Kαμία εμεπειρία με τα τουόνο δεν έχω .Θα έρθουν αργότερα άλλοι που έχουν .Από γυμνά είχα μόνο το 675 .
Το β στρώμ που το είχα , ήταν το μηχανάκι που λένε όλοι ...τα κάνει όλα από λίγο. Θα σε βολέψει πάρα πολύ ,αλλά είπαμε δε θες οπότε ΆΚΥΡΟ εκτός αν αλλάξουν οι προτεραιότητές σου .
Για το Τι ντι εμ έχεις να ακούσεις πολλά .
* Είναι μία μηχανή που αργότερα θα την πουλήσεις πολύ πιο εύκολα από ένα 1000άρι γυμνό Ευρωπαικό .
*Έχει καλό κινητήρα χωρίς πολλά πολλά προβλήματα (από όσο ακούω)
*Μία κατηγορία από μόνο του
Αλλά
*Δεν μου αρέσουν τα φρένα της (πάμε είπαμε σε κάτι καλύτερο απο σρώμα)
*Το τιμόνι σε σχέση με την θέση που έκατσα όταν το οδήγησα ένιωσα πως ήταν μακρυά μου.
*Μέσα στην πόλη με 2α και 3η σκόρτσαρε αρκετά και γενικά πολύ ψόφιο χαμηλα .
*το ψαλίδι του δεν μου αρέσει καθόλου ( όπως και σε πολλά Ιαπωνικα ...Έχεις την αίσθηση πως έκοψαν δυο στρατζαριστά και τα μόνταραν εκεί )
κτλ κτλ
Αρχηγέ τώρα που το σκέφτομαι , δεν θα βγάλεις άκρη . Εχεις λοιπόν 2 επιλογές πέρνοντας υπόψην και την εποχή που διανύουμε .
1. Πουλας το σκούτερ και βάζεις την διαφορά για να πάρεις κάτι που σου αρέσει να βλέπεις στο πάρκινγκ και να γουστάρεις .
ή
2. Βάζεις ποτάκι και κάθεσαι στο καρ.γρ για να βρεις τις πιο συμφέρουσες ανταλλαγές με μηχανάκια που οι κάτοχοι τους ανταλλάζουν με σκούετρ.(υπάρχουν πολλοι)
Καλή τύχη .
![]()