Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: SOS! Δίπλωμα για μικρή ή για μεγάλη μηχανή?

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Θα βγάλει άκρη, δεν είναι περίεργο.
    Θα πάει στην αντιπροσωπεία της Kymco και θα ζητησει χαρτί που γράφει τα αλογα (αν και είναι περιττό σε μηχανή που αναγράφεται ακανονικά σε αδεια). Θα έχει και το χαρτι του υπουργείου που λέει τις προυποθέσεις και τέλος.

Τώρα, αυτό που λες για επισημο χαρτί παίζει όταν φιμώνεις ένα μηχανακι να βγαζει 34 ιππους. Το έκανε θυμάμαι η BMW με το GS 650 στην Ελλάδα που το κατεβαζε στους 34 ίππους και σου έδινε χαρτί για αυτόν τον λόγο. Πλέον (συμφωνα με άρθρο που διαβασα στο ΜΟΤΟ πριν 3 χρόνια περίπου) μπορείς να προβείς σε μια τέτοια μείωση ιπποδύναμης με κόφτη στα 34 άλογα σε όποια μοτοσυκλέτα θέλεις σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, και σου δίνουν την βεβαιωση μείωσης ιπποδύναμης. Δεν ξέρω κάποιον κοντινο μου να το έκανε, αλλά γνωρίζω οτι γίνεται.

Και να έχει πρόχειρη και μια ζυγαριά να μη πω.
    Και ένα αρνάκι στο φούρνο καλού κακού μήπως χρειαστεί να τσιμπίσει κάτι για να βγουν τα δεκαδικά στη διαίρεση.
    ΟΥ μπλέξεις.

Νέο μέλος
    Βασικά ρώτησα και έναν άλλον δάσκαλο σε σχολή οδήγησης και μου είπε ότι υπάρχει και δίπλωμα για μεγάλη μηχανή που δίνω με αυτόματη αλλά είναι γύρω στα 50 ευρώ ακριβότερο. Ισχύει ή μου έλεγε μαλ....ς?
    Επίσης αυτό είναι το μοντέλο που έχω όπου μπορείτε να δείτε και τεχνικά χαρακτηριστικά:
    http://kymco.gr/product.asp?catid=1432
    Τελευταία τροποποίηση από georgekip; 04/10/2012 στις 23:08.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και να έχει πρόχειρη και μια ζυγαριά να μη πω.
    Και ένα αρνάκι στο φούρνο καλού κακού μήπως χρειαστεί να τσιμπίσει κάτι για να βγουν τα δεκαδικά στη διαίρεση.
    ΟΥ μπλέξεις.
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgekip Προβολή μηνύματος
    Βασικά ρώτησα και έναν άλλον δάσκαλο σε σχολή οδήγησης και μου είπε ότι υπάρχει και δίπλωμα για μεγάλη μηχανή που δίνω με αυτόματη αλλά είναι γύρω στα 50 ευρώ ακριβότερο. Ισχύει ή μου έλεγε μαλ....ς?
    Επίσης αυτό είναι το μοντέλο που έχω όπου μπορείτε να δείτε και τεχνικά χαρακτηριστικά:
    http://kymco.gr/product.asp?catid=1432
    αν δωσεις με μεγαλη μηχανη αυτοματη θα μπορεις να οδηγας οτι θες αλλα μονο ΑΥΤΟΜΑΤΟ.
    Το καλυτερο ειναι αφου θα μπεις στη διαδικασια να βγαλεις διπλωμα καντο σωστα ,αν σε φοβιζει ο ογκος της μηχανης και ο συμπλεκτης ζητα απο το δασκαλο να σου κανει μερικα μαθηματα στο μικρο με συμπλεκτη που συνηθως ειναι fx125 ή cbf125 και μετα καβαλα αφοβα την μεγαλη!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ειναι Κανενασ Για Μικρη Βολτιτσα
    από x-rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 10:27
  2. μια μικρη βοηθεια ....για γιους
    από orizontas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2007, 09:37
  3. SOS πείτε που να πάω για back protector!
    από stako στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2006, 08:47
  4. Μικρή βολτούλα, για Κυριακή??
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2005, 17:00

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας