Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: 1.47.80 venzini to litro stin pireos

Νέο μέλος Το avatar του/της Persival
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lioulios Προβολή μηνύματος
    *Είμαι από Σητεία, μένω Άγιο , δουλεύω Πλάκα και βάζω από του Καλυβά που είναι ο φθηνότερος επίσης .

Είμαι με το πορτοκαλί 950 και με το άσπρο σκουτεράκι που τους περνάω όλους αν με έχεις δει ποτέ ...χαχχαα.
    Δεν νομίζω να σε έχω πετύχει, που στην Πλάκα δουλεύεις; Εγώ πάλι είμαι με το εικονιζόμενο 750 και πάω συνήθως σαν την κότα χαχαχαχα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    1.69 Κερατσινι , SILK OIL , στη στροφή της Αμφιάλης...

ααα.....και 3 κοριτσάκια με ροζ ραντακια σου γεμιζουν το ρεζερβουαρ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    στο germany ειχε σημερα το πρωι 1.70ε
    Και στη Βουλγαρία σήμερα 1.35€
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    εβαλα σημερα γυρνωντας απο Κορινθο σε με Aegean απεναντι απο την Χαλυβουργικη με €1.697
    Ακριβως απεναντι ειχε ενας με €1.673 ο οποιος ειναι και ο πιο φθηνος που εχω δει...

Αυτος στην Χαμοστερνας αριστερα που λες το ειχε σημερα €1.699

Μαλλον αυτο που ειδες χθες θα ηταν για το πετρελαιο/ diesel !!

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yannis24 Προβολή μηνύματος
    Μαλλον αυτο που ειδες χθες θα ηταν για το πετρελαιο/ diesel !!
    Σίγουρα.. Βάζουν στην φωτιζόμενη ταμπέλα την τιμή της Diesel, για να πλακώνουν οι Afrotwin

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    κι αλλο ενα λινκ για τιμες μπετζινας!!!να ξερουμε ποιο να προτιμησουμε οταν ερθει η ωρα για μαζικη κατασκευη μολοτωφ!!!!
    http://www.autotriti.gr/times_venzinis/
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Portishead μην βαζεις απο το συγκεκριμενο. 2 φορες την εχω πατησει απο το ιδιο. Βαζε απο το αλλο λιγο πιο κατω την ετεκα που ειναι λιγο μετα τον μεγαλο σκλαβενιτη προς περαμα. Και διπλα ειναι και πιο φτηνη. Και οι 2 κωλοβενζινες εχουνε αλλα τουλαχιστον ο αλλος δεν κλεβει ετσι καραμπινατα. Φουλαρω 58λιτρα στο αμαξι στην Silkoil τη συγκεκριμενη και μετα απο 13 ακριβως χιλιομετρα βλεπω το δεικτη να χαστει.

Παω αλλου ξαναφουλαρω καπακια και εβαλα 6 ακομα λιτρα. Προφανως η μαγκια με το ζεσταμα της βενζινας εχει φτασει και σαυτον. Μου ηρθε να παω να του το σπασω το μαγαζακι κ αυτον κ τις 3 τσουπρες με τα ροζ που ειναι και σαπιες.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MavrosPan Προβολή μηνύματος
    Portishead μην βαζεις απο το συγκεκριμενο. 2 φορες την εχω πατησει απο το ιδιο. Βαζε απο το αλλο λιγο πιο κατω την ετεκα που ειναι λιγο μετα τον μεγαλο σκλαβενιτη προς περαμα. Και διπλα ειναι και πιο φτηνη. Και οι 2 κωλοβενζινες εχουνε αλλα τουλαχιστον ο αλλος δεν κλεβει ετσι καραμπινατα. Φουλαρω 58λιτρα στο αμαξι στην Silkoil τη συγκεκριμενη και μετα απο 13 ακριβως χιλιομετρα βλεπω το δεικτη να χαστει.

Παω αλλου ξαναφουλαρω καπακια και εβαλα 6 ακομα λιτρα. Προφανως η μαγκια με το ζεσταμα της βενζινας εχει φτασει και σαυτον. Μου ηρθε να παω να του το σπασω το μαγαζακι κ αυτον κ τις 3 τσουπρες με τα ροζ που ειναι και σαπιες.
    Ετσι φανταστηκα κι εγω στην αρχη....ισως στα αμαξια να κλεβουν....
    Στη μηχανη , παντα βαζω 20 ευρω...παντα γεμιζει το τεποζιτο στην ιδια ενδειξη και παντα βγαζω τα ιδια χλμ...αρα δεν κλεβει σε ποσοτητα.
    Σε ποιοτητα δεν εχω παρατηρησει κατι...ολα μια χαρα.

Σαπιες ? Υπερβαλεις λιγο...αλλα και παλι...κλασεις καλυτερες απο τους πακιστανους ξεδοντιαρηδες στην ETEKA

Κριμα που δεν ειναι στο φευγα (δλδ. προς Αθηνα) γιατι παντα τοτε βαζω βενζίνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Εγω ξερω οτι το θεμα βενζινης εχει ξεφτιλιστει οσο δεν παιρνει..!!!
    Τον αυγουστο ξαφνικα πηγε στο θεο..Κανα 3 βενζινοπεδα που ρωτησα τι εγινε ρε παιδια και μας πιασατε παραπανω τον κωλο μεσα σε ενα μηνα(ολοι κινεζοι δεν ηξερε κανενας τιποτα..)?Τωρα ξαφνικα πεφτει παλι εντελως τυχαια ολα..Και κλασσικα ολα νομιμα και ωραια...Χθες τρεις φορες σε ενα βενζιναδικο που περασα ειχε καθε φορα και αλλη τιμη..Ελεος!!

Κοιτα να σου πω, στο μηχανακι στα 20 ευρω δεν φαινεται μια διαφορα της ταξης του 10% ή στον δεικτη δυσκολα θα το καταλαβεις. Ασε που δεν πεφτει αμεσως. Και ειναι και το θεμα οτι γενικως απο full μεχρι μεση η ενδειξη ειναι συνηθως περισσοτερη απο οτι μεση με αδειο. Στο αμαξι ομως στα 110 ευρω μου εκανε μπαμ. Και δεν επεσε κ αμεσως οπως σου ειπα, μετα απο λιγο και 15 χιλιομετρα μακρια βλεπω τον δεικτη και ειχε παρει την κατιουσα περισσοτερο απο το κανονικο οπου και εβαλα αλλα 6 λιτρα μετα απο φουλαρισμα. Ειναι γνωστο οτι μερικοι την ζεσταινουν την βενζινη ετσι ωστε διογκωνεται ελαφρως και μολις μπει στο τεποζιτο σου μετα απο λιγο που κρυωνει παλι ελαφρως επανερχεται στον ογκο της και φαινεται λιγοτερη.

Και ναι ειναι καλυτερες απο τους πακιστανους στην ΕΤΕΚΑ, αλλα απτην αλλη, και η ξεδοντιαρα η γιαγια η γειτονισσα μου ειναι καλυτερη απαυτους, δεν ειναι μετρο συγκρισης

Α και τωρα μια που το πες, τα μηχανακια αν εχεις προσεξει τα βαζουν απο αλλη μανικα, τουλαχιστον οι μικρες εκει με πανε συνεχεια απο πισω απο την αντλια και βαζουν. Εκτος και αν θελουν να με ξεμοναχιασουν μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα των περιοικων.

Αυτο με την τιμη παντως οντως εχει παραγινει. Λιγο πριν τις 2ες εκλογες ειχε φτασει στο 1.55, μετα ξαφνικα σε 10 μερες μεσα ειχε παει 1.70 και μεχρι σημερα ανεβαινε μεχρι το 1.80 και τωρα εχει παρει παλι την κατιουσα στο 1.68 και βλεπουμε. Τι να πεις..
    Τελευταία τροποποίηση από MavrosPan; 19/09/2012 στις 15:11.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MavrosPan Προβολή μηνύματος
    Κοιτα να σου πω, στο μηχανακι στα 20 ευρω δεν φαινεται μια διαφορα της ταξης του 10% ή στον δεικτη δυσκολα θα το καταλαβεις. Ασε που δεν πεφτει αμεσως. Και ειναι και το θεμα οτι γενικως απο full μεχρι μεση η ενδειξη ειναι συνηθως περισσοτερη απο οτι μεση με αδειο. Στο αμαξι ομως στα 110 ευρω μου εκανε μπαμ. Και δεν επεσε κ αμεσως οπως σου ειπα, μετα απο λιγο και 15 χιλιομετρα μακρια βλεπω τον δεικτη και ειχε παρει την κατιουσα περισσοτερο απο το κανονικο οπου και εβαλα αλλα 6 λιτρα μετα απο φουλαρισμα. Ειναι γνωστο οτι μερικοι την ζεσταινουν την βενζινη ετσι ωστε διογκωνεται ελαφρως και μολις μπει στο τεποζιτο σου μετα απο λιγο που κρυωνει παλι ελαφρως επανερχεται στον ογκο της και φαινεται λιγοτερη.

Και ναι εινια καλυτερες απο τους πακιστανους στην ΕΤΕΚΑ, αλλα απτην αλλη, και η ξεδοντιαρα η γιαγια η γειτονισσα μου ειναι καλυτερη απαυτους, δεν ειναι μετρο συγκρισης

Αυτο με την τιμη παντως οντως εχει παραγινει. Λιγο πριν τις 2ες εκλογες ειχε φτασει στο 1.55, μετα ξαφνικα σε 10 μερες μεσα ειχε παει 1.70 και μεχρι σημερα ανεβαινε μεχρι το 1.80 και τωρα εχει παρει παλι την κατιουσα στο 1.68 και βλεπουμε. Τι να πεις..
    Δεκτο , πλακιτσα κανουμε απλα , μιας και τα περισσοτερα βενζιναδικα στη γειτονια εχουν πλεον κοπελες.
    Εβαλε και η ETEKA λιγο πιο κατω απο την SILK, 2 κοριτσακια , στο ρευμα ανόδου , διπλα στα Sweet.
    Το θεμα ειναι πως βγαζουν το απογευμα τη μπιχλα απο τα μανικιουρισμενα νυχακια ..

Και για να μην ειμαστε εκτος θεματος...μπορειτε ολοι να ενημερωθειτε απο τις εταιρειες (BP ,SHELL κλπ) που εχουν πρατηρια ιδιοκτητα με υπαλληλους της εκαστοτε εταιρειας και οχι ιδιώτες, για να μην νοιαζεστε για νωθεια και κλεψια.

Ααααα και αμα εχει ουρα....(που παντα εχει) οσο περιμενεις....ερχονται στο παραθυρο/κρανος και σε κερναν καραμελιτσα...αυτο που το βαζεις (oldman...μην πεις)

Εμενα δεν μου ειχαν δωσει.. Με βλεπουνε ετσι γλυκουλη μαλλον και σου λεει να το προσεξουμε το παιδι θα παθει κανα ζαχαρο, ας του προσφερουμε κατι αλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Το τιμιοτερο βενζιναδικο στιν Κρητη ειναι το γωνιακο ΕΚΟ στην διασταυρωση Σταλιδας-Χερσονισου-Μοχου αλλα ειναι φωτια και λαυρα απο 1,92-1,98.
    Αλλαααα το φουλαρισμα μου βγαζει 18 χλμ παραπανω σε σχεση με φουλαρισμα απο αλλα φθηνοτερα βενζιναδικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Υπάρχει και αυτό: http://www.naftemporiki.gr/fuel/ το οποίο το βρίσκω αρκετά πιο εύχρηστο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Αλλά νομίζω είναι μόνο για Αττική.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF