περατικα στη τσεπη...
περατικα στη τσεπη...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βασιλάκης καϊλας![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Γενομένης της συζήτησης να θέσω μια ερώτηση: Είναι σίγουρο ότι χωρίς δίπλωμα (να έχει αφαιρεθεί για ποινικούς λόγους και όχι λόγω γήρατος ή άλλης μορφής σωματικής αδυναμίας να οδηγήσεις), δεν σε καλύπτει η ασφάλεια??? Φταις δεν φταις αδιάφορο.
Δηλ στο μικρό μου το μυαλό σχηματίστηκε η απορία ότι ενώ είσαι ικανός (έχεις δίπλωμα νόμιμα) η ασφαλιστρική υποχρεούται να σε ασφαλίσει, αν στο πάρουν δίκην τιμωρίας, προς συνέτιση, παύεις να είσαι ικανός???
Σε καμία περίπτωση δεν λέω να οδηγήσει ο φίλος χωρίς δίπλωμα, απορία έχω και ρωτάω.
Ας απαντήσουν παρακαλώ οι έχοντες τη γνώση.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το δίπλωμα στο πήραν για να σε συνετίσουν και να σου απαγορέψουν να κυκλοφορείς με το όχημά σου. Ανίκανος δεν είσαι, τιμωρημένος είσαι. Αλλά εδώ θα μου πεις αν έχεις επαγγελματικό αλλά και μοτοσυκλέτας και λήξει το επαγγελματικό, οι μπάτσοι σε γράφουν κανονικά αν οδηγήσεις μοτό, παρόλο που δεν έληξε της μοτό αλλά το επαγγελματικό σου.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κάτι έχει το νερό στην Πάτρα...
Το δίπλωμα σου επιτρέπει να κυκλοφορείς ένα όχημα στο δρόμο. Εφόσον σου αφαιρείται η άδεια απαγορεύεται να οδηγείς σε δημόσιο δρόμο. Οι ασφάλεια δεν σε καλύπτει από τη στιγμή που δεν έχεις το δικαίωμα να κυκλοφορείς στο δρόμο.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
6. Από οδηγό που κατά το χρόνο του ατυχήματος η (Ερασιτεχνική ή επαγγελματική άλλη) Άδεια οδήγησης που κατέχει έχει λήξει. Έστω και αν μετά το ατύχημα η Άδεια αυτή ανανεώθηκε καθώς και από οδηγό που κατά τον χρόνο του ατυχήματος δεν έχει καθόλου Άδεια οδήγησης ή δεν έχει την άδεια οδήγησης που προβλέπει ο νόμος για την κατηγορία του οχήματος που οδηγεί. Άδεια οδηγήσεως για όλους τους τύπους οχημάτων ή για άλλες κατηγορίες δεν ισχύει.
Αυτο ειναι η εξαιρεση απο συμβολαιο αυτοκινητου. πανω κατω στις πιο πολλες εταιρειες ειναι κοινο. τυπικα η αδεια κατεχεται αλλα εχει αφαιρεθει για πειθαρχικους λογους. αυτο δεν αναιρει την ικανοτητα οδηγησης που θελει να διασφαλισει η ασφαλιστικη.