αμα είναι να φτάσεις σε 160 ευρά και τέτοια νούμερα....
δες και αυτό
http://motomad.gr/proddetail.asp?pro...DSHOES&cat=209
νομιζω απο οτι ειδα τα bering και τα alpinestars ειναι τα πιο "ομορφα" και σε καλη τιμη
ευχαριστω οσους ασχοληθηκατε![]()
Αν και σε βρίσκω αποφασισμένο, δες και τα Probiker Vision.
Τα φέρνει στην ίδια τιμή και το motoraid.eu κατόπιν παραγγελίας.
Δεν έχω προσωπική άποψη, απο το site τα έχω δει μόνο, αλλά παίζουν σχεδόν στη μισή τιμή.
Ξέρω από βέσπα!
ξερεις τι, το παπουτσι ειναι πολυ βασικο να το εχεις φορεσει στο ποδι σου κατα τη γνωμη μου πριν το αγορασεις...
Εγώ έχω Stylmartin και είμαι γενικά ευχαριστημένος. Απλά δεν είχα προσέξει ιδιαίτερα τα κορδόνια (Έχουν άνοιγμα με φερμουάρ στο πλάι εννοείται) που είτε λύνονται είτε όταν τρώω νερά/λάσπες είναι δύσκολο να καθαριστούν.
ξέρει κάποιος που πουλάνε τα alpinestars εντός Αθηνών ? όσο κι αν προσπάθησα στο google δε βρήκα κάτι
Εχω παει στο Louis στην Γερμανια και δοκιμασα αναμεσα σε πολλα και Probiker μποτες. Οτι χειροτερο σε εφαρμογη εχω
φορεσει. Και σε ποιοτητα ηταν χαμηλοη επιπεδου. Α και μικρο τιπ για το Louis. Να μπαινετε με google translation στο γερμανικο
site και οχι στο αγγλικο γιατι μονο εκει εμφανιζονται οι γνωμες των ανθρωπων που αγορασαν και εγραψαν την γνωμη τους για το προιον που πηραν.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
ο καπετανιος ειχε δικιο τελικα (παλι!)
πηγα και τα δα απο κοντα, τελικα τα πιο ωραια ηταν τα richa, στα 95€ (Παπασταυρου, Καλλιροης) η φωτο τα αδικει
p.s. αν απαγορευεται να γραφω καταστηματα και τιμες, να σβηστει παρακαλω![]()