Σοβαρά ρε Toyar ??? Αν το είδες εδώ για την κλοπή πες του ότι μου χρωστάει μια βόλτα χαχαχα
Παααααρα πολύ ευχάριστα νέα![]()
Σοβαρά ρε Toyar ??? Αν το είδες εδώ για την κλοπή πες του ότι μου χρωστάει μια βόλτα χαχαχα
Παααααρα πολύ ευχάριστα νέα![]()
Να κι ενα καλό νέο.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
χαχα λες ? Μακάρι να χα τέτοιο χάρισμαΠάντως χαίρομαι πολύ που βοήθησα και κυρίως για την κωλοφαρδία του Κώστα γιατί όπως ξέρουμε αυτά συνήθως καταλήγουν εκτός Ελλάδος
το μηχανακι ηταν παρατημενο απο κατω 2 μερες
ηξερα οτι δεν ειναι της γειτονιας και ειχα στο μυαλο μου να παρω την αστυνομια σε καναδυο μερες ακομα
σημερα το πρωι το ειδα φωτο εδω μεσα σε αναγγελια κλοπης
η πλακα ειναι οτι παλιοτερα ειχαν παρατησει ενα σαπιο παπι το οποιο τελικα αποδειχθηκε κλεμενο και οταν ηρθε αστυνομια και τους ειπα οτι το βλεπω μια βδομαδα εδω μου ειπαν γιατι δεν τους πηρα τφ
προφανως καποιος γειτονας γουσταρει βολτες με ξενα μηχανακια
φιλε γειτονα αν εισαι εδω μεσα ελα να σου δωσω τα κλειδια απο το δικο μου και λεφτα για βενζινη να πας βολτα αλλα σε παρακαλω μη μου το βουτηξεις και το παρατησεις αλλου με σπασμενες κλειδαριες κλπ![]()
Προς τον ιδιοκτήτη: Με τέτοια χαρά που φαντάζομαι ότι θα χεις σήμερα ένα ευχαριστώ θα είναι μικρός κόπος. Φιλικά Στέλιος
Τι είπες τώρα!
Αυτά είναι!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
φυσικα ρε παιδια και ο ανθρωπος ειπε πολλα ευχαριστω
απλα επειδη κι εγω εχω μηχανη μοιραστηκα τη χαρα του σαν να ημουν στη θεση του![]()
μπραβο σε εσενα και τυχερος ο ιδιοκτήτης !!
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"