Ακτινογραφία σε οποιοδήποτε ακτινολογικό εργαστήριο και επίδειξή της προς έλεγχο στο σέρβις. Κάποιοι ίσως αναλαμβάνουν εκείνοι την όλη διαδικασία με το ανάλογο κόστος φυσικά.
Δες κι εδώ...
Ακτινογραφία σε οποιοδήποτε ακτινολογικό εργαστήριο και επίδειξή της προς έλεγχο στο σέρβις. Κάποιοι ίσως αναλαμβάνουν εκείνοι την όλη διαδικασία με το ανάλογο κόστος φυσικά.
Δες κι εδώ...
Think faster than you ride
Λογικό! Είμαι πιο γρήγορος από 'σένα.
Yep αυτό εννοώ.
Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω και εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά έχει συμβεί!
Παίζει και παρα παίζει! Μπορεί να έχει μια απλή γρατζουνιά έως τίποτε απολύτως. Φίλος μπροστά στα μάτια μου έπεσε σταματημένος και χτύπησε άσχημα πάνω στο πεζοδρόμιο. Το ποδάρι λίγο πρησμένο και το κράνος τίποτε. Τίποτε απολύτως, ούτε γρατζουνιά (xr 1000). Το κοιτούσαμε και δεν το πιστεύαμε. Με ρώτησε τι να το κάνει και του είπα να το πάει για ακτινογραφία. Σα θες ΣΕ βγάζω και φωτό να το δεις.
Παλιότερα κάποιος άλλος είχε καρφωθεί πίσω από φορτηγό με αρκετά και το κράνος που έσωσε την άσχημη φάτσα του είχε γρατσουνιές μόνο στην ζελατίνα. Αν άλλαζε την ζελατίνα το πούλαγε άνετα.
Θα μου πεις πόσο συχνά συμβαίνουν αυτά? Συμφωνώ, δεν συμβαίνουν συχνά αλλά συμβαίνουν.
Περιπτώσεις λάθους νούμερου όμως, που επιβεβαιώνονται με την συσκευασία και την απόδειξη αγοράς είναι καλή ευκαιρία.
Sent from me using a computer.
Θα ποστάρω ακτινογραφίες από ορειβατικά καραμπίνερ όταν και αν τα παω.
Sent from me using a computer.