δεν παιζει δλδ ν ειναι απο τ λαδια που χανω???γιατι μου το ανεφεραν καποιοι γνωστοι....
καλως παιδια...ευχαριστω πολυ...
Το πρόβλημα σου είναι ηλεκτρολογικό, δεν έχει σχέση με τα λάδια. Να πας να μετρήσεις τι τάση δίνει η μπαταρία, ο ανορθωτής & αν η ηλεκτρονική σου είναι οκ. Επίσης να τσεκάρεις τους πόλους της μπαταρίας αν είναι σφιγμένοι σωστά & αν γενικά κάποιο καλώδιο είναι κομμένο-τσακισμένο & τη μια κάνει & την άλλη όχι επαφή.
τσεκαρε τα ρευματα σου γενικα (τι ειπα τωρα, ε?? μεγααααλη κουβεντα)...
συνηθως αν σου κανει τετοιες παπαριες μπορει να ειναι απο συναγερμο μεχρι μπουζι...
και μετα ψαξε να δεις απο που και γιατι χανει τα λαδια...
οταν το φτιαξεις και αυτο, πετα το και παρε ενα σωστο μηχανακι...
βασικα, σκεψου το μηχανακι σου σαν ετοιμοθανατο ασθενη και εσενα σαν εκπαιδευομενο γιατρο...
μπορει να μην το χαρεις τελικως, αλλα ποιος γιατρος θελει να παει με την 80χρονη γιαγια που εσωσε??
Πολλαπλασιαστης , 100% σου λέω ......
ή ανωρθοτης…
Τελευταία τροποποίηση από panos1050; 05/10/2012 στις 06:51.
αν είσαι αθήνα, στον συνιστώ
http://www.vrisko.gr/details/ai0idgc...agbj355432c70d
A και μη ξεχάσεις να τσεκάρεις και τα λάδια.....![]()
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
μηπως το πηρες απο το μαρουσι το συγκεκριμενο μηχανακι? λαδια απο το καρτες εκει κοντα στην αλυσιδα χανεις?
οπως ειπαν ηλεκτρολογικο ειναι το θεμα. Πιθανον καποια φυσσα δεν κανει καλη επαφη
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
το ιδιο ακριβως προβλημα που ειχα σε ενα yamaha ybr 250 τελικως ειχε αποδειχτει οτι ειχε σπασει ο ενας πολος της μπαταριας και εχανε την επαφη! (τζελ με πολους απο λαμακι, οχι μολυβενιους!)