Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: GoPro HERO 3

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panagiwths
    Ρε παιδιά, καλή χρυσή και άγια η GoPro αλλά εμένα με ψιλοχαλάει η αλλοίωση που κάνει στην άκρη του φακού (η καμπυλότητα). Πρέπει να αγοράσεις άλλο φακό για να το διορθώσεις αυτό ;
    Και το μικρόφωνο της δεν είναι οτι το καλύτερο.. βγάζει πολύ ψηλό τον ήχο..
    Πολυδιαφημισμένες είναι κατά την γνώμη μου.
    Τώρα που έχουν γίνει τις μόδας οι actioncam, θα απαντήσουν οι εταιρίες που είναι χρόνια στο χώρο και θα βγάλουν παπάδες.

Τελικά η τιμής της Black Edition θα είναι 449€! Τα περίπου 300€ που έχει η Hero 2 (Motorsport Edition) την κάνουν συμφερότερη αγορά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ninjaki Προβολή μηνύματος
    Τελικά η τιμής της Black Edition θα είναι 449€! Τα περίπου 300€ που έχει η Hero 2 (Motorsport Edition) την κάνουν συμφερότερη αγορά.
    πάρε από αμερική.....

αλλά το ξαναλέω.....

μην νομίζει κανείς οτι το βιντεάκι που διαφημίζει την κάμερα είναι "πήραμε τρεις λήψεις, τις μοντάραμε και τσούπ, βουαλά!!!".... έχει πέσει τρελή επεξεργασία με τα σχετικά προγραμματάκια.....

ενδεικτικά σας αναφέρω οτι τα πολύ καλά (επαγγελματικά) έχουν κάτι χιλιάδες ευρά/δολλάρια..... λέτε η γκοπρο (και οι άλλες μαζί) να δουλεύουν με γουίντοους μούβι μέικερ???

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    πάρε από αμερική.....

αλλά το ξαναλέω.....

μην νομίζει κανείς οτι το βιντεάκι που διαφημίζει την κάμερα είναι "πήραμε τρεις λήψεις, τις μοντάραμε και τσούπ, βουαλά!!!".... έχει πέσει τρελή επεξεργασία με τα σχετικά προγραμματάκια.....

ενδεικτικά σας αναφέρω οτι τα πολύ καλά (επαγγελματικά) έχουν κάτι χιλιάδες ευρά/δολλάρια..... λέτε η γκοπρο (και οι άλλες μαζί) να δουλεύουν με γουίντοους μούβι μέικερ???
    + οσα θέλεις....

Η ανάλυση που δίνει η Hero 2 ,αρκεί να κάνεις παπάδες

Αλλα οι παπάδες γίνονται με τα ανάλογα software...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Εκτος αυτού, η επεξεργασία αναλόγων βιντεος απαιτει μηχάνημα δυνατο οχι κουβάδες.... size matters δηλαδη κ εδω...
    Ban 'em all

non serviam Το avatar του/της kachius
    Σίγουρα, ειδικά σε επαγγελματικά βίντεο -όπως της GoPro- αλλά βλέπει κανείς άπειρα "εντελώς" ερασιτεχνικά βίντεο στο youtube σε 720 τουλάχιστον που είναι πάνω από το 100% των προσδοκιών του ερασιτέχνη.
    Πολύ θα ήθελα μία, αλλά για να "τραβάω" το σπίτι-δουλειά και αυτό στο ρελαντί, είναι πολλά τα λεφτά
    Με τα mounting που διαθέτει βέβαια, βεντουζώνει παντού οπότε ακόμα και με αυτή τη διαδρομή κάτι καλό μπορείς να κάνεις
    Ξέρω από βέσπα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    επισης σε περιπτωση που δεν το παρατηρησε καποιος, το περιεχομενο του βιντεο δεν ειναι και η καθημερινη ζωη μας ετσι;
    εκτος και αν η μερα σας ξεκινα με καταδυση διπλα σε φαλαινες, ή σκι απο πλαγια που σας πηγε ελικοπτερο...

Θελω να πω, κατι τετοιες φασεις, και με κινητο να τραβαγες, παλι γαματες θα ηταν...
    http://community.webshots.com/user/IliasB

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kiloMeater Προβολή μηνύματος
    επισης σε περιπτωση που δεν το παρατηρησε καποιος, το περιεχομενο του βιντεο δεν ειναι και η καθημερινη ζωη μας ετσι;
    εκτος και αν η μερα σας ξεκινα με καταδυση διπλα σε φαλαινες, ή σκι απο πλαγια που σας πηγε ελικοπτερο...

Θελω να πω, κατι τετοιες φασεις, και με κινητο να τραβαγες, παλι γαματες θα ηταν...
    Ε καλα, δεν ξερω για σας αλλα εμενα πολυ συχνα με κυνηγουν 3 γκομενακια με βατραχοπεδιλα....
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kiloMeater Προβολή μηνύματος
    ...Θελω να πω, κατι τετοιες φασεις, και με κινητο να τραβαγες, παλι γαματες θα ηταν...
    να συμπληρώσω εεεεε?

αρκεί να είναι αντικραδασμικό...... κάτι που έχουν στάνταρ οι action cameras και όχι όλες οι κάμερες/κινητά.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Ε καλα, δεν ξερω για σας αλλα εμενα πολυ συχνα με κυνηγουν 3 γκομενακια με βατραχοπεδιλα....
    και σένα εεεε? ασε έχω γίνει πιο γρήγορος από τον φέλπς......

τι τραβάμε και μεις τα ομορφόπαιδα ρπστμ......

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panagiwths Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδιά, καλή χρυσή και άγια η GoPro αλλά εμένα με ψιλοχαλάει η αλλοίωση που κάνει στην άκρη του φακού (η καμπυλότητα). Πρέπει να αγοράσεις άλλο φακό για να το διορθώσεις αυτό ;
    Και το μικρόφωνο της δεν είναι οτι το καλύτερο.. βγάζει πολύ ψηλό τον ήχο..
    Πολυδιαφημισμένες είναι κατά την γνώμη μου.
    Τώρα που έχουν γίνει τις μόδας οι actioncam, θα απαντήσουν οι εταιρίες που είναι χρόνια στο χώρο και θα βγάλουν παπάδες.

Η καμπυλότητα προκύπτει λόγω 170 ' ευρους λήψης όταν επιλέγεις wide ( ευρυγώνια λήψη)

Υπάρχει επιλογή να τραβάει πιο στενή λήψη στις 127΄ - medium και στις 90' - narrow οπου η καμπυλότητα/παραμόρφωση στις άκρες δεν υπάρχει .

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι ...μειώνεται το ευρος της λήψης με αποτέλεσμα ...στενότερο πλάνο

που συνήθως δεν είναι επιθυμητό σε μια action camera, δεδομένου οτι την χρησιμοποιείς σε κάποια δραστηριότητα που

αξίζει βιντεοσκόπηση, οπότε και θέλεις ευρεία γωνία λήψης ωστε να πιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερη απο την εικόνα/ τοπίο /κατάσταση που βιώνεις.

Ο φακός δεν αλλάζει -τουλαχιστόν όχι έτσι όπως εννοούμε συνήθως την αλλαγή φακού- ξεβίδωσε και βγάλε υπάρχοντα,βίδωσε νεο, τέλειωσες. Αλλάζει μεν,πάμε αλλού δε...

Για το μικρόφωνο δεν έχεις άδικο,αλλα έχει έξοδο για εξωτερικό ,που προσφέρει κάποιες δυνατότητες ψαξίματος αλλα δεν έχω άποψη γιατι δεν έχω ψαχτεί.

Πολυδιαφημισμένες είναι, αλλα για τα χρήματα που δίνεις η ποιότητα της εικόνας, η ανάλυση και το γεγονός οτι μπορείς να πάρεις πλάνα απο οπουδήποτε πάει ο νους σου σε πραγματικά σκληρές συνθήκες ( λασπες, χώμα , υποβρύχιες λήψεις κτλ) χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα για εμένα δεν είναι κακό deal

Y.Γ Μιλάω για HERO 2

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμος Προβολή μηνύματος
    Η καμπυλότητα προκύπτει λόγω 170 ' ευρους λήψης όταν επιλέγεις wide ( ευρυγώνια λήψη)

Υπάρχει επιλογή να τραβάει πιο στενή λήψη στις 127΄ - medium και στις 90' - narrow οπου η καμπυλότητα/παραμόρφωση στις άκρες δεν υπάρχει .

Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι οτι ...μειώνεται το ευρος της λήψης με αποτέλεσμα ...στενότερο πλάνο

που συνήθως δεν είναι επιθυμητό σε μια action camera, δεδομένου οτι την χρησιμοποιείς σε κάποια δραστηριότητα που

αξίζει βιντεοσκόπηση, οπότε και θέλεις ευρεία γωνία λήψης ωστε να πιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερη απο την εικόνα/ τοπίο /κατάσταση που βιώνεις.

Ο φακός δεν αλλάζει -τουλαχιστόν όχι έτσι όπως εννοούμε συνήθως την αλλαγή φακού- ξεβίδωσε και βγάλε υπάρχοντα,βίδωσε νεο, τέλειωσες. Αλλάζει μεν,πάμε αλλού δε...

Για το μικρόφωνο δεν έχεις άδικο,αλλα έχει έξοδο για εξωτερικό ,που προσφέρει κάποιες δυνατότητες ψαξίματος αλλα δεν έχω άποψη γιατι δεν έχω ψαχτεί.

Πολυδιαφημισμένες είναι, αλλα για τα χρήματα που δίνεις η ποιότητα της εικόνας, η ανάλυση και το γεγονός οτι μπορείς να πάρεις πλάνα απο οπουδήποτε πάει ο νους σου σε πραγματικά σκληρές συνθήκες ( λασπες, χώμα , υποβρύχιες λήψεις κτλ) χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα για εμένα δεν είναι κακό deal

Y.Γ Μιλάω για HERO 2

αυτο ισχυει και για τις φωτογραφιες που τραβαει??
    δλδ αν θελεις μπορεις να μειωσεις το ευρος ληψης ετσι ωστε, οταν τραβηξεις μια φωτο να μην εχει την καμπυλοτητα στις ακρες?

το ρωταω γιατι ειμαι fan των φωτογραφιων και γενικοτερα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο αυτη, αλλα τα εφαγε τα ψωμια της...

και σκεφτομουν για το νεο μοντελο που ειναι αυτο
    και απο την στιγμη που τραβαει hd video, να παρω και εναν universal βραχιονα και να την εχω για τις βολτες μου με τα μηχανακια...

αλλα απο την αλλη η go pro εχει δειξει την αξια της στα video αλλα απο φωτογραφιες ξερω οτι εχει αυτο το θεμα της καμπυλης στις ακρες + ενα αλλο μειον ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις αρκετα € για μια οθονη display...

ν'ανοιξω αλλο thread ή να το συζητησουμε εδω??

ντεβιλς.....

σχετικά με το βίντεο που θες να τραβάς με τον βραχίονα, αντικραδασμικό υπάρχει???? η θα είναι σαν να τραβάει εικονολήπτης με πάρκινσον?

νομιζω οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα, δεν ειναι αυτο το πραγματικο value της GoPro
    αυτο που τη διαφοροποιει ειναι οτι ειναι παναλαφρη και πολυ ανθεκτικη με τη θηκη της
    εμενα εχει φαει τις απειρες στουκες προσαρτημενη πανω στα αεροπλανα και ελικοπτερα (ε χμ.. κακες προσγειωσεις... ;-) και δεν εχει κανει κιχ
    Γενικα τη βαζεις καπου και δε φοβασαι ρε παιδι μου μη παθει τιποτα, ειναι παλλικαρι!
    Αν δεν ηταν τοσο ελαφρια σε μερικα μερη δεν θα μπορουσες να τη βαλεις (πχ RC airplanes)
    Εχει βγαλει 2 καλοκαιρια στο νησι υποβρυχια και υγρασια δεν πηρε ποτε ουτε με προδωσε ποτε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ντεβιλς.....

σχετικά με το βίντεο που θες να τραβάς με τον βραχίονα, αντικραδασμικό υπάρχει???? η θα είναι σαν να τραβάει εικονολήπτης με πάρκινσον?
    αν και γενικα απο κραδασμους δεν εχει προβλημα (δεν ξερω αν εχει αντικραδασμικο αλλα καμια σχεση δεν εχει πχ με ληψη απο κινητο που κουνιουνται ολα) παιδια παντα υπαρχουνε και προγραμματα που κανουνε stabilization .. οποτε μη σκατε με τετοιες λεπτομερειες

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