Το γνωστότατον "παύε να ρωτάς"........
p: η πίεση του αερίου.
V: ο όγκος του αερίου.
n: ο αριθμός των γραμμομορίων του αερίου.
R: η παγκόσμια σταθερά των αερίων με τιμή καί στο διεθνές σύστημα μονάδων (S.I)
T: η απόλυτη θερμοκρασία σε βαθμούς Κέλβιν (273 °C).
Η καταστατική εξίσωση, όπως και οι νόμοι των αερίων, ισχύει επακριβώς για ιδανικά αέρια. Όμως μπορούν να εφαρμοστούν σαν καλή προσέγγιση και σε πραγματικά αέρια.
Ανοίχτε και καμιά βίκυ...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Ναι οκ την άριστη πίεση για την επίτευξη άριστης θερμοκρασίας. Εκτός από αυξημένο κράτημα στις στροφές θέλω και οικονομία στην εθνική που δεν με νοιάζει "καθόλου" το κράτημα. Μου λες ότι αν ξεκινήσω στην εθνική με το ακραίο 36/42 πχ θα είμαι οκ στις στροφές αν έχουν ζεσταθεί τα λάστιχα.
Άσε την Βίκυ ήσυχη και βρες άλλη γκόμενα γιατί αν δεν κρατήσουμε τον όγκο σταθερό βλέπω τον Joy στο καφενείο στη Γραβιά να υπολογίζει την μεταβολή διαστάσεων με ολοκλήρωση της (x −xο)Λ2 + (y−yο)Λ2 = ρΛ2 και να μαλώνει με τον καφετζή πως θα προσθέσει στο ρ της 17αρας ζάντας το μισό του προφίλ του ελαστικού...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αν είσαι μόνος δοκιμάζεις και 32/38![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Όχι γιατί μιλάμε για τελικά ανηγμένη επιφάνεια pipe, ο όγκος της οποίας θα υπολογιστεί από την διατομή της επί το ύψος (του σωλήνα που αποτελεί πλέον), το οποίο ύψος είναι η περίμετρος του κύκλου που βρίσκεται κατα το ήμισυ του προφίλ πάνω από την ζάντα..
Για οποιαδήποτε απορία βλ. παρακάτω..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...