Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Μια απλή συζήτηση για μελλοντική αγορά μηχανής

Νέο μέλος
    Ρε μαγκες σοβαρα εχει επισκεφθει κανενα αλλο φορυμ να δειτε τι θα πει απλα ΦΟΡΟΥΜ?μερικοι εδω μεσα ξερουμε γενηθηκατε γαματοι μηχανοβιοι απο τα 5 σας πανω σε παπακια και τωρα ειστε σαν τον valentino rossi!!παντε σε κανα insomnia,thegreekz να δειτε τι βοηθειες προσφερουν εκει..δλδ εγω που 1η φορα οδηγησα αμαξι στην σχολη οδηγων εγινε κατι?ειμαι λιγοτερο γαματος απο εναν που απο τα 14 οδηγουσε στο χωριο με τον μπαμπα του?προσωπικα δν το νμζ...οπως τα καταφερα με το αμαξι ετσι θα τα καταφερω και με την μηχανη,και ας ειναι 3000000 κυβικα....επειδη εσεις οδηγατε απο τα 14 ολος ο κοσμος δεν μπορει να παρει στα 20 μηχανη?λες και ειμαι κανας παππους και δεν ξερω που πανε τα 4....σοβαρευτειται γιατι για ορισμενους εδω μεσα η μηχανη ειναι μαγκια σαν κατι 14χρονα που κοροιδευω καθε μερα...και καντε και καμια γυρα σε κανα φορουμ να δειτε πως φερονται εκει..για ολους αυτους που βοηθησαν πραγματικα ευχαριστω οι αλλοι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...no offence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tkata Προβολή μηνύματος
    Αν δεν τις γουστάρεις τις μηχανές μην τις κοιτάς καθόλου. Μην πάρεις μηχανή γιατί δεν σου φτάνουν τα φράγκα για αυτοκίνητο. Θα το μετανοιώσεις, και το κόστος κίνησης και συντήρησης μιας μηχανής 600-650 κ.ε. είναι περίπου το ίδιο (αν όχι μεγαλύτερο) ενός μικρού αυτοκινήτου. Αν όμως το έχεις αποφασίσει, το παπί για την πόλη σου είναι αρκετό (είμαι και αγώ τα ίδια κυβικά με εσένα) και φθηνότερο στην κίνηση-συντήρηση από σκούτερ. Δεν είναι για παραέξω όμως...αν θέλεις να πηγαίνεις Γιάννενα, Θεσ/κη κλπ., ξέχνατο. Πάρε ένα φθηνό 600 ον-οφ και σιγά, σιγά μάθε να οδηγείς (με όλο το σωστό εξοπλισμό). Μπορεί να κολήσεις και να γίνεις μηχανόβιος...σε καλή ηλικία είσαι (να θυμάσαι η μηχανή θέλει ΠΟΛΥ ωριμότητα). Ελπίζω να βοήθησα.
    πολυ ωραιος αδερφε....σε ευχαριστω για την βοηθεια....απλως ενα σκουτερ πιστευω δν μ αρεσει γενικα σαν ιδεα,μυαλο δοξα το θεο πιστευω εχω οποτε θα τα καταφερω ευκολα 'η δυσκολα...:P

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kamenosGRjohn Προβολή μηνύματος
    Ρε μαγκες σοβαρα εχει επισκεφθει κανενα αλλο φορυμ να δειτε τι θα πει απλα ΦΟΡΟΥΜ?μερικοι εδω μεσα ξερουμε γενηθηκατε γαματοι μηχανοβιοι απο τα 5 σας πανω σε παπακια και τωρα ειστε σαν τον valentino rossi!!παντε σε κανα insomnia,thegreekz να δειτε τι βοηθειες προσφερουν εκει..δλδ εγω που 1η φορα οδηγησα αμαξι στην σχολη οδηγων εγινε κατι?ειμαι λιγοτερο γαματος απο εναν που απο τα 14 οδηγουσε στο χωριο με τον μπαμπα του?προσωπικα δν το νμζ...οπως τα καταφερα με το αμαξι ετσι θα τα καταφερω και με την μηχανη,και ας ειναι 3000000 κυβικα....επειδη εσεις οδηγατε απο τα 14 ολος ο κοσμος δεν μπορει να παρει στα 20 μηχανη?λες και ειμαι κανας παππους και δεν ξερω που πανε τα 4....σοβαρευτειται γιατι για ορισμενους εδω μεσα η μηχανη ειναι μαγκια σαν κατι 14χρονα που κοροιδευω καθε μερα...και καντε και καμια γυρα σε κανα φορουμ να δειτε πως φερονται εκει..για ολους αυτους που βοηθησαν πραγματικα ευχαριστω οι αλλοι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...no offence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αφού εσύ είπες ότι κάνουμε φοβερή δουλειά ρε ψηλέ τώρα γιατί το αλλάζεις? Είπες και μπράβο για το φορουμ και τώρα μας λες ότι είναι σκάρτο.

οπως τα καταφερα με το αμαξι ετσι θα τα καταφερω και με την μηχανη
    Αν έτσι νομίζεις έτσι θα 'ναι.

Και εγώ, όπως τα κατάφερα με τη μηχανή έτσι θα τα καταφέρω και με πύραυλο.

Valentinos Rossis
    Sent from me using a computer.

Φιλαράκο μου , παράτα τα φόρουμ και τράβα βρες κανα γνωστό που να έχει οπιοδήποτε μηχανάκι για αρχή και πηγαίνετε σε μία αλάνα να σου πει πέντε πράματα και να δοκιμάσεις να βάλεις ταχυτητα και να ξεκινήσεις .
    Κάντο μερικές φορές και δες μετά να κάνεις και καμιά βόλτα εκεί γύρω . Αν τα καταφέρεις και τα παίρνεις τα γράμματα που λενε ,κοίτα να δεις που έχει σχολή να πας να γραφείς και να πας για δίπλωμα . Αν περάσεις και σου δώσουν δίπλωμα πάει να πει πως ίσως να μπορέσεις να οδηγήσεις μηχανή .

Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας τα παραπάνω σου προτείνω να κάνεις γιατί αλλιώς ΔΕΝ . Είναι ο μόνος δρόμος .
    Άτομα σαν και εσένα συνηθως στην 1η επαφή με μότό πέφτουν από ένα απλό πάτημα του μπροστηνού φρένου .Και εδώ μιλάμε για πόνο .Δεν είναι αμάξι που έξισες τον προφηλακτήρα . Πέφτεις σταματημένος ,σε πλακώνει η μηχανή και παίζει ακόμα και σπάσιμο .
    Το μεγαλύτερο ποσοστό των μοτοσυκλετιστών στην εφηβική ηλικία είχαμε παπάκια κτλ και μας έβαλαν γλυκά στο χώρο . Μάθαμε τι γίνεται με το γκάζι ,το φρένο ,πως στίβουνε και άλλα τέτοια που σε εσένα είναι αντελώς άγνωστα και το χειρότερο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πας για σκουτεροπαπί ...Και λογω των αναγκών που είπες και λόγω όγκου (σου) .
    Τα μηχανάκια που χρειάζεσαι λοπόν είναι εργαλεία που αν ανοίξεις γκάζι και πας ... Τα οχήματα μπροστά σου πλησιάζουν πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με αυτό που εσύ νομίζεις με αποτέλεσμα να βρεθείς πολύ γρήγορα δίπλα τους .... Μηχανάκια της σειράς δεν διαθέτουν και τα καλύτερα φρένα της αγοράς κτλ και αν σου τύχει κάτι (συμβαίνουν πολλά καθημερινά σε όλους εδώ μέσα ) δεν έχεις περιθώρια αντίδρασης .
    Αυτοί που σου απάντησαν έχουν μηχανάκια που πάνε γρηγορότερα από αυτά που σου περιέγραψα και εσύ ήρθες να ρωτήσεις για μηχανή και μόνο που δεν μας είπες πως δεν ξέρεις ισιρροπία .

...Αυτά έτσι για να μη λες πως είμαστε αφηλόξενο φόρουμ . Βασικά είναι περίεργα τα μοτοφόρουμ και όταν πάμε να μπούμε σε άλλου είδους φόρουμ ,μερικοί από εμάς τρώμε και μπάν .

Καλή τύχη . Εύχομαι να τα πας καλά ...Αλλά είναι μακρύς ο δρόμος .

