Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Κλοπη μπαγκαζιερας Στο ΘΗΣΕΙΟ - ΠΡΟΣΟΧΗΗΗ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μόλις μου είπε συγγενικό πρόσωπο ότι χθές του ανοίξαν το πορτπαγκάζ του αυτοκινήτου στο Γκάζι,μέρα μεσημέρι και του πήραν ένα ολοκαίνουριο ipad.
    Φυσικά κάποιος τον είδε να το βάζει,εκεί γιατί ήταν πολύ στοχευμένη η κλοπή....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    αφού δεν κάνει κάτι η αστυνομία (γτπ), μήπως να κάνουμε εμείς;
    Κάτσε να λαδώσω τα γκάνια και να ακονίσω τα μαχαίρια..:a015:
    Στην πραγματική ζωή,το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε πολύ,πολύ προσεκτικοί...
    The only easy day was yesterday.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    Στην ανάγνωση δεν τα πάμε και τόσο καλά ε?

Στις βαλίτσες ειδικά, 2 παραπάνω δίσκους έχει στην κλειδαριά.

Εδώ πήγαινε η απάντησή μου...
    Στην γραφή δεν τα πάμε και τόσο καλά ε?
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Νέο μέλος
    epidi lipon mesa se 2 mhnes mou exoun klepsi 2 fores to mixanaki thn mia brethike! mou spasan thn sela kai tora apo to kainourio mou efagan thn balitsa...
    nomizw oti exoume ena skpor 4-0 kai einai kairo kapoioi na mpoun se mia thesh. mia kai einai katw apo to spiti mou pou egina OLA ayta tha parw mia ftini (ektos an xarizei kanens kana xalasmenh mpagaziera)
    kai ena wraio maderaki, oso eimai spiti kai ksypnios tha parkarw kai tha bazw proklitika pragmata mesa kai tha thn stinw! to xeraki pou tha thn agiksei exei spasei!
    panta mou arese to kynhgi kai to psarontoufeko twra karteri gia ta kleftronia tis perioxhs mou!

episis an dei kaneis ena asimi innova OIP-922
    (eixe) mono aristero kathreuh, gri sxara kai eixa aferesi tha aytokolita.

Έτσι και κάνεις καμιά μαλακία και ρίξεις πουθενα με ψαρετνούφεκο , έχεις πάει μέσα κανονικά ....
    Ακόμα και αν δεν πετύχεις κανένα . Καταλαβαίνω τον πόνο σου ,αλλά προτημότερο είναι να στήσεις καρτέρι σε κάποιον και μόλις ακουμπήσει το μηχανάκι σου ...Να του σπά;σεις τα χέρια και να τον στήλεις νοσοκομείο παρά να του ρίξεις με οτιδήποτε .

Δυστηχώς ο νόμος είναι λίγο υπέρ του κλέφτη σε αυτά τα θέματα . Αν τον στήλεις νοσοκομείο , επειδή τον έδειρες ,πιο εύκολα την βγάζεις καθαρή .

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Έτσι και κάνεις καμιά μαλακία και ρίξεις πουθενα με ψαρετνούφεκο , έχεις πάει μέσα κανονικά ....
    Ακόμα και αν δεν πετύχεις κανένα . Καταλαβαίνω τον πόνο σου ,αλλά προτημότερο είναι να στήσεις καρτέρι σε κάποιον και μόλις ακουμπήσει το μηχανάκι σου ...Να του σπά;σεις τα χέρια και να τον στήλεις νοσοκομείο παρά να του ρίξεις με οτιδήποτε .

Δυστηχώς ο νόμος είναι λίγο υπέρ του κλέφτη σε αυτά τα θέματα . Αν τον στήλεις νοσοκομείο , επειδή τον έδειρες ,πιο εύκολα την βγάζεις καθαρή .

Για μαδέρι λέει αλλά το ίδιο είναι σαν να κρατάει όπλο (κι αν ο άλλος δεν οπλοφορεί τον ήπιε - αν οπλοφορεί πάλι τον ήπιε).

Ειρήνη αδέρφια... περνάμε δύσκολες εποχές.. Κι οι κλέφτες που να βρουν δουλειά;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    h idea einai na mathw poios einai kai pou menei. meta tha tis faei!
    tha ton kanw na fobate na ksakoitaksei mhxanaki.

τελικα τα γκρηκλις μπερδεύουν .
    Βύρωνα γράφε Ελληνικά ρε συ (είναι και κανόνας των φόρουμ και βολεύει και σε αναζήτηση θεμάτων )

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Φυσικά κάποιος τον είδε να το βάζει,εκεί γιατί ήταν πολύ στοχευμένη η κλοπή....

Δεν νομίζω ότι τον είδε κανείς... υπάρχουν πλέον κάτι ωραία ηλεκτρονικά μπλιμπλίκια τα οποία ανιχνεύουν την ύπαρξη η μη, λάπτοπ, smartphones, και λοιπών γκατζετιών, στα αμάξια ακόμα και όταν είναι κλειστά! οπότε, ΜΗΝ αφήνετε τέτοια αντικείμενα στο αμάξι, ακόμα και στο πορτμπαγκάζ.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Προς επιδοξους Vigilantes...φιλος μου τουμπανος ακουσε να πειραζουν μηχανακι γειτονα...αρπαζει το ροπαλο και κατεβαινει για το ντου...εντωμεταξυ εχει πει στον ιδιοκτητη τι παιζει και να κατεβει γρηγορα...το ενα κλεφτρονι εφαγε μια καλη...το δευτερο προλαβε να την φαει ξυστα...και που ειναι ετοιμος να τους σαπισει και τους 2 σκανε απο τις 2 γωνιες αλλοι 2 με μηχανακια...ο δικος μου εχει οπτικη επαφη με το ενα( δηλαδη εχει τους 3 φατσα) και δεν χαμπαριαζει τι του ερχετε απο πισω...ευτηχως εκεινη την στιγμη κατεβαινε ο ιδιοκτητης και του φωναξε οτι ερχετε αλλος απο πισω...εφαγε την μαδερια στην μαπα προλαβαινοντας να σηκωσει τα χερια του (οσο προλαβε δηλαδη)...σπασμενη μυτη και διασειση για καμποσο καιρο...τα κλεφτρονια γινανε λουηδες...
    ΑΡΑ ΠΡΟΣΟΧΗ...περιοχη συνορα Θησειου με Ανω Πετραλωνα...οχι οτι εχει και πολυ σημασια...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    Προς επιδοξους Vigilantes......
    τα έχουμε πει και σε άλλο τόπικ αλλά... "εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε" που λεει και ο λαουτζίκος.....

Ο καθενας ειναι υπευθηνος για τις πραξεις του...δεν εγραψα το γεγονος για να αποτρεψω κανεναν...απλα ειπα μια ιστορια...αυτο...

Νέο μέλος
    ΤΟ πρωί πήγα στο Αιγάλεω και πάρκαρα την μηχανή κοντά στο μετρο.
    Μετα από 40 λεπτά γύρισα και πήγα να πάρω το κρανος και βλέπω την κλειδαρια πηραγμενη.
    Ευτυχώς λειτούργησε ο συναγερμός και δεν μου πήραν το κράνος.
    Το κακό είναι ότι τώρα ούτε εγω μπορώ να ξεκλειδώσω την μπαγαζιέρα.
    Ξέρει κανείς που μπορώ να φτιάξω την κλειδαρια και πόσο θα κοστίσει?????

Υ.Γ. Μένω Αγία Παρασκευή......τα ποιο κοντινα με accesories είναι Μιχαλακοπούλου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaterle Προβολή μηνύματος
    ΤΟ πρωί πήγα στο Αιγάλεω και πάρκαρα την μηχανή κοντά στο μετρο.
    Μετα από 40 λεπτά γύρισα και πήγα να πάρω το κρανος και βλέπω την κλειδαρια πηραγμενη.
    Ευτυχώς λειτούργησε ο συναγερμός και δεν μου πήραν το κράνος.
    Το κακό είναι ότι τώρα ούτε εγω μπορώ να ξεκλειδώσω την μπαγαζιέρα.
    Ξέρει κανείς που μπορώ να φτιάξω την κλειδαρια και πόσο θα κοστίσει?????

Υ.Γ. Μένω Αγία Παρασκευή......τα ποιο κοντινα με accesories είναι Μιχαλακοπούλου
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=130502

Νέο μέλος
    Ευχαριστω

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπή Κράνους στο Κολωνάκι σήμερα (14:00)
    από ilias s.m. στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2013, 21:22
  2. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ
    από Manos - KTM στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2010, 07:34
  3. ΚΛΟΠΗ ΠΑΠΙΟΥ ΥΑΗΑΜΑΗΑ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΣΤΙΣ 10/06
    από no more sorrow στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2010, 10:07
  4. Κλαπηκε Ζ750 μαυρο στο Θησειο