταντινου και Ελενης στην Αροη.
Μιας και πλησιάζουν οι μέρες, θα ήθελα να σας πω ότι στην Πάτρα την Κυριακή θα διεξαχθεί το 4ο Διεθνές Σιρκουί Καρτ. Ίσως κάποιοι να θελήσουν δοθείσης της ευκαιρίας να παρακολουθήσουν λίγο από τον αγώνα.
Επίσης άλλη μια σκέψη μιας και θα κάνετε τον κόπο να έρθετε, είναι να το συνδυάσουμε με εκδρομούλα στα πέριξ. Η σκέψη μου είναι για κάτι που να βολεύει και τσι Αθηναίοι στην επιστροφή.
Χάρτης
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 24/09/2012 στις 17:33.
+1 έκλεισε για την εκδρομούλα
κάρτ αμα δεν τρέξουμε, δεν τρελαίνομαι
θα παίξει και πικ νικ στην λίμνη?
Μετά από τηλ. επικοινωνία που είχα σήμερα με τον πατέρα του panvas, σας ενημερώνω ότι μετά το μνημόσυνο και περίπου στις 13:00 η οικογένεια θα κάνει τραπέζι στη μνήμη του εκλιπόντος.
Ο κύριος Βασιλάκης λοιπόν εξέφρασε την επιθυμία να είμαστε κι εμείς εκεί.
Το αναφέρω απλά επειδή επικοινώνησε μαζί μου, σε καμία περίπτωση δεν είναι δεσμευτικό για κανέναν.
Όπως είχα πει, ενημερώνω για όσους ενδιαφέρονται(να κατεβούμε παρέα) ότι Κυριακή πρωί θα αναχωρήσω 7:15 για Πάτρα από το γνωστό περίπτερο...
Me gusta la moto, me gustas tu....
δε θα μπορεσω οπως ειχα πει λογω δουλειας
Πείτε ενα "γειά"
Έφτασε λοιπόν η ώρα.
Θα είμαι στις 08:45 - 09:00 στην διασταύρωση ΕΟ και Αμερικής, έξω από το S/M Βασιλόπουλος. Για όσους δεν προλάβουν τον Gallos κι έρθουν μόνοι τους το σημείο συνάντησης είναι καθώς κινήστε στην ΕΟ με κατεύθυνση την Πάτρα και είστε στην τελική ευθεία (και λίγο κατηφόρα) πριν την είσοδο της πόλης, θα έχετε το νου σας δεξιά σας και εύκολα θα το δείτε. Ακόμα ένα ευδιάκριτο σημείο είναι το μουσείο που βρίσκεται όμως στο αντίθετο ρεύμα. Θα είμαι λίγα μέτρα μετά λοιπόν.
Καλό δρόμο!!!!!!!
Τελευταία τροποποίηση από vaska; 29/09/2012 στις 20:03.
Πριν απο καμία ώρα, στα διόδια Ελευσίνας και ρεύμα προς Αθήνα, καθομασταν με τον Γιώργο (Mr Pif) και έβλεπα τα χιλιάδες αυτοκίνητα που περνούσαν δίχως τελειωμό..Γύρισα το βλέμμα μου και είδα μόνο δυο μηχανές....
Βασίλη, Vaska, Jimmy5, Mr PIf και Byron σας ευχαριστώ μέσα απο την ψυχούλα μου ρε.....
Τελικά, μικρές απλές κινήσεις, προδίδουν τον κάθε Άνθρωπο .....
![]()
![]()
![]()
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....