Ρε Μένιο... ΡΕ ΜΕΝΙΟ!!
Πες στον κοσμο τι θες να κανεις γιατι άλλο έχουν καταλαβει
Καλα τα λεει ο Χυμαδορ![]()
Ρε Μένιο... ΡΕ ΜΕΝΙΟ!!
Πες στον κοσμο τι θες να κανεις γιατι άλλο έχουν καταλαβει
Καλα τα λεει ο Χυμαδορ![]()
Η αλήθεια να λέγεται Μήτσο.. με άλλο σκεπτικό ξεκίνησα την αναζήτηση για το Photoshop.
Απλά στην πορεία της συζήτησης τα παλλικάρια υπέθεσαν πως θα ασχοληθώ με την φωτογραφία.. οχι πως είναι λάθος.. τα προγράμματα που μου έχουν ήδη προτείνει θα βοηθήσουν σε ενα βαθμό.
Η αρχική επιδίωξη είναι να φτιάξω ενα νέο logo για το CBR φόρουμ.. (το υπάρχον είναι καλό μέν, αλλά οχι οτι έχω πλέον στο μυαλό μου) θα αφορά κυρίως τοποθέτηση, σύμπτυξη, αλλαγή μεγέθους και διαφορετικούς τόνους χρωμάτων και σχεδίων σε png και gif (animated) αρχείων.
Στο υπάρχον logo είχα την βοήθεια του DimChios (Μήτσου) που έκατσε με υπομονή κάποιες ώρες στο τηλέφωνο να συμβιβαστεί με τα χούγια μου..
Επειδή λοιπόν δεν ήθελα να τον φέρω στο σημείο να με βρίζει, επέλεξα να μπώ στον χώρο να δοκιμάσω την τύχη μου..
DimΧιε.. ετοίμασε βαμβάκι και betadine για το αυτί σου, γιατί με βλέπω να σε παίρνω τηλέφωνο..![]()
αααα τότε μόνο Photoshop...
Είναι ένα τυπάκι που φτιάχνει απίστευτα tutorials στο Youtube και τα εξηγεί με πολύ λεπτομέρεια, για την περίπτωση δες εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=6uzTL...3&feature=plcp
...οκ είναι για wallpaper αλλά θα πάρεις πάρα πολλές ιδέες και κυρίως θα δεις τεχνικές. Στο site αυτού του τύπου επίσης έχει ένα κάρο free brushes και σχέδια καί ότι άλλο μπορείς να φανταστείς: http://www.psdbox.com/tutorials/dark...aper-tutorial/
Γενικά κάνε ψαχτήρι για ότι σου κατεβει στο μυαλό στο google.... custom brushes, presets, actions, ακόμα και ερωτήσεις του τύπου: "How do i create αυτό και το άλλο γ@μω την πουτ@ν@ μου in Photoshop?", θα εκπλαγείς με το τι πληροφορία θα βρεις.
Τέλος για εισαγωγικά tutorials με πολύ εξήγηση αυτό εδώ: http://photoshopper27.blogspot.gr
Για εκτύπωση και χρωματικούς χώρους κτλ-κτλ σπ@σε τα @@δια του Μήτσου, του χρειάζεται...![]()
Aπλά σας αναφέρω ότι το κατάβασμα πειρατικού λογισμού είναι παράνομο και ποινικά κολάσιμο.
Το www.moto.gr σαφώς δεν επικροτεί και καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το κατάβασμα πειρατικού λογισμού είναι παράνομο και ποινικά κολάσιμο.
ο DimChios σαφώς δεν επικροτεί και καταδικάζει κάθε τέτοια ενέργεια.
@Μελισσοβοσκε, για ακόμη μια φορά έγραψες και σ'ευχαριστώ!
@Sniper και DimChios, γκουχου γκουχου![]()
Ο βήχας και το κατέβασμα δεν κρύβονται![]()
Στο Photoshop υπάρχουν διαθέσιμα και τα απλά εργαλεία Bridge & Camera Raw. Ο συνδιασμός χρήσης είναι ένα αποτελεσματικό και πολύ απλό σύνολο και μάλιστα με δυνατά εργαλεία, χωρίς να γίνεται χρήση του Photoshop.
Το Camera Raw είναι κοινό προγραμματάκι μέσα στο Lightroom και στο Photoshop, για να ανοίγει κανείς τα RAW ψηφιακά αρνητικά από διάφορες μηχανές. Σε αυτό κάνουμε τις βασικές (αλλά και πιο ουσιώδεις) ρυθμίσεις και μετά η φωτογραφία ανοίγει στο PS ή στο LR για περαιτέρω και πιο λεπτομερή επεξεργασία.