Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Στρώσιμο μηχανής

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Όλα ιδέα σου είναι, προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί σε βλέπω είτε να το πουλάς σύντομα, είτε να στα τρώνε χωρίς λόγο οι μάστορες... παπί Daytona είναι, τί φινίρισμα και ποιότητα συναρμολόγησης περιμένεις; Απέφευγε και τις λακούβες όσο μπορείς και θα αποφύγεις και τους θορύβους. Ααααα, όσο για την υγρασία στο κοντέρ άσε ήσυχη την εταιρεία και βρες καμιά πυλωτή...

Νέο μέλος
    Απλά δεν πίστευα πως θα είναι κατώτερο και από το kymco spike που είχα..Καινούργια μηχανή είναι!!!Και ακόμη είμαι στην αρχή δηλαδή σε 2.000km από τώρα τι θα κάνει?

daytona ξεdaytona, εγώ θα περίμενα λίγο ακόμα να βγάλει τυχόν άλλα κουλά για να το πάω μία και καλή στον εμπορα για φτιάξιμο στην εγγύηση.

αν δεν και μα-μου, στον εισαγωγέα._

Νέο μέλος
    Ε ναι αλλά μπορούν να σε κάνουν κάτι για το τρίξιμο??Δύσκολα....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CoOliO Προβολή μηνύματος
    Ε ναι αλλά μπορούν να σε κάνουν κάτι για το τρίξιμο??Δύσκολα....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	PROD_5119_1.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	62,4 KB 
ID:	273369

Νέο μέλος
    Ρεεεεεεε μην κοροϊδεύετε

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    φιλαράκο το θρεντ σου είναι τρολιά του κερατά.
    Για να διασκεδάσεις όμως λίγο ακόμα σου προτείνω να το πας στο παλιό πιστάκι της Πεντέλης και να στρίψεις στην ''πάνω'' ανηφορική με σκασμένη τρίτη. Στο μεγάλο άλμα μόνο πρόσεξε γιατί δεν φαίνεται καλά απο τον αριστερό καθρέπτη ο πίσω

Νέο μέλος
    Τι εννοείς με όλα αυτά που γράφεις?

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Τι εννοείς με όλα αυτά που γράφεις?
    Να βάλεις τρακτερωτά και να πας στην πίστα λέμε. Δεν θα ακούς πια τριγμούς

Νέο μέλος
    Συνεχίζω να μην σε καταλαβαίνω αλλά οκ.. Παρεμπιπτόντως δεν είμαι από Αθήνα!

Νέο μέλος
    Πλέον έχω φτάσει τα 750km..Υπήρξαν λίγες στιγμές που το άνοιξα κάπως αλλά για πολυ μικρή απόσταση!!!Λίγες φόρες έβαζα και 2ο άτομο πολύ ελαφρύ όμως 50kg!!!Πράγματα που μου φάνηκαν περίεργα η εμφάνιση σκουριάς σε 2-3 σημεία (με καλύπτει η εγγύηση)??Επίσης το θόλωμα στο κοντέρ ακόμη και μέρες που έχει να βρέξει όπως και επίσης κάτι άλλο τρελλό!!!Βάζω από 1 συγκεκριμένο βενζινάδικο και μια μέρα λοιπόν εκεί που άδειαζε το ρεζερβουάρ μου πήγα όμορφα και ωραία να το γεμίσω!!!Μου βάζει βενζίνη και μετά από κάποια km που έκανα ριμάχτηκε να σβήνει στο ρελαντί...Μιλάμε για πολλές φορές!!!Καμιά 10αριά φορές!!!Πάω στο μάστορα και μου είπε πως στο service θα μου καθαρίσει κάτι επαφές και αν δεν είναι από αυτό θα είναι από την βενζίνη!!!Πάντως μετά από εκείνη την μέρα σταμάτησε!!!Ωστόσο σβησήματα είχα και πιο παλιά!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Συνηθίζω να το αλλάζω εκεί κοντά στις 3,000 στροφές!!Έχω φτάσει πλέον τα 250Km κοντά!!!Δεν ξεπερνάω με τίποτα 50-60Km!!!Συγγνώμη και που καθυστέρησα αλλά χάλασε το computer και ξαναμπήκα σήμερα..Έχω να κάνω και 3-4 άλλες ερωτησούλες!!!Χθες και ύστερα από την βροχή που μας έπνιξε την Πέμπτη στο κοντέρ ( εσωτερικά) εμφάνισε σημάδια υγρασίας δηλαδή υδρατμούς..Πήγα από εκεί που την πήρα και μου λέει πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό και πως στο horner του υπαλλήλου του εμφανίζει το ίδιο..Το θέμα είναι πως μέσα σε λίγες ώρες έφυγε!!!Προτείνετε να ανακατέψω την εταιρεία?Επίσης το άλλο μου θέμα!!!Κάπου εκεί κοντά στα 50Km έχω τρίξιμο στην μάσκα εκεί κοντά στον αριστερό καθρέπτη με φλας...Κατά την διάρκεια του τριξίματος αν δοκιμάσω να σηκώσω λίγο την μάσκα το τρίξιμο φεύγει!!!Προτείνετε πχ σε όλη την μάσκα περιμετρικά να βάλω ταινία διπλής όψεως για να απορροφάει το τρίξιμο???Ένα άλλο θεματάκι είναι πως όταν οδηγάω σε 1 κατηφόρα και ενώ την κατεβαίνω με φρένα κάνει εκεί η μάσκα ένα γκλούπ γκλούπ λες και κουνιέται το φανάρι (ίσως και να πάει να φύγει)..Το ίδιο το νιώθω όταν θα πλακωθώ ξαφνικά στα φρένα..Πέφτω σε τίποτα λακκούβες και είναι λες και πάει να φύγει η μάσκα!!!Παίζει να μην έχει βιδωθεί κάτι σωστά η μήπως θα είναι ιδέα μου?Νομίζω πως το φανάρι είναι λίγο έξω και δεν είναι σφιχτό πάνω στην μάσκα!!!Τελευταίες 2 ερωτησούλες και σύντομες.....Θέμα 1ο καμιά φορά μου σβήνει η μηχανή,όχι σε πολλά km...Είναι επειδή είναι καινούργιο?Και 2η ερώτηση καμιά φορά με κλειστό το γκάζι το στροφόμετρο παίζει και η μηχανή ανεβάζει λίγες στροφές και τις κρατάει εκεί..Πρέπει να δώσω λίγο μαρσάρισμα και μετά στρώνει...Αυταααααααααά!!!Συγγνώμη που σας κούρασα!!Θα περιμένω τις απαντήσεις σας!!!
    ?
    χμ...μόνο τόσα έχεις ακόμα;...θα είχα φτάσει στο πρώτο σέρβις χαλαρά! Συνέχισε έτσι χαλαρά μέχρι τα 500 και άρχιζε να ανοίγεις για λίγα δευτερόλεπτα όλο και πιο πολύ.Αυτό το κρυφτούλι συνέχισέ το μέχρι τα 1000.Μετά τα 1500 ρίχτου κάνα τελίκιασμα και από κει και πέρα συνέχισε τη ζωή του κανονικά αποφεύγοντας να το τελικιάζεις για πολύ ώρα-όπως κάθε μηχάνημα άλλωστε...
    Οι υγρασίες στο κοντέρ καλό είναι να μην υπήρχαν ποτέ,αλλά οκ φτηνό μηχανάκι είναι θα έχεις τέτοια...
    Τα σβησίματα καλό είναι να εξαφανιστούν,πήγαινέ το για ρύθμιση.
    Τα τριξιματάκια θα τά'χεις και μάθε να ζεις με αυτά...τώρα αν δεν υποφέρονται πας στον αντιπρόσωπο και πιθανόν να σου πει τι θα κάνεις ή να τα διορθώσει.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    Αχ δεν διάβασες παραπάνω τι έγραψα
    Πλέον έχω φτάσει τα 750km..Υπήρξαν λίγες στιγμές που το άνοιξα κάπως αλλά για πολυ μικρή απόσταση!!!Λίγες φόρες έβαζα και 2ο άτομο πολύ ελαφρύ όμως 50kg!!!Πράγματα που μου φάνηκαν περίεργα η εμφάνιση σκουριάς σε 2-3 σημεία (με καλύπτει η εγγύηση)??Επίσης το θόλωμα στο κοντέρ ακόμη και μέρες που έχει να βρέξει όπως και επίσης κάτι άλλο τρελλό!!!Βάζω από 1 συγκεκριμένο βενζινάδικο και μια μέρα λοιπόν εκεί που άδειαζε το ρεζερβουάρ μου πήγα όμορφα και ωραία να το γεμίσω!!!Μου βάζει βενζίνη και μετά από κάποια km που έκανα ριμάχτηκε να σβήνει στο ρελαντί...Μιλάμε για πολλές φορές!!!Καμιά 10αριά φορές!!!Πάω στο μάστορα και μου είπε πως στο service θα μου καθαρίσει κάτι επαφές και αν δεν είναι από αυτό θα είναι από την βενζίνη!!!Πάντως μετά από εκείνη την μέρα σταμάτησε!!!Ωστόσο σβησήματα είχα και πιο παλιά!!!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ωχ ναι...έχεις δίκιο!
    Τότε συνεχίζεις ψίλο-χαλαρά μέχρι το πρώτο σέρβις,και σημείωσε όλα αυτά που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στρώσιμο μηχανής....
    από Γιαννης κορο στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2013, 22:23
  2. Στρωσιμο μηχανης
    από kalamaria στο forum Suzuki V-Strom series