Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: λοιπον το πηρα αποφαση θα τρεξω αγωνα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyroszx Προβολή μηνύματος
    η συμβουλη του γιατρου ειναι "μην πεσεις θα σκορπισεις"ειναι πολυ φιλος.
    Φυσικά ο γιατρός σου και φίλος είναι ο πλέον αρμόδιος. Μήπως όμως ένα διαφορετικό μάτι, εξειδικευμένο σε τέτοια θέματα όπως ένας αθλητίατρος, έβλεπε κάτι πιο ...φρέσκο και αισιόδοξο;
    (Το δεξί μου γόνατο είναι διαλυμένο. Μέσω της κατάλληλης γυμναστικής όμως, το φορτίο που πρέπει να διαχειρίζεται έχει μοιραστεί και σε άλλους μυς με αρκετά καλά αποτελέσματα. Πλέον απολαμβάνω το τρέξιμο σε μεσαίες αποστάσεις)

αλλ θελω να κανω και μια εξομιωση να δω πως μπορω να διαχειριστω την αντοχη μου με σκοπο να κανω σβελτα 20λεπτα,αρα οσο περιπου ειναι και ο αγωνας
    Δεν είναι κακή η ιδέα σου και είναι εύκολα πραγματοποιήσιμη. Ένα session θα σου πάρει.
    Μπορείς όμως να αφοσιωθείς στην τεχνική που απαιτείται για να γυρίσεις 1.04 (ένα κάτω δηλαδή από το ατομικό σου ρεκόρ) και κατόπιν στην διατήρησή του. Ο λόγος που σε σπρώχνω προς τα 'κει, είναι επειδή έχοντας καλή τεχνική, όχι μόνο γυρνάς πιο γρήγορα, αλλά καταναλώνεις και λιγότερη ενέργεια!

Από θεωρία πως τα πας; Έχεις διαβάσει ή διαβάζεις κάτι σχετικό; Παρακολούθησες κάποιο σχολείο; Κουβέντιασες ή κουβεντιάζεις σχετικά με κάποιο φίλο αγωνιζόμενο;
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της spyroszx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εγω αναφερομουν στο τι μπορεις να κανεις σαν ασκηση προκειμενου να βγαλει ενας γυμναστης ενα προγραμμα για ενδυναμωση σε συγκεκριμενες μυικες ομαδες και ενα προγραμμα αντοχης.για να το πετυχεις αυτο πας πρωτα στον γιατρο (που ειναι και φιλος σου) και εκεινος ερχεται σε αμεση επικοινωνια με τον γυμναστη που θα σου βγαλει το προγραμμα προκειμενου να του επιστησει την προσοχη στο τι να αποφυγει.
    μπορω να κανω οποιες ασκησεις μου επιτρεπουν οι δισκαμψιες σε αριστερο ισχυο γονατο και αστραγαλο στο αριστερο ποδι,οσων αφορα την λεκανη,καλο ζεσταμα και να αποφευγω τα πολυ ψηλα σκαλοπατια λογο διατασεις στην ηβικη ενωση της λεκανης,κοινος κατω απο τις τριχες μας

οχι δεν εχω επικοινωνια με αγωνιζομενους,ουτε εμπειρια απο καποιο σχολειο

Μπορείς να διαβάζεις βιβλία στα Αγγλικά; Υπάρχει αρκετή και αξιόλογη σχετική βιβλιογραφία.

Edit: Επίσης, ένα σχολείο πιστεύω θα σε βοηθούσε αρκετά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Μπορείς να διαβάζεις βιβλία στα Αγγλικά; Υπάρχει αρκετή και αξιόλογη σχετική βιβλιογραφία.

Edit: Επίσης, ένα σχολείο πιστεύω θα σε βοηθούσε αρκετά.
    οχι δεν εχω την ικανοτητα

Σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να παρακολουθήσεις κάποιο σχολείο. Θα σου προσφέρει εργαλεία που θα επιταχύνουν πολύ τη διαδικασία εκμάθησης σε σωστή βάση.

(Όλα τα παραπάνω που έχω γράψει, αφορούν ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα κάνοντας το καλύτερο που μπορούν. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμμετάσχει εφόσον πάρει πρόκριση, μόνο για την εμπειρία της συμμετοχής. Καθόλου μεμπτό και απόλυτα σεβαστή προσέγγιση. Πίστεψέ όμως, η χαρά του "μαλλιο-τραβήγματος" για μια θέση, όποια και νά 'ναι αυτή, είναι όλα τα λεφτά!!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bladerunner Προβολή μηνύματος
    Σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να παρακολουθήσεις κάποιο σχολείο. Θα σου προσφέρει εργαλεία που θα επιταχύνουν πολύ τη διαδικασία εκμάθησης σε σωστή βάση.

(Όλα τα παραπάνω που έχω γράψει, αφορούν ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα κάνοντας το καλύτερο που μπορούν. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να συμμετάσχει εφόσον πάρει πρόκριση, μόνο για την εμπειρία της συμμετοχής. Καθόλου μεμπτό και απόλυτα σεβαστή προσέγγιση. Πίστεψέ όμως, η χαρά του "μαλλιο-τραβήγματος" για μια θέση, όποια και νά 'ναι αυτή, είναι όλα τα λεφτά!!)
    καταλαβαινω τι λες,αλλα επειδη εχω να υπερνικησω πολλα αλλα εμποδια που αρχιζουν και τελειωνουν απο εμενα σαν ατομο και σαν σωμα,θα αρκεστω στην εμπειρια τις προκρισης-τερματισμου,για αρχη και μετα ελπιζω να θελω κι αλλο

Όπως έγραψα παραπάνω, απόλυτα σεβαστή η απόφασή σου. Είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσεις!
    Για πρακτικά ζητήματα, licence συμμετοχές κλπ, μπορείς από τώρα να απευθυνθείς σε κάποιο αθλητικό σωματείο. Έτσι, για να μπαίνεις στο πνεύμα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    κάτσε στ αυγά σου κι ας τους να λένε...

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΥΤΕ ΤΑ Λ7

Έχει και τρακ ντέι...

(αλλά αφού στο τέλος θα κάνεις αυτό που έχεις αποφασόισει από τα πριν τι ρωτάς?)

ΥΓ
    και εγώ στην κατάσταση του μην πέσεις είμαι

Παλαιό μέλος
    κανενα προβλημα,αλλα τι εννοεις?
    Αν κατάλαβα καλά, ο γιατρός/φίλος σου σε προτρέπει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο νέας πτώσης. Αυτό στο δικό μου το μυαλό σημαίνει όχι απλά "ξέχνα τους αγώνες" αλλά και "ξέχνα τα δίτροχα . & -".

Εσύ πώς το βλέπεις το θέμα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jorgevaldano Προβολή μηνύματος
    Αν κατάλαβα καλά, ο γιατρός/φίλος σου σε προτρέπει να πάρεις τέτοιες αποφάσεις ώστε να αποκλείσεις το ενδεχόμενο νέας πτώσης. Αυτό στο δικό μου το μυαλό σημαίνει όχι απλά "ξέχνα τους αγώνες" αλλά και "ξέχνα τα δίτροχα . & -".

Εσύ πώς το βλέπεις το θέμα;
    οτι δεν με σκωτωνει με κανει πιο δυνατο και μετα απο 70 μερες εντατικη 10 μερες μεγαλη πιεση 4 ,2.5

χρονια νοσοκομειο και 17 συνολικα χειρουργεια......ατσαλωσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οτι δεν με σκωτωνει με κανει πιο δυνατο και μετα απο 70 μερες εντατικη 10 μερες μεγαλη πιεση 4 ,2.5

χρονια νοσοκομειο και 17 συνολικα χειρουργεια......ατσαλωσα
    το να παιρνεις ρισκο στην ζωη, ειναι ουσιαστικα και το νοημα της...

αλλα πρεπει να υπολογισεις και σε μια ενδεχομενη "χασουρα" τι ειδους απωλειες θα εχεις και ποσο θα σου κοστισει στο μελλον...

καλη δυναμη...

οτι δεν με σκωτωνει με κανει πιο δυνατο

Αυτο ισχυει για τα παιδακια. Μετα τα εικοσι πεντε... τελος.
    When you're feeling low and woozy
    Slap a fresh clip in your Uzi

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinji Ikari Προβολή μηνύματος
    Αυτο ισχυει για τα παιδακια. Μετα τα εικοσι πεντε... τελος.
    αποψεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ο καθένας κάνει ότι θέλει με τον εαυτό σου.

Καλή επιτυχία.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Και ΝΑΙ λοιπον,το πηρα!!!
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2009, 14:18
  2. ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΣΤΟ forum
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2007, 19:15
  3. Το Πηρα!!!
    από pablack στο forum Off topic