Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ψάχνω μεταχειρισμένο

Kαμία εμεπειρία με τα τουόνο δεν έχω .Θα έρθουν αργότερα άλλοι που έχουν .Από γυμνά είχα μόνο το 675 .

Το β στρώμ που το είχα , ήταν το μηχανάκι που λένε όλοι ...τα κάνει όλα από λίγο. Θα σε βολέψει πάρα πολύ ,αλλά είπαμε δε θες οπότε ΆΚΥΡΟ εκτός αν αλλάξουν οι προτεραιότητές σου .
    Για το Τι ντι εμ έχεις να ακούσεις πολλά .
    * Είναι μία μηχανή που αργότερα θα την πουλήσεις πολύ πιο εύκολα από ένα 1000άρι γυμνό Ευρωπαικό .
    *Έχει καλό κινητήρα χωρίς πολλά πολλά προβλήματα (από όσο ακούω)
    *Μία κατηγορία από μόνο του
    Αλλά
    *Δεν μου αρέσουν τα φρένα της (πάμε είπαμε σε κάτι καλύτερο απο σρώμα)
    *Το τιμόνι σε σχέση με την θέση που έκατσα όταν το οδήγησα ένιωσα πως ήταν μακρυά μου.
    *Μέσα στην πόλη με 2α και 3η σκόρτσαρε αρκετά και γενικά πολύ ψόφιο χαμηλα .
    *το ψαλίδι του δεν μου αρέσει καθόλου ( όπως και σε πολλά Ιαπωνικα ...Έχεις την αίσθηση πως έκοψαν δυο στρατζαριστά και τα μόνταραν εκεί )

κτλ κτλ

Αρχηγέ τώρα που το σκέφτομαι , δεν θα βγάλεις άκρη . Εχεις λοιπόν 2 επιλογές πέρνοντας υπόψην και την εποχή που διανύουμε .

1. Πουλας το σκούτερ και βάζεις την διαφορά για να πάρεις κάτι που σου αρέσει να βλέπεις στο πάρκινγκ και να γουστάρεις .

ή

2. Βάζεις ποτάκι και κάθεσαι στο καρ.γρ για να βρεις τις πιο συμφέρουσες ανταλλαγές με μηχανάκια που οι κάτοχοι τους ανταλλάζουν με σκούετρ.(υπάρχουν πολλοι)

Καλή τύχη .

cbf600

καλώς ήρθες
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ziggΥ Προβολή μηνύματος
    cbf600

καλώς ήρθες
    το αυτο!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αν υπάρχει περίπτωση να σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο pm me
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2659615/

Παλαιό μέλος
    Το TDM κάνει άνετα όσα θές να κάνει η μηχανή που θα πάρεις άνετα και απροβλημάτιστα, ταιριάζει στην κορμάρα σου, έχει και ABS που θα πρέπει να προτιμήσεις, η Yamaha έιναι η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα, είναι έτσι κι αλλιώς η μοτό που γουστάρεις, άρα μην το πολυζαλίζεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FKpros Προβολή μηνύματος
    τα ss φίλε μου κώστα τα λατρεύω και μαλιστα κοιτώ πολλά στις αγγελίες τον τελευταιο καιρο.. αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα κανουν για μενα.. η μαλλον κατα ποσο θα κανω εγω για αυτα αφου ειμαι 187 και πανω απο 100 κιλακια...
    Απλά και πληροφοριακά, χωρίς να θέλω να σου προτείνω ντε και καλά κατηγορία μοτοσυκλέτας, είμαι 1.90, 100 κιλά, 38 χρονών και κάτοχος ενός GSXR 600 K4 τα τελευταία 8 χρόνια και δεν έχω κάποιο πρόβλημα στη χρήση του.
    Θεωρώ πως είναι περισσότερο θέμα συνήθειας.
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

τα λογία είναι περιττά

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130818

φιλε .. γνωμη μου ειναι πως πρεπει να κοιταξεις και τη καταναλωση . ξεχνα τα πολλα κυβικα για τη συγκεκριμενη διαδρομη ... καινε σαν ενα αυτοκινητο και το κοστος συντηρησης ειναι παρομοιο . εισαι στανταρ πανω απο το 6% καταναλωσης ... ξεχνα το tdm (το ειχα , εκανα 72000χλμ σε δυο χρονια στην Αθηνα και δεν το χορταινα βενζινη 5,5% καταναλωση . Γνωμη μου ειναι να πας σε μικροτερα κιβυκα , 500-600 ή ακομα καλυτερα να κρατησεις το μηχανακι σου . Μια χαρα ειναι τα 250 κυβικα για αυτη τη διαδρομη .
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    S2 το 675 ειναι μονο για πιστα,στο γυμνο θα παιζεις ξυλο,το tdm εχει ασαφες μπροστινο,το βαραντερο το δηλωνεις σαν ακινητη περιουσια αρα μενει το φαζερακι το οποιο και σπορ ειναι και χαμηλα ηρεμο για νεο οδηγο και ψηλα τα παιρνει στη κρανα και φορτωνεται και στριβει και φρεναρει και ομορφο ειναι.

