Μια απο τα ιδια και εγω . Μετα τον Αυγουστο ολο χανεται το σημα , 20% απωλεια πακετων, τους εχω παρει 3 φορε τηλ και με εχουν γραψει κανονικα απο τον ΟΤΕ.
Δν εχω το ιδιο modem ομως. Αν παρω καποιο αλλο θα εχει διαφορα? Αξιζει η "επενδυση" ?
Μια απο τα ιδια και εγω . Μετα τον Αυγουστο ολο χανεται το σημα , 20% απωλεια πακετων, τους εχω παρει 3 φορε τηλ και με εχουν γραψει κανονικα απο τον ΟΤΕ.
Δν εχω το ιδιο modem ομως. Αν παρω καποιο αλλο θα εχει διαφορα? Αξιζει η "επενδυση" ?
NO NEWS..........GOOD NEWS
NO NEWS..........GOOD NEWS
να πω και εγω οτι:
1. για παρεμβολές μου κάνει αυτό που αναφέρεις.(έβαλες κάποια συσκευή που εκπέμπει στα 2.4GHz? πχ ασύρματη μετάδοση εικόνας σε δωμάτιο, ασυρμ. τηλ κλπ)
2. να δεις αυτό που σου είπε και παραπάνω ο φίλος για κανάλια που πιάνεις στο σπίτι σου και βαλε ένα που δεν χρησιμοποιείτε
3. τσέκαρε το πισι σου, παντ σου αν μπαίνει οκ σε άλλα wifi.
αυτα.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Προς το παρών αλλαξα το κανάλι.....είχα δοκιμάσει το 1 και το 6.....
Του έβαλα το 10 και μέχρι στιγμής παει καλα......
Για να δούμε....θέλω 2-3 μέρες να βγάλω συμπεράσματα.....
Τελευταία τροποποίηση από yannis24; 11/09/2012 στις 19:06.
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Μέχρι στιγμής πάω πολυ καλα.....
Όλα μέσα, και παίζουν σφαίρα.....
Ρε λες?
Μακάρι.......
Το Chanel λοιπόν που αλλαξα....τι ακριβώς είναι/κάνει?
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Χονδρικά είναι μια μικρή μετατόπιση στη κύρια συχνότητα που "δουλεύει" το wifi, ακριβώς για να μην παρεμβάλονται μεταξύ τους τα γειτονικά δίκτυα.
Αν π.χ. κάνεις ένα scan και δεις δίκτυα που εκπέμπουν στα κανάλια 1,3 και 5 καλό είναι διαλέξεις από 7 και πάνω. Θα πρεπε βέβαια να έχει ρύθμιση το
router σου να διαλέγει αυτόματα το κανάλι.
Τα ιδια ειχα παθει και εγω με το router της forthnet.Το προβλημα λυθηκε αφου αλλαξα καναλι μεταδοσης και ορισα στο router να δινει συνεχως την ιδια IP στην καθε μια απο τις συσκευες που συνδεω επανω.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
...Το διάβασα όλο και δεν κατάλαβα Χριστό ...
Αυτό ήταν για σήμερα . Καήνύχτα σας .
![]()
ΜΕχρι και χθες το βραδυ παντως που το χρησιμοποιουσα πηγαινε σφαιρα !!
καιρο ειχα να δω τετοιο Internet στο σπιτι .......
σημερα δεν το ειδα......μολις γυρισω θα σας ενημερωσω......
Μακαρι να συνεχισει .......θα με εχετε σωσει!!!
(παντως χθες ειχα παντου σημα και μεσα στο σπιτι.....τουαλετα - Ipad κλασικα-, πισω δωματια...μπαλκονι ........πισινα, γηπεδο τεννις, ελικοδρομιο, δωματιο snooker.....χαχαχαχαχα.)
Ρε μπες από το router του γείτονα να τελειώνουμε....
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...