Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: ΖΗΤΕΙΤΑΙ συμφορουμίτης Θεσσαλονικιός με μηχανολογικές γνώσεις και εργαλεία!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    αχαααα!!!δικοι σου ειναι αυτοι που γραφουνε στους τοιχους ''ολοι στους δρομους'' λοιπον!!!

Και μην με παρεξηγείτε με αυτα που λέω.. ειναι δυσκολες οι εποχές.. Εννοείται πως θελω να πληρωσω και το συνεργείο και τους υπαλλήλους και όλα(εφοσον ειναι τιμιοι παντα). Το θέμα ειναι οτι δεν υπαρχει σάλιο!

Και απο τη στιγμη που υπάρχει η επιλογή να βρω κάποιον αυτονομο ανεργο, γιατι να μην καταφύγω εκει εφόσον μου βγεί φθηνότερα? Δηλαδη να κάτσω να κλαφτω και να μεινω χωρις οχημα και να μην ψαχτω για αλλες επιλογες καθόλου? Αν υπάρχει αυτος θα εμφανιστεί στα ΠΜ μου και θα το διαπραγματευτούμε το θεμα.

Ηδη εχω βρει καποιον για το μηχανάκι και εχω προτασεις για διαφορα συνεργεια αυτοκινητων για το BMW. Αν βρεθεί κάποιος αυτονομος και για το αμάξι εκλεισε το θέμα.. Αν οχι, θα τα βάλω κατω και θα δω αν αποφασίσω τελικά να το φτιάξω η αν θα το βάλω για πουλημα ως ανταλλακτικα. Είδωμεν

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimitrisZ Προβολή μηνύματος
    Και απο τη στιγμη που υπάρχει η επιλογή να βρω κάποιον αυτονομο ανεργο, γιατι να μην καταφύγω εκει εφόσον μου βγεί φθηνότερα?
    Φθηνότερα θα σου βγει αν βρεις κάποιον ΠΠΣΠίτη με μερική απασχόληση, αλλά σπανίζει το είδος...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Μέλος
    ΠΠΣΠίτης ???

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Φθηνότερα θα σου βγει αν βρεις κάποιον ΠΠΣΠίτη με μερική απασχόληση, αλλά σπανίζει το είδος...
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ΠΕΘΑΝΑ ΡΕ ΜΠΓΛΜ!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μέλος
    Αν και όποτε έρθετε και εσεις οικονομικά στη θεση μου και στη θέση ανέργων, θεωρω πως τα τρολλοσπαμαδουλέματα και τα γελάκια θα κοπούν ψιλοαπότομα...

Εγω τουλάχιστον το απεύχομαι να συμβει σε εσάς, εν συγκριση με τον OldMan που σχεδόν μου το πε κατάμουτρα..

Εγω τουλάχιστον το απεύχομαι να συμβει σε εσάς, εν συγκριση με τον OldMan που σχεδόν μου το πε κατάμουτρα..
    Σε εμας το απευχεσαι, αλλα για τα παιδια που δουλευουν στα συνεργεία μαλλον δε σου καιγεται καρφι...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Σε εμας το απευχεσαι, αλλα για τα παιδια που δουλευουν στα συνεργεία μαλλον δε σου καιγεται καρφι...
    http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αν και όποτε έρθετε και εσεις οικονομικά στη θεση μου και στη θέση ανέργων, θεωρω πως τα τρολλοσπαμαδουλέματα και τα γελάκια θα κοπούν ψιλοαπότομα...
    Καθόλου "σχεδόν"... Στα ίσια στο έριξα..!!

Υ.Γ.
    Προφανώς δεν είσαι της γενιάς "Ένα γέλιο θα σας θάψει", γι αυτό και παρεξηγείς...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ναι...κάνουμε αστειάκια...εμείς χτες βγήκαμε στη πιάτσα και στο καπάκι πιάσαμε δουλειά....

απόλυση;
    ..........

Ι don't know this word...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Μέλος
    Aυτό που σιχαινομαι ρε φιλε OldMan ειναι το οτι ΕΣΥ και πολλοι γενικά δεν κάθονται να διαβάσουν τι γράφω και μετα απαντουν παντα με κακία και ειρωνεια..

Στο ποστ μου γραφω:

Οση δουλειά και να θέλει μαζι θα το κάνουμε... Και απο τη στιγμη που τα ανταλλακτικά πχ φλάντζα καινουρια εχουν 50 ευρω τα υπολοιπα 450 ή 350 ή 250 πως τα δικαιολογείς??? Εχεις μαγαζί να πληρωσεις και υπαλλήλους γι αυτο και εχεις εργατικα 40-50-60 ευρω. Εεε εγω δεν εχω σκοπο ουτε το νοικι σου να πληρωσω ουτε τους υπαλληλους σου... Γι αυτο αναζητω ανθρωπο ο οποίος να μην εχει υποχρεωσεις τετοιες και αν κατσουμε μαζι κατω και το φτιάξουμε θα τον πληρωσω 100-150ευρω.

Τωρα αν εχει ζημιά η κεφαλη αυτό ειναι αλλουνου παπα ευαγγέλιο και φυσικα τα εξοδα απο κει κ περα ανεβαίνουν..

Αν υπάρχει ανθρωπος με αναγκη τετοια και γνωσεις και δει αυτο το τοπικ θα μου στειλει ΠΜ.

Οπως επίσης είπα:

ΘΕΛΩ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ...

Παρόλα αυτα εσυ ξεκίνησες το χαβά σου δίχως καν να δωσεις σημασία στο τι είπα...

Δεν παρεξηγούμε...

Αλλά θέλω να μάθω τι σημαινει ΠΠΣΠιτης! Καθως και ΜΠΓΛΜ.. Ωστε να ξέρω και γω άλλη φορά..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Οχι, σε καμία των περιπτώσεων... Αλλα αν ειναι ατομο που πιανουν τα χέρια του δίχως να εχει συνεργείο σιγουρα θα μου πάρει λιγότερα εργατικα, και πέρα απο αυτο στα ανταλλακτικά θα βάλω εγω τις πλάτες και θα τα βρω απο γνωστο. Αυτο που με καίει ειναι να μην υπάρχει Η ΦΟΥΣΤΙΑ στο θέμα. Αυτό αναζητώ.

Και οσο για το σκουτεράκι μπορεί απλα να θελει πιστονι και ρεκτιφιέ. Επειτα τις φλαντζες κτλ. Πιστονι30, ρεκτιφιέ20, φλαντες(δεν ξέρω περιπου).

Anyway, το θέμα ειναι πως αν πιάσει και το σκουτεράκι μου ενας που δεν θα εχει συνεργείο πχ, και εγω θα βοηθησω στην ολη διαδικασία και γρηγορότερα θα γίνει με λιγότερο κόπο, αρα και λιγότερα εργατικά...

Παραδειγμα: Πες οτι παω το σκουτερακι σε συνεργείο... Και τα ανταλλακτικά λεμε κοστιζουν 100ευρω... απο που και ως που δικαιολογούνται πχ αλλα 200ευρω εργατικα?? Θα μου βάλει τις ωρες ασχολίας πχ επι τα 30ευρω που χρεωνει πχ και θα βγουν?? και που ξερω εγω τι κανει αυτος κατα την ωρα εργασίας?? Αμα ειναι να πηγαινοερχεται στο συνεργείο και σε αλλα μηχανάκια ταυτοχρονα και έπειτα να το χρεωνει κ αυτο ως ωρα εργασιας, τοτε ευχαριστω δεν θα πάρω κύριοι..

Προτιμω να τα σκάσω σε συμφορουμιτη ο οποίος και αναγκη θα τα εχει, και για να γνωριστουμε και ως μέλη αυτου του φορουμ.

Για εμενα αυτη τη στιγμη και 100-50 ευρω να γλιτωσω ειναι μεγάλη υπόθεση.. Σε φαση βγαζω δεν βγαζω το μηνα κυριολεκτικά...
    Κοίτα δεν θέλω να παρεξηγηθώ, δεν έχω συνεργείο και προσπαθώ να σε βοηθήσω από μακριά μην τελικά πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος.

1) Είμαι άτομο που πιάνουν τα χέρια του κι εργαλεία προσπαθώ πάντα να έχω από τα καλύτερα της αγοράς αλλά δεν έχω τη γνώση που έχει ένας μάστορας (χομπίστας είμαι) οπότε κατά τα λεγόμενά σου θα μ' εμπιστευτείς και θα με βοηθήσεις. Ουσιαστικά θα με βοηθήσεις να καταστρέψουμε το μηχανάκι σου γιατί θα μάθουμε στου κασίδη το κεφάλι δηλ στο δικό σου με αποτέλεσμα να σου στοιχίσει τελικά περισσότερο η επισκευή.
    2) Πιστόνι, φλάντζες και ρεκτιφιέ μόνο με την καμία. Αν δεν αλλάξεις ρουλεμάν μπιέλας και κομβίο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Κινέζος θα κουδουνάει σαν κουδουνίστρα. Αν είναι και υδρόψυκτος υπολόγισε και το ψυκτικό υγρό, οπότε μαζί με λάδια φίλτρα κατά τη γνώμη μου το 180 - 200άευρο το έχεις στο νερό, τώρα βάλε κι εργασία και υπολόγισε.

Πρόσφατα το αδέρφι μου κόλλησε από λάδια ένα sym. Ο αντιπρόσωπος στην Πάτρα ζητούσε 700 + για την επισκευή. Όταν του ζήτησα έγγραφη προσφορά με ανάλυση, ανακάλυψα ότι είχε χρεώσει τ' ανταλλακτικά 2πλάσια τιμή από αυτές σε σχετικά σάιτ. Ούτε αυτό μπορείς να το πεις πουστιά, ελεύθερη αγορά είναι ο καθένας πουλάει όσο θέλει κι επίσης εκτιμάει τη δουλειά του πάλι όσο θέλει. Αν σε συμφέρει πας αν όχι απλά δεν πας. Εγώ αγόρασα τα πράγματα από ένα παλικάρι που έχει Ελληνικό σάιτ στα μισά λεφτά από αυτά που ζήταγε ο εδώ αντιπρόσωπος κι έκανα την επισκευή στο μηχανάκι του αδερφού. Δεν είχα ξαναλύσει sym, φάγαμε μια ολόκληρη μέρα.

Και δεν είναι όλοι οι μάστορες το ίδιο, είναι λάθος να τους βάζεις στο ίδιο καζάνι όλους απλά και μόνο επειδή εσένα δεν σου περισσεύουν κι εκτιμάς την τεχνογνωσία τους, τον εξοπλισμό τους και τις εγκαταστάσεις τους με το δικό σου λάθος σκεπτικό.

Φιλικά πάντα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Φιλε παντως αν μου βαλεις τις βενζινες ερχομαι εγω Θεσσαλονικη που το εχω και καημο και δουλευω τσαμπα .

κερνα καμμια μπουγατσα και κανα τριγωνο μονο ...

ΥΓ)Βελανιδοχαρτο εχω καργα
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κοίτα δεν θέλω να παρεξηγηθώ, δεν έχω συνεργείο και προσπαθώ να σε βοηθήσω από μακριά μην τελικά πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος.

1) Είμαι άτομο που πιάνουν τα χέρια του κι εργαλεία προσπαθώ πάντα να έχω από τα καλύτερα της αγοράς αλλά δεν έχω τη γνώση που έχει ένας μάστορας (χομπίστας είμαι) οπότε κατά τα λεγόμενά σου θα μ' εμπιστευτείς και θα με βοηθήσεις. Ουσιαστικά θα με βοηθήσεις να καταστρέψουμε το μηχανάκι σου γιατί θα μάθουμε στου κασίδη το κεφάλι δηλ στο δικό σου με αποτέλεσμα να σου στοιχίσει τελικά περισσότερο η επισκευή.
    2) Πιστόνι, φλάντζες και ρεκτιφιέ μόνο με την καμία. Αν δεν αλλάξεις ρουλεμάν μπιέλας και κομβίο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Κινέζος θα κουδουνάει σαν κουδουνίστρα. Αν είναι και υδρόψυκτος υπολόγισε και το ψυκτικό υγρό, οπότε μαζί με λάδια φίλτρα κατά τη γνώμη μου το 180 - 200άευρο το έχεις στο νερό, τώρα βάλε κι εργασία και υπολόγισε.

Πρόσφατα το αδέρφι μου κόλλησε από λάδια ένα sym. Ο αντιπρόσωπος στην Πάτρα ζητούσε 700 + για την επισκευή. Όταν του ζήτησα έγγραφη προσφορά με ανάλυση, ανακάλυψα ότι είχε χρεώσει τ' ανταλλακτικά 2πλάσια τιμή από αυτές σε σχετικά σάιτ. Ούτε αυτό μπορείς να το πεις πουστιά, ελεύθερη αγορά είναι ο καθένας πουλάει όσο θέλει κι επίσης εκτιμάει τη δουλειά του πάλι όσο θέλει. Αν σε συμφέρει πας αν όχι απλά δεν πας. Εγώ αγόρασα τα πράγματα από ένα παλικάρι που έχει Ελληνικό σάιτ στα μισά λεφτά από αυτά που ζήταγε ο εδώ αντιπρόσωπος κι έκανα την επισκευή στο μηχανάκι του αδερφού. Δεν είχα ξαναλύσει sym, φάγαμε μια ολόκληρη μέρα.

Και δεν είναι όλοι οι μάστορες το ίδιο, είναι λάθος να τους βάζεις στο ίδιο καζάνι όλους απλά και μόνο επειδή εσένα δεν σου περισσεύουν κι εκτιμάς την τεχνογνωσία τους, τον εξοπλισμό τους και τις εγκαταστάσεις τους με το δικό σου λάθος σκεπτικό.

Φιλικά πάντα.
    Μείνε λίγο στα κόκκινα..

Το να χρεώσει παραπάνω για ανταλλακτικά η για εργασία δεν το θεωρω πουστιά.. Ο καθενας τιμολογει οπως τον συμφέρει και σύμφωνα με τα εξοδά του και την τεχνογνωσια/αποτελεσμα δουλειας που θεωρει αυτος οτι προσφέρει.

Αν είναι δυνατόν εναν τετοιον θα τον αποφύγω λογω οικονομικων, αλλα ασφαλέστατα θα τον προτιμήσω σε περιπτωση που οντως κανει καλη δουλειά και εχω τα φραγκα. Διχως να σημαίνει πως ενας φθηνότερος δεν θα κάνει την ιδια καλη δουλειά

Αλλα οταν πας πχ για μια ζημιά που εχεις και σου λέει οτι κοίτα, αλλαξα και αυτο (αυθαιρετα) γιατι θα είχες θεμα ή πρέπει οπωσδηποτε να αλλάξουμε αυτο αλιώς δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπολοιπη επισκευή, και μετα πάω σε εναν άλλο μαστορα και μου το φτιάχνει και σωστα και ωραία Διχως να χρειάζονται αυτα που μου είπε ο άλλος*... Εεεε τοτε αυτο το θεωρω κερδοσκοπικη πουστιά και δουλεμα.

*Όντως ομως να μην χρειάζονται επισκευή, γιατι αμα χρειαζονται τότε ο δευτερος μαστορας βγαινει ο φουστης της υπόθεσης..

...

Αλλά θέλω να μάθω τι σημαινει ΠΠΣΠιτης! Καθως και ΜΠΓΛΜ.. Ωστε να ξέρω και γω άλλη φορά..
    σε ολο το υπολοιπο απλα προσπαθει ο ολντμαν με τον δικο του μοναδικο τροπο να σου δωσει να καταλαβεις τι λαθος εχει το σκεπτικο σου.ο βασκα σου το κανει ταληρα.

στις αποριες σου τωρα.

ΠΙΠΙΣΙΠΙτης:μελος της ΠΠΣΠ.

ΠΠΣΠ:φοιτητικη παραταξη της ΟΜΛΕ

ΟΜΛΕ:συνδυασμος ελληνων κομμουνιστων εξοριστων στην τοτε σοβιετικη ενωση και στις αλλες χωρες της ανατολικης ευρωπης και μιας ομαδας ελληνων κομμουνιστων που εξεδιδαν το περιοδικο ''αναγεννηση'' και την εφημεριδα ''λαικος δρομος''.η ομλε αποσπαστηκε το 1964 απο το κκε εναντιομενη στον ''σοβιετικο ρεβιζιονισμο'' (αναθεωρητισμο).μετα τον θανατο του μαο τσε τουνγκ το 1976 διασπαστηκε εξαιτιας μιας σοβαρης κρισης που ξεσπασε μεταξυ των μελων της οργανωσης σε δυο ξεχωριστες πολιτικες οργανωσεις.το κκε(μ-λ) και το μ-λ κκε.

ΜΠΓΛΜ:αρχικα της λεξης μπαγλαμας

ελπιζω να σε διαφωτισα

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    σε ολο το υπολοιπο απλα προσπαθει ο ολντμαν με τον δικο του μοναδικο τροπο να σου δωσει να καταλαβεις τι λαθος εχει το σκεπτικο σου.ο βασκα σου το κανει ταληρα.

στις αποριες σου τωρα.

ΠΙΠΙΣΙΠΙτης:μελος της ΠΠΣΠ.

ΠΠΣΠ:φοιτητικη παραταξη της ΟΜΛΕ

ΟΜΛΕ:συνδυασμος ελληνων κομμουνιστων εξοριστων στην τοτε σοβιετικη ενωση και στις αλλες χωρες της ανατολικης ευρωπης και μιας ομαδας ελληνων κομμουνιστων που εξεδιδαν το περιοδικο ''αναγεννηση'' και την εφημεριδα ''λαικος δρομος''.η ομλε αποσπαστηκε το 1964 απο το κκε εναντιομενη στον ''σοβιετικο ρεβιζιονισμο'' (αναθεωρητισμο).μετα τον θανατο του μαο τσε τουνγκ το 1976 διασπαστηκε εξαιτιας μιας σοβαρης κρισης που ξεσπασε μεταξυ των μελων της οργανωσης σε δυο ξεχωριστες πολιτικες οργανωσεις.το κκε(μ-λ) και το μ-λ κκε.

ΜΠΓΛΜ:αρχικα της λεξης μπαγλαμας

ελπιζω να σε διαφωτισα
    ΟΚ! γκοτ ιτ!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