καλη αγορα και παντα εξοπλισμο και προσοχη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    fazer ή το sv1000 του rantanplan

West Side Gangs
    Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου..
    Λυπάμαι που άφησα ατσεκάριστο το θρέντ αλλά πραγματικά ακόμα τα και σ/κ τρέχω σαν το Βέγγο..
    Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση φίλοι μου ράιντερς και σας ευχαριστώ όλους πολύ..
    Ανοίγω λοιπόν δεύτερο tab για να βλέπω ονόματα και να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί σαν άπειρος φορουμίτης δεν έχω εξοικιωθεί ακόμα με τα quotes..

@vassilis88 αδερφέ μου βρήκες δουλειά για την υπόλοιπη μέρα στο γραφείο..

@panagiwths το έχω κοιταξει το γυμνό της σουζού αλλα κάτι με χαλάει εμφανισιακά..

@lioulios σε ευχαριστώ αδερφέ για τις συμβουλές και σε πληροφορώ φίλε μου πως όοοολα τα βαρετά βράδυα του τελευταίου τριμήνου τα χω περάσει με Jack και ψαρ.γρ (σωστά το έγραψα) :a44:

@ziggy καλώς σας βρήκα

@asphyx κουκλίτσα η ιταλίδα σου φίλε μου και πολύ βολικό το οτι ανταλλάσσεται με σκούτερ σαν το δικό μου αλλά είναι λίγο εκτός του budget μου.. καλοπούλητη

@jorgevaldano μέσα στο μυαλό μου είσαι εσύ

@fkol k4 ελπίζω να το συνηθίσω και γώ φίλε μου μιάς και αν δεν καταλήξω σε ss θα καταλήξω σε κάτι αρκετά κοντινό..

@θρασυβουλας +1000 σ'αυτα που έγραψες αδερφέ.. έχεις απόλυτο δίκιο αλλά το μικρόβιο έχει μπεί μέσα μου για τα καλά...

@spyrakos35 ευχαριστώ για το λίνκ σου φιλε μου αλλα δεν ενδιαφέρομαι για βιστρόμ.. καλοπούλητο

@trooper πάντα μ'αρεσε αυτο το μοτόρι αδερφέ και συνεχίζει να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο τοπ 3 των επιλογών μου.. και ΝΑΙ στο budget μου έχει υπολογιστεί και ο εξοπλισμός :P

@rantanplan φίλε μου νομίζω πως ερωτεύτηκα αλλά παράλληλα προβληματίστηκα... ΜΠΑΣ ΚΑΙ έβαλε ο θεός το χέρι του και ενδιαφέρεσαι για ανταλλαγή?? (xmax250 μοντ 08 με μόνο 9000χιλ χρώμα ποντικί με μπορντώ σέλα) περιμένω απάντηση πατώντας επίμονα και με πάθος το refresh page

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από FKpros Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου..

@asphyx κουκλίτσα η ιταλίδα σου φίλε μου και πολύ βολικό το οτι ανταλλάσσεται με σκούτερ σαν το δικό μου αλλά είναι λίγο εκτός του budget μου.. καλοπούλητη
    Αν σου αρέσει στη τιμή μπορούμε να τα βρούμε...!Πάντως οτι κ να πάρεις καλές βόλτες

TDM Ή FASER.............

Tά ύπόλοιπα είναι μιά περιπέτεια πού δέν θές νά μπλέξεις
    Τό faser είναι πολύστροφο καί δουλεύει ψηλά.
    Τό tdm είναι πιό all around μηχανάκι.
    Μέ 150 χιλ. διαδρομή άνάρτησης όπως είπε καί ό τρούπερ
    λίγο κουνάει στά πολλά άλλά όταν τό πιέσεις πραγματικά.

Άν θές ήσυχο τό κεφάλι σου αύτά είναι τά δύο πολύ άξιόπιστα μηχανάκια.

West Side Gangs
    έχω βρεί ένα tdm ακριβούτσικο αλλα φοράει μπροστινά upside down απο r1 νομίζω.. φοράει mivv εξατμισόνια και καρίνα.. κουκλί.. αλλα κανει 4500...

αξίζουν τα μπροστινά ρε μαγκες??
    previous : dy 50, glx 50, innova 125, runner 50, xmax 250, cbf 250, versys 650, breva 750, tdm 900

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF