Η καμπυλότητα προκύπτει λόγω 170 ' ευρους λήψης όταν επιλέγεις wide ( ευρυγώνια λήψη)
Υπάρχει επιλογή να τραβάει πιο στενή λήψη στις 127΄ - medium και στις 90' - narrow οπου η καμπυλότητα/παραμόρφωση στις άκρες δεν υπάρχει .
Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι ...μειώνεται το ευρος της λήψης

με αποτέλεσμα ...στενότερο πλάνο
που συνήθως δεν είναι επιθυμητό σε μια action camera, δεδομένου οτι την χρησιμοποιείς σε κάποια δραστηριότητα που
αξίζει βιντεοσκόπηση, οπότε και θέλεις ευρεία γωνία λήψης ωστε να πιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερη απο την εικόνα/ τοπίο /κατάσταση που βιώνεις.
Ο φακός δεν αλλάζει -τουλαχιστόν όχι έτσι όπως εννοούμε συνήθως την αλλαγή φακού- ξεβίδωσε και βγάλε υπάρχοντα,βίδωσε νεο, τέλειωσες. Αλλάζει μεν,πάμε αλλού δε...
Για το μικρόφωνο δεν έχεις άδικο,αλλα έχει έξοδο για εξωτερικό ,που προσφέρει κάποιες δυνατότητες ψαξίματος αλλα δεν έχω άποψη γιατι δεν έχω ψαχτεί.
Πολυδιαφημισμένες είναι, αλλα για τα χρήματα που δίνεις η ποιότητα της εικόνας, η ανάλυση και το γεγονός οτι μπορείς να πάρεις πλάνα απο οπουδήποτε πάει ο νους σου σε πραγματικά σκληρές συνθήκες ( λασπες, χώμα , υποβρύχιες λήψεις κτλ) χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα για εμένα δεν είναι κακό deal
Y.Γ Μιλάω για HERO 2