Φιλικά

Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 10/10/2012 στις 00:59.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ρε φιλε συγνωμη,θετεις τα ερωτηματα σου στην αρχη(και καλα κανεις)και μετα λες να συγκρινουμε το varadero 125 με :mt-3,transalp 650gs freewind!καπου δεν ξερεις τι θελεις.το ενα ειναι μηχανακι βαφτισμενο με ονομα μηχανης,το μτ ειναι μια ιδιαιτερη μοτοσυκλετα και τα αλλα ολα που σου προτειναν ειναι ελαφρια,"αδυναμα" μεσαια On off.κατασταλαξε λιγο στο ρι περιπου θες και σ'αρεσει και μετα κρινε τα λεγομενα των αλλων.προφανως στα ειπαν αυτα γιατι δεν ξερεις ουτε κ εσυ ο ιδιος τι θες να κανεις με το μηχανακι.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    μερικοι εδω μεσα ξερουμε γενηθηκατε γαματοι μηχανοβιοι απο τα 5 σας πανω σε παπακια και τωρα ειστε σαν τον valentino rossi!!
    στην ηλικία σου πήρα το πρώτο μου μηχανάκι, 250 κυβικά. μέσα στην πρώτη εβδομάδα έπεσα. τη θεωρία βέβαια την γνώριζα πολύ καλά τότε.

αυτοκίνητο οδηγάει ο κάθε παππούς και ο κάθε αόμματος. η μηχανή θέλει τσαμπουκά. αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. τον τσαμπουκά είτε τον έχεις είτε όχι, δεν είναι όλοι για μηχανή.

κουτί αν θες να πάρεις ξέρεις αν θες τζιπ, φορτηγάκι, στέϊσον, βαν, κουπέ, γκάμπιο, μίνι, σεντάν, μαξιλάρ.. δηλαδή αν ρωτήσεις τι αμάξι να πάρεις εμείς πρέπει να σου προτείνουμε ένα από κάθε κατηγορία;

και δεν φτάνει που σου απαντάμε ειλικρινά ανάλογα με την ερώτηση ως έμπειροι, μας τη λες αντί για ευχαριστώ.

παντε σε κανα insomnia,thegreekz να δειτε τι βοηθειες προσφερουν εκει..
    εσύ να μας κάνεις την χάρη και να πάντε στα πουστοφόρουμ με τις πάντε και να μας ξανάρθεις δίτροχος.

Χχχαχαχα κλαιω με την συγκριση των φορουμ... Ειδικα με τα συγκεκριμενα που αναφερθηκαν, που εχουν ανθρωπους που εχουν εμπειρια στα παντα και αν οδηγανε και κανενα xr125 με μπαγκαζιερα που περιεχει laptop γνωριζουν και το παραμικρο για οποιοδηποτε μοντελο -αλλα μεσα απο το πληκτρολογιο μονο-..
    Η διαφορα ειναι οτι εδω ζεις εξω και μπαινεις να γραψεις, εκει ζεις και γραφεις πανω απο το πληκτρολογιο..

Get a life

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ...no offence !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    με τη διαφορα οτι εμεις σου λεμε πραγματα για την ασφαλεια σου ενω εσυ απλα μας ''λουζεις''.

αφου λοιπον διαβασα ολοκληρο το μνμ σου και αφου ''οπως τα καταφερες με το αμαξι ετσι θα τα καταφερεις και με τη μηχανη και ας ειναι 3000000 κ.εκ.'' (αυτη τη λογικη διεκρινα παρεπιπτοντως και σου προτεινα να αφησεις τα μηχανακια στην ησυχια τους) και αφου δεν σου αρεσαν οι απαντησεις που το μονο που ειχαν μεσα τους ηταν ενδιαφερον για την αρτιμελεια σου και αφου στην αρχη ''μπραβο για την καλη δουλεια'' και μετα ''τι μπαζο φορουμ ειναι αυτο!!'' και αφου ρωτας τους ''εμπΥρους'' αλλα μετα οι ''εμπΥροι'' γινοντε 14χρονα ξιπασμενα....

παρε ρε μεγαλε οτι γουσταρεις.εγω προτεινω R1.
    Τελευταία τροποποίηση από TROOPER; 10/10/2012 στις 07:34.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αγαπητέ, πίστεψέ με η πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσεις στο δρόμο με μηχανή,
    είναι αυτή που θα κάνει αυτά τα άσχημα και επιθετικά όπως λες σχόλια να μοιάζουν με χάδια.
    Η παντόφλα και το ζελέ στο μαλλί που πιθανόν φαντάζεσαι για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σου
    δεν είναι η πραγματικότητα (αν θες να ζεις ολόκληρος).
    Σεβάσου τα ρεμάλια που σου τη λένε εδώ μέσα, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε και να μαθαίνουμε
    για άσχετους που τρώνε τα μούτρα τους (και κυρίως τα μούτρα των άλλων).
    Κάτσε διάβασε λίγο στο φόρουμ τα πιο παλία, μπες στο πνεύμα του και μετά κρίνεις.
    Όχι ότι δεν έχει στραβούς και γκρινιάρηδες.

Από την υπόλοιπη κουβέντα κρατάω αυτό :

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Valentinos Rossis

Νέο μέλος
    πραγματικα δεν ξερω τι να πω...απλως αν ειναι καποιος να μου πει να παρω καλυτερα αμαξι ας μην το γραψει καν το θεωρω ανουσιο και χαζο να αποθαρρυνεις τον αλλον που ουτε τον ξερεις ουτε τπτ...απο την αλλη καταλαβα οτι ολοι οι "γαματοι" οδηγοι μηχανης ειναι αυτοι που απο τα 14 ειναι στους δρομους,και οτι εμεις τα γεροντοπαλικαρα δεν εχουμε μελλον...αρκει λοιπον να βρω μια χρονομηχανη να παω πισω να παρω ενα gillera-φριτεζα 50araki αυτοματο(που θελει και πολλα κιλα γκογκοβια να το καβαλησεις)να ψηθω κανα 4χρονο και μετα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να παω σε 250 κυβικα κτλ...στην φορμα για να γινουμε μελη βαλτε και απο ποσο ετων οδηγουμε μηχανη μην μπερδευτει κανενας αμπαλος σαν και μενα και μπει και τον φατε σαν τα κορακια ορισμενοι,ειπαμε ενα απλο RESTART στην ζωη μας θελουμε και ολα κομπλε!!!υ.γ καποιοι ποσο πολυ φαινεται οτι διαβασατε ολα τα ποστ(αμα ΗΞΕΡΑ απο μηχανες θα σας ελεγα τι κατηγορια ηθελα και με ενδιεφερε αλλα ΕΝΑΣ καλοπροαιρετος δεν βρεθηκε να πει "αδερφε ονοφ λεγονται οι ταδε μηχανες με ενα παραδειγμα διπλα,ξερα ειναι πχ αυτα,ή και εγω δεν ξερω ποιες αλλες κατηγοριες ή ποσες υπαρχουν...)οσο για την εικονα του φορουμ ορισμενοι την καταστρεφετε...

Νέο μέλος
    [QUOTE=Lioulios;2243904]Φιλαράκο μου , παράτα τα φόρουμ και τράβα βρες κανα γνωστό που να έχει οπιοδήποτε μηχανάκι για αρχή και πηγαίνετε σε μία αλάνα να σου πει πέντε πράματα και να δοκιμάσεις να βάλεις ταχυτητα και να ξεκινήσεις .
    Κάντο μερικές φορές και δες μετά να κάνεις και καμιά βόλτα εκεί γύρω . Αν τα καταφέρεις και τα παίρνεις τα γράμματα που λενε ,κοίτα να δεις που έχει σχολή να πας να γραφείς και να πας για δίπλωμα . Αν περάσεις και σου δώσουν δίπλωμα πάει να πει πως ίσως να μπορέσεις να οδηγήσεις μηχανή .

αμα ειχα τετοιο φιλαρακι πιστεψε με δεν θα ημουν εδω να ψαχνω στα χαμενα....οσο για τις βολτες ολα υποκειμενικα ειναι,εχοντας οδηγησει 4-5 φορες παλαιοτερα ενα νταιτονα 50αρι ενος φιλου μου σε μια αλανα και σιγουρα δεν ηταν ευκολακι για μενα αλλα ουτε και ακατορθωτο...

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Καλησπέρα φίλε μου.
    Πρώτον, μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα.
    Δεύτερον, δεν θα βρεις καλύτερο φορουμ από αυτό, εαν πραγματικά θέλεις και αγαπάς τις μηχανές.
    Επί της ουσίας τώρα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σου επιτέθηκε, όλα τα παιδιά είπαν το εξής, ο καθένας με τον δικό του τρόπο :
    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις μηχανή? Όταν μας λες ότι θέλεις αυτοκίνητο, αλλά λόγω οικονομικών σκέφτεσαι την μηχανή, η ερώτηση είναι εύλογη. Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε χάσει κάποιον φίλο η και κάτι παραπάνω από μηχανές. Κανένας μας δεν το ήθελε, αλλά και κανένας μας δεν σταμάτησε να καβαλάει. Η συνειδητοποίηση του κινδύνου που διατρέχεις σαφώς και δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει αλλά θα έρθει αργά. Αυτό που θέλω να σου πω είναι όσο και να προσέχεις, στην αρχή θα κινδυνεύσεις πάρα πολύ. Είσαι έτοιμος να αρματώνεσαι με 42 βαθμούς και από μέσα να σηκώνεις 50? Είσαι έτοιμος να γίνει το (σωστό και σωστά φορεμένο) κράνος προέκταση της μηχανής σου? Είσαι έτοιμος το δεξί σου χέρι να συνδέεται ΜΟΝΟ με τον εγκέφαλο και όχι με την εκάστοτε συναισθηματική σου κατάσταση? Σαφώς και δεν είσαι αλλά θα γίνεις εφόσον αγαπήσεις την μηχανή. Θα την αγαπήσεις? Αυτό σε ρωτάνε τα παιδιά.
    Φιλικά
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CHRISTOF Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα φίλε μου.
    Πρώτον, μην αρπάζεσαι τόσο εύκολα.
    Δεύτερον, δεν θα βρεις καλύτερο φορουμ από αυτό, εαν πραγματικά θέλεις και αγαπάς τις μηχανές.
    Επί της ουσίας τώρα. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σου επιτέθηκε, όλα τα παιδιά είπαν το εξής, ο καθένας με τον δικό του τρόπο :
    Είσαι σίγουρος ότι θέλεις μηχανή? Όταν μας λες ότι θέλεις αυτοκίνητο, αλλά λόγω οικονομικών σκέφτεσαι την μηχανή, η ερώτηση είναι εύλογη. Όλοι μας εδώ μέσα έχουμε χάσει κάποιον φίλο η και κάτι παραπάνω από μηχανές. Κανένας μας δεν το ήθελε, αλλά και κανένας μας δεν σταμάτησε να καβαλάει. Η συνειδητοποίηση του κινδύνου που διατρέχεις σαφώς και δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει αλλά θα έρθει αργά. Αυτό που θέλω να σου πω είναι όσο και να προσέχεις, στην αρχή θα κινδυνεύσεις πάρα πολύ. Είσαι έτοιμος να αρματώνεσαι με 42 βαθμούς και από μέσα να σηκώνεις 50? Είσαι έτοιμος να γίνει το (σωστό και σωστά φορεμένο) κράνος προέκταση της μηχανής σου? Είσαι έτοιμος το δεξί σου χέρι να συνδέεται ΜΟΝΟ με τον εγκέφαλο και όχι με την εκάστοτε συναισθηματική σου κατάσταση? Σαφώς και δεν είσαι αλλά θα γίνεις εφόσον αγαπήσεις την μηχανή. Θα την αγαπήσεις? Αυτό σε ρωτάνε τα παιδιά.
    Φιλικά
    +00
    πραγματικα δεν ξερω τι να πω...απλως αν ειναι καποιος να μου πει να παρω καλυτερα αμαξι ας μην το γραψει καν το θεωρω ανουσιο και χαζο να αποθαρρυνεις τον αλλον που ουτε τον ξερεις ουτε τπτ...απο την αλλη καταλαβα οτι ολοι οι "γαματοι" οδηγοι μηχανης ειναι αυτοι που απο τα 14 ειναι στους δρομους,και οτι εμεις τα γεροντοπαλικαρα δεν εχουμε μελλον...αρκει λοιπον να βρω μια χρονομηχανη να παω πισω να παρω ενα gillera-φριτεζα 50araki αυτοματο(που θελει και πολλα κιλα γκογκοβια να το καβαλησεις)να ψηθω κανα 4χρονο και μετα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να παω σε 250 κυβικα κτλ...στην φορμα για να γινουμε μελη βαλτε και απο ποσο ετων οδηγουμε μηχανη μην μπερδευτει κανενας αμπαλος σαν και μενα και μπει και τον φατε σαν τα κορακια ορισμενοι,ειπαμε ενα απλο RESTART στην ζωη μας θελουμε και ολα κομπλε!!!υ.γ καποιοι ποσο πολυ φαινεται οτι διαβασατε ολα τα ποστ(αμα ΗΞΕΡΑ απο μηχανες θα σας ελεγα τι κατηγορια ηθελα και με ενδιεφερε αλλα ΕΝΑΣ καλοπροαιρετος δεν βρεθηκε να πει "αδερφε ονοφ λεγονται οι ταδε μηχανες με ενα παραδειγμα διπλα,ξερα ειναι πχ αυτα,ή και εγω δεν ξερω ποιες αλλες κατηγοριες ή ποσες υπαρχουν...)οσο για την εικονα του φορουμ ορισμενοι την καταστρεφετε...
    Γιάννη, πήγαινε πρώτα σε μια σχολή οδηγών, να βγάλεις το δίπλωμα.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πραγματικα δεν ξερω τι να πω...
    όταν έλεγες ότι είμαστε γτπ, ήξερες;

απο την αλλη καταλαβα οτι ολοι οι "γαματοι" οδηγοι μηχανης ειναι αυτοι που απο τα 14 ειναι στους δρομους,και οτι εμεις τα γεροντοπαλικαρα δεν εχουμε μελλον...
    βλακείες, ποιός το είπε αυτό; μπορείς να περιμένεις και μέχρι τα 40. οι περισσότεροι πήραμε όταν μπορέσαμε και ό,τι πιο φθηνό βρήκαμε μπροστά μας και όχι αυτό που θέλαμε.

αρκει λοιπον να βρω μια χρονομηχανη να παω πισω να παρω ενα gillera-φριτεζα 50araki αυτοματο(που θελει και πολλα κιλα γκογκοβια να το καβαλησεις)να ψηθω κανα 4χρονο και μετα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να παω σε 250 κυβικα κτλ...
    δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις από μικρή μηχανή, μπορείς να ξεκινήσεις με 600, με 1000 κυβικά. αλλά είναι δύσκολο να ξεκινήσεις με μεγάλες μηχανές για διάφορους λόγους. δεν συγχωρούν λάθη εύκολα. αν πάρεις ένα cbr 600 και σου φύγει θα βρεθείς ανάποδα. ενώ π.χ. ένα σκούτερ είναι πιο εύκολο κι από ποδήλατο. γιαυτό όταν λες ότι το αυτοκίνητο καίει πολλά και θες ένα απλό οικονομικό μέσο μετακίνησης και δεν έχεις καθόλου εμπειρία, είναι πολύ φυσικό να προτείνουμε σκούτερ γιατί είναι ένα απλό και εύκολο και οικονομικό μεταφορικό μέσο.

από κει και πέρα, εγώ λέω να πας να πάρεις αυτή που σου αρέσει. πήγαινε κάτσε πάνω σε όλες και βρες ποιά σου αρέσει ή τι είδους μηχανή σου αρέσει, μίλα με τον αναβάτη ή τον πωλητή. δεν μπορώ να ξέρω τι σου αρέσει, είναι σαν να σου διαλέγουμε παπούτσια..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πραγματικα δεν ξερω τι να πω......
    1.το τι θεωρεις χρησιμο-ανουσιο-χαζο αστο καλυτερα σε οσους ιιιιισως γνωριζουνε κατι παραπανω (αλλωστε γι' αυτο μπηκες εδω μεσα).
    2.ενας απο τους πολυ καλους οδηγους (ο οποιος ειναι εδω μεσα) πηρε τη πρωτη του μηχανη στα 28 του, ητανε 750 ss, αλλα ηξερε τι εκανε.
    3.τους αμπαλους να τους βοηθησουμε, αρκει να θελουνε να μαθουνε μπαλιτσα.αμα ξεκινανε για μπαλιτσα και το γυρνανε σε σουηδικη γυμναστικη μαλλον τσαμπα κοπος για ολους
    4.δεν εχουν σημασια οι κατηγοριες.οτι ειναι μεχρι 3000000 κ.εκ. ειπαμε το παμε χαΛαρα
    5.δε γ@μιεται το ''φαινεσθαι''...το θεμα ειναι το ''ειναι''

κι επειδη το φανταζομουν και αυτο το ποστακι γι' αυτο σου εγραψα οτι αφου δεν θελεις να ακουσεις σκληρες αληθειες,παρε R1.

φιλικοτατα και τελος απο μενα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Συζητηση για μια Shadow 400
    από alexgr63 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2013, 18:18
  2. ερωτησεις για αγορα μηχανης
    από Stain στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2009, 06:42
  3. Τη γνώμη σας για αγορά μηχανής
    από ManosMoto στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 21:06
  4. Χαρτιά για αγορά μηχανής
    από cartman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 11:49
  5. Άλλη μια βαρετή συζήτηση για τα κράνη
    από zireous στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2007, 23:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα