Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Μπιέλα, Ρεκτιφιέ?? χρειαζομαι βοηθεια διαγνωσης πρωτα :)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vagelis- Προβολή μηνύματος
    Τελικά ήταν λάθος μου και είναι 1800. Σου δίνω link αλλα μη μου την πάρεις πρώτος :P http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2732978/ Είναι λαυράκι ρε...αμα είναι καλα μηχανικά όλα τα άλλα στρώνουν....

Ρε παιδιά τώρα στο θέμα μας....Το ξέρω οτι ήταν καθαρά και μόνο δικό μου λάθος αλλα έγινε... φιλε baron το πρόβλημα το έχει απο το καλοκαίρι κι ακόμα είναι comple(λέμε τώρα)
    Άμα τα έξοδα βγαίνουν τόσα πολά με λάδια,μπουζιά κλπ τι φαση? Πέταμα??? Να το αφήσω έτσι μέχρι να πεθάνει? να μην ξαναπαάρει ποτέ??
    Αυτό το R6 θελει πανω απο 2000 για να γίνει μηχανάκι, ξεχνα το καλύτερα.
    Εγω πήρα για την πίστα R6 2004 σε τζαμι κατασταση αλλά παλι ηθελε 800 σε ανταλλακτικά/αναλώσιμα.

Ισως η καλυτερη λυση ειναι να καβαλας το SYM μεχρι να πεθανει, απλά εχε στο νού σου οτι καμμια μερα μπορεί να κανει ΚΡΑΟΥ εκει που πας χαλαρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Tι λέτε ρε παιδιά...αυτό τo R6 θέλει άλλο ένα ίδιο για να γίνει μηχανάκι....το ότι παίρνει μπρός δε λέει τίποτα...προσέξτε πως α) λείπουν τα όργανα β) έχει τυλίξει πατσαβούρα στο αριστερό καλάμι γιατί μάλλον χάνει λάδια...και δε ξέρουμε τι άλλο θα θέλει...
    Μάλλον με κάτι περισσότερο από 3χίλιαρο σε ανταλλακτικά έρχεται...

Βαγγέλη μην μπερδεύεις τη βούρτσα με το R6 της πο____ς...το ότι βρίσκεις φτηνό κάτι και θέλει τα ίδια σχεδόν λεφτά για αγορά από τη δική σου επισκευή δεν είναι και βέβαιο ότι θα περπατάει στο δρόμο σωστά...μη μπαίνεις σε αυτή τη (παρα)λογική...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Ρε συ κοιτάζεις αυτό το χρέπι? Θα τρελλαθούμε τελείως μου φαίνεται

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ο αδερφός μου έκανε την ίδια εξυπνάδα με σένα σε sym 200 evo2. Ανταλλακτικά πήρα από εδώ (πολύ καλές τιμές - η αντιπροσωπεία στην Πάτρα ζητούσε τα διπλάσια ακριβώς, και πολύ εξυπηρετικό το παλικάρι) και μαζί με λάδια ξύδια και χωρίς εργασία (του πέρασα εγώ τα καινούρια πράγματα) πήγαμε κοντά στο 350άρι αν θυμάμαι καλά. Οπότε τα 500 μου φαίνονται μια χαρά. Και πού 'σαι, επισκεύασε το δικό σου και μην κοιτάς τέτοια μηχανάκια σαν αυτό που έβαλες στο λίνκ.

edit

μετά από επικοινωνία με τον πληρωτή, τ' ανταλλακτικά πήγαν βαριά 280€, οπότε ψάξου λίγο.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 20/09/2012 στις 17:10.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αυτό το R6 θελει πανω απο 2000 για να γίνει μηχανάκι, ξεχνα το καλύτερα.
    Εγω πήρα για την πίστα R6 2004 σε τζαμι κατασταση αλλά παλι ηθελε 800 σε ανταλλακτικά/αναλώσιμα.

Ισως η καλυτερη λυση ειναι να καβαλας το SYM μεχρι να πεθανει, απλά εχε στο νού σου οτι καμμια μερα μπορεί να κανει ΚΡΑΟΥ εκει που πας χαλαρα.
    nassosxlvbros και sapila racing ξέρω ρε παιδιά..προφανώς και δεν είναι έτοιμο το εργαλείο... αλλα είναι διαφορετικό πράγμα να έχεις ένα μηχάνημα που ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ και σιγά σιγά να το χτίσεις όμορφα( που σίγουρα 8α πάρει 2-3 χιλιάρικα για σωστά ανταλλακτικά) και άλλο να έχεις ένα μηχανάκι που δεν θα ξέρεις πότε θα σε αφήσει.... και επι τη ευκαιρία μιάς και όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι και πολύ σχετικός (ακόμα) τι μπορεί να θέλει δηλαδή αυτή η r6 που να επείγει αν υποθέσεις οτι την αγοράζει κανείς?? ας απαριθμήσει κάποιος απο την πιο απλή μέχρι και μια ακραία περίπτωση.και κάτι ακόμα. λέγοντας ΚΡΑΟΥ εννοείς απλά θα σβήσει η παίζει να με πετάξει κιόλας?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ο αδερφός μου έκανε την ίδια εξυπνάδα με σένα σε sym 200 evo2. Ανταλλακτικά πήρα από εδώ (πολύ καλές τιμές - η αντιπροσωπεία στην Πάτρα ζητούσε τα διπλάσια ακριβώς, και πολύ εξυπηρετικό το παλικάρι) και μαζί με λάδια ξύδια και χωρίς εργασία (του πέρασα εγώ τα καινούρια πράγματα) πήγαμε κοντά στο 350άρι αν θυμάμαι καλά. Οπότε τα 500 μου φαίνονται μια χαρά. Και πού 'σαι, επισκεύασε το δικό σου και μην κοιτάς τέτοια μηχανάκια σαν αυτό που έβαλες στο λίνκ.
    vaska ευχαριστώ ρε φίλε για τη συμβουλή αλλα και πάλι αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια...μην ξεχνάς οτι ακόμα δεν ξέρω τι έχει πάθει...πρέπει να ανοιχτεί το μοτέρ..και τι μου προτίνεις?να πάρω ανταλλακτικά πιο φθηνά και να του το πάω να το κανονίσει η να το κάνω μόνος μου? γίνεται μόνος?? γιατι πιο πριν μου είπαν οτι δεν παίζει....

ty all για τη βοήθεια guyz!! god bless you while riding...

Μάνος Το avatar του/της mankam
    vaska ευχαριστώ ρε φίλε για τη συμβουλή αλλα και πάλι αντιμετωπίζω κάποια προβληματάκια...μην ξεχνάς οτι ακόμα δεν ξέρω τι έχει πάθει...πρέπει να ανοιχτεί το μοτέρ..και τι μου προτίνεις?να πάρω ανταλλακτικά πιο φθηνά και να του το πάω να το κανονίσει η να το κάνω μόνος μου? γίνεται μόνος?? γιατι πιο πριν μου είπαν οτι δεν παίζει....

σου εχουν απαντησει και ποιο πανω ο βαθμος δυσκολιας δεν σου επιτρεπει να το κανεις μονος σου,χωρια τα εργαλεια που θα πρεπει να παρεις και εχουν κοστος.
    Διαγνωση ακριβης και τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι χωρις να ανοιχτει το μοτερ σου δεν γινεται,ψαξου για ενα τιμιο συνεργειο,κυριως απο συστασεις , στο θεμα των ανταλλακτικων μπορεις να γλυτωσεις αρκετα αν το κοιταξεις καλα.
    Συμφωνω οτι αξιζει να φτιαξεις την μοτοσυκλετα σου,οσο για αυτο που αναφερεις στο car σε περιμενουν μεγαλοι μπελαδες αν το παρεις...
    Τελευταία τροποποίηση από mankam; 21/09/2012 στις 14:08.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    nassosxlvbros και sapila racing ξέρω ρε παιδιά..προφανώς και δεν είναι έτοιμο το εργαλείο... αλλα είναι διαφορετικό πράγμα να έχεις ένα μηχάνημα που ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ και σιγά σιγά να το χτίσεις όμορφα( που σίγουρα 8α πάρει 2-3 χιλιάρικα για σωστά ανταλλακτικά) και άλλο να έχεις ένα μηχανάκι που δεν θα ξέρεις πότε θα σε αφήσει.... και επι τη ευκαιρία μιάς και όπως είπα και στην αρχή δεν είμαι και πολύ σχετικός (ακόμα) τι μπορεί να θέλει δηλαδή αυτή η r6 που να επείγει αν υποθέσεις οτι την αγοράζει κανείς?? ας απαριθμήσει κάποιος απο την πιο απλή μέχρι και μια ακραία περίπτωση.και κάτι ακόμα. λέγοντας ΚΡΑΟΥ εννοείς απλά θα σβήσει η παίζει να με πετάξει κιόλας?

Βαγγέλη για να κάνεις αυτό το τάφο εεε,R6 να πάει σωστά μπορεί να χρειαστείς τα πάντα: από μοτέρ μέχρι λάστιχα,ήτοι χοντρικά ένα R6 ακόμα...
    όσο για το SYM αν κάνει κράου εξαρτάται που θα σε βρεί το κακό: στην Αττική οδό με 50-80 ή στο φανάρι και ρελαντί...όπως και νάναι είναι επικίνδυνο...

Αν πιάνουν τα χέρια σου άρχισε να λύνεις πλαστικά,βρες τι χρειάζεται ,στείλε αν χρειαστεί το κύλινδρο για ρεκτιφιέ και ξεκίνα δέσιμο (και στρώσιμο) μετά...Αν δε το έχεις το σπορ μάζευε χρήμα για την επισκευή...οτιδήποτε μεσοβέζικο παίζει να σου κοστίσει περισσότερο στο τέλος...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος
    Βαγγέλη για να κάνεις αυτό το τάφο εεε,R6 να πάει σωστά μπορεί να χρειαστείς τα πάντα: από μοτέρ μέχρι λάστιχα,ήτοι χοντρικά ένα R6 ακόμα...
    όσο για το SYM αν κάνει κράου εξαρτάται που θα σε βρεί το κακό: στην Αττική οδό με 50-80 ή στο φανάρι και ρελαντί...όπως και νάναι είναι επικίνδυνο...

Αν πιάνουν τα χέρια σου άρχισε να λύνεις πλαστικά,βρες τι χρειάζεται ,στείλε αν χρειαστεί το κύλινδρο για ρεκτιφιέ και ξεκίνα δέσιμο (και στρώσιμο) μετά...Αν δε το έχεις το σπορ μάζευε χρήμα για την επισκευή...οτιδήποτε μεσοβέζικο παίζει να σου κοστίσει περισσότερο στο τέλος...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Το μηχανάκι σου έχει "κεραμική" επίστρωση κυλίνδρου, οπότε ΞΕΧΝΑ το ρεκτιφιέ..

Επειδή είναι 4Τ, μάλλον το πρόβλημα περιορίζεται στην μπιέλα και στο ελατήριο απόξεσης λαδιού του πιστονιού (εφόσον λες οτι καις λάδια..)
    (χωρίς να αποκλείουμε "αρπαγμα" ρουλεμαν στροφάλου ή /και κομβίων ή/και πείρου πιστονιού - για βαλβίδες ας μην το σκεφτούμε ακόμη..)

Το πιο λογικό είναι να μην έχει πάθει κάτι ο κύλινδρος (είναι δύσκολο να τον "χαράξει" το ελατήριο του λαδιού)..

Αλλά, με κλειστό μοτέρ, μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε..

Δεν μπορεί να κάνει ρεκτιφιέ λέμε.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

[...]
    Αδερφε, τα διαβαζεις αυτα που σου γράφουν οι αλλοι, ή τζαμπα τα γράφουν?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nassosxlvbros Προβολή μηνύματος

ty φιλε για τις πληροφοριες και για τη βοήθεια. το παω τότε σε συνεργείο να μου το ανοιξει και απο κει και περα βλεπουμε... θα ενημερώσω για νεότερα!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αδερφε, τα διαβαζεις αυτα που σου γράφουν οι αλλοι, ή τζαμπα τα γράφουν?
    ναι ρε αγορινα...

ty παιδες...θα ενημερώσω μετα το άνοιγμα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF