Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 162

Θέμα: ρυθμιση αναρτήσεων

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Να κάνω κάποια χαζή ερώτηση; μάλλον τον συνήγορο του διαβόλου. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να φοράμε εξοπλισμό; φόρμα, μπότες γάντια κράνος είναι στα 7 περίπου κιλά. Το ρεζερβουάρ όμως έχει χωρητικότητα 19 λιτρα περίπου στο δικό μου. Πόσα κιλά είναι αυτό; περίπου 13 με 15 υποθέτω.
    Tony_l έχεις cbr600rr έτσι; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν γυρίζεις το παξιμάδι της προφόρτισης, γυρίζει και η βίδα της απόσβεσης επαναφοράς στο πιρούνι;
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Να κάνω κάποια χαζή ερώτηση; μάλλον τον συνήγορο του διαβόλου. Γιατί είναι τόσο σημαντικό να φοράμε εξοπλισμό; φόρμα, μπότες γάντια κράνος είναι στα 7 περίπου κιλά. Το ρεζερβουάρ όμως έχει χωρητικότητα 19 λιτρα περίπου στο δικό μου. Πόσα κιλά είναι αυτό; περίπου 13 με 15 υποθέτω.
    Tony_l έχεις cbr600rr έτσι; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν γυρίζεις το παξιμάδι της προφόρτισης, γυρίζει και η βίδα της απόσβεσης επαναφοράς στο πιρούνι;
    Υπαρχουν ρυθμισεις δρομου κ πιστας. Αναλογα με τη χρηση πραξε. Το sag δεν προκειται να ρυθμισει την αναρτηση σου. Θα βαλει τα ελατηρια σε μια θεση λειτουργιας σωστη αλλα συμπιεση- επαναφορα τα ρυθμιζεις εσυ αναλογα με τον τροπο οδηγησης που εχεις κ την αισθηση που παιρνεις απο τις αναρτησεις σου!!
    Καλη επιτυχια!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tony_l
    Καλή η απορία με το βάρος της βενζίνης Κώστα. Εγώ είχα σκοπό να το ρυθμίσω με 3/4 γεμάτο αφού συνήθως ξεκινάω με γεμάτο ρεζερβουάρ το trackday και φτάνω μέχρι τη μέση ανάλογα τα sessions βέβαια.

Ναι, CBR600RR R8 και το παξιμάδι της προφόρτισης γυρίζει ανεξάρτητα απ'τη βίδα. Εκείνη θέλει ίσιο κατσαβίδι.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tony_l Προβολή μηνύματος
    Καλή η απορία με το βάρος της βενζίνης Κώστα. Εγώ είχα σκοπό να το ρυθμίσω με 3/4 γεμάτο αφού συνήθως ξεκινάω με γεμάτο ρεζερβουάρ το trackday και φτάνω μέχρι τη μέση ανάλογα τα sessions βέβαια.

Ναι, CBR600RR R8 και το παξιμάδι της προφόρτισης γυρίζει ανεξάρτητα απ'τη βίδα. Εκείνη θέλει ίσιο κατσαβίδι.
    @doctor ευχαριστώ!

Φίλε Tony άλλο θέλω να πω. Γυρίζω το παξιμάδι της προφόρτισης και βλέπω πως μαζί γυρίζει και η βίδα της απόσβεσης επαναφοράς! Αυτό δεν ακούγεται λογικό. Πρέπει να κρατάω "κοντρα" με κατσαβίδι;
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν έχω ρυθμίσει ακόμη sag. Λογικό μου φαίνεται να γυρίζουν ανεξάρτητα, αλλά πριν λίγο το δοκίμασα και γυρνάνε και στο δικό μου μαζί βίδα και παξιμάδι...! Δεν είναι δυνατόν να επηρρεάζεις και την απόσβεση επαναφοράς, ρυθμίζοντας την προφόρτιση. Κόντρα με κατσαβίδι απ'την άλλη δεν έχω δει να κρατάνε σε κανένα tutorial. Τι παίζει τώρα; Τι κάνουμε; Κανείς που να έχει ρυθμίσει;

πριν λίγο το δοκίμασα και γυρνάνε και στο δικό μου μαζί βίδα και παξιμάδι...! Δεν είναι δυνατόν να επηρρεάζεις και την απόσβεση επαναφοράς, ρυθμίζοντας την προφόρτιση.
    Φυσιολογικότατο είναι! Και όχι, δεν επηρεάζεται η απόσβεση επαναφοράς.
    Think faster than you ride

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Φυσιολογικότατο είναι! Και όχι, δεν επηρεάζεται η απόσβεση επαναφοράς.
    Σωστά γιατί η βίδα ρύθμισης "μπαινοβγαίνει" σε ένα θαλαμο που βρίσκεται πάνω στην τάπα και περιστρέφεται σαν "σύνολο" όταν προ/απο-φορτίζεις το ελατήριο...

Αν την κρατήσεις στην θέση της με κατσαβίδι, τότε χαλάς την ρύθμισή της..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    έτσι κι αλλιώς ρε παιδιά το preload έχει 20 στροφές ενώ το rebound έχει 2-3 clicks.. όσο και να γυρνάς το παξιμάδι (preload), το rebound 3 clicks θα κάνει από άκρη σε άκρη (αριθμός στροφών και "click" διαφορετικός σε κάθε μοτό)

Πέρασα από την αντιπροσωπεία πριν λίγο και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να γυρνάνε και τα δύο μαζί, λόγω κάποιου oring που υπάρχει ανάμεσά τους. Πρέπει να σταθεροποιήσεις με ένα κατσαβίδι τη βίδα και να γυρνάς ανεξάρτητα το παξιμάδι της προφόρτισης.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Πέρασα από την αντιπροσωπεία πριν λίγο και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό να γυρνάνε και τα δύο μαζί, λόγω κάποιου oring που υπάρχει ανάμεσά τους. Πρέπει να σταθεροποιήσεις με ένα κατσαβίδι τη βίδα και να γυρνάς ανεξάρτητα το παξιμάδι της προφόρτισης.
    Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Κι εγώ διατηρώ επιφυλάξεις...

Ή εκείνοι δεν κατάλαβαν καλά ή εσύ. Αν το δοκιμάσεις, μη βάλεις πολύ δύναμη με το κατσαβίδι...
    Think faster than you ride

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Πρέπει να σταθεροποιήσεις με ένα κατσαβίδι τη βίδα και να γυρνάς ανεξάρτητα το παξιμάδι της προφόρτισης.

έτσι το κάνουν αυτοί; για ποιά αντιπροσωπεία μιλάμε;

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για τι μοτοσακό μιλάμε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

CBR600rr R8, το έχω γράψει και πιο πάνω.

Η αλήθεια ότι και μένα αυτό που είπαν μου φάνηκε λίγο περίεργο... Θα το δω τις επόμενες μέρες και θα σας πω.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    CBR600rr R8, το έχω γράψει και πιο πάνω.

Η αλήθεια ότι και μένα αυτό που είπαν μου φάνηκε λίγο περίεργο... Θα το δω τις επόμενες μέρες και θα σας πω.
    Δες το λίγο...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 11 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF