Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: Αγορα κρανους.... αξιζει σαν εταιρια η ΜΤ ?

Μέλος
    Παιδια θα μενω αθηνα μεχρι τον δεκεμβριο !! Απο τα χανια ειμαι ! Ωστοσο δεν ξερω αν η καθε εταιρια εχει ιδιο σχεδιασμο ανα κρανος και δεν υπαρχουν διαφορετικεσ γραμμεσ . Δηλαδη για παραδειγμα το Μ της arai ειναι το ιδιο σ ολα τα κρανη της . Αν ειναι ετσι παω δοκιμαζω σε αντιπροωπεια και μετα το παραγκελνω ιδιο η παρομοιο ειδαλλως υπαρχει προβλημα και τρεχα γυρευε . Σκας ενα 60αρικο παραπανω στην καλυτερη και το τσιμπασ επι τοπου απο το καταστημα . Τωρα για ιντερνετικεες αγορες που ξεπερνανε τα ορια της ελλαδας ειμαι επιφυλακτικοτατος καθως μπορει να σ ρθει το κρανος οτι να ναι κ μετα κλαφτα χαραλαμπε...

Η τιμή του κράνους δε πάει ανάλογα με την αξία της μηχανής, δηλαδή αν έχεις ένα μηχανάκι που κάνει 800 ευρώ δε σημαίνει ότι θα πάρεις ένα κράνος με 50 ευρώ, ούτε χρειάζεται να έχεις GSXR για να φορέσεις ένα κράνος των 300 ευρώ .το κεφάλι σου είναι ανεκτίμητο όσο φτηνό και να είναι το μηχανάκι, σίγουρα δε μπορούνε όλοι να δώσουν 300 και 400 ευρώ για ένα καλό κράνος και σίγουρα, από κάποια τιμή και πάνω, πληρώνεις καθαρά αεροδυναμική και βάρος (πιο ελαφρύ). Για μένα ένα σωστό κράνος μπορεί να κάνει 160-200 ευρώ ανάλογα τη μάρκα. Για παπάκι είναι πολύ καλό το AGV K3, έχει καμιά 160άρα και είναι πολύ καλό για ταχύτητες μέχρι 120-130, μετά αρχίζει λίγο το τρέμουλο αλλά δεν έχω φορέσει και κανά καλύτερο κράνος να ξέρω.
    Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...

Μέλος
    Φιλε perrakis !! το Κ3 της agv θα επερνα ΑΛΛΑ το βρισκω 120Ε στο ιντερνετ με μεγεθος xl k xxl k xxxxxxxxxxxl και παιξανε τα νευρα μου και λεω αντε γεια !! δηλαδη αν ειχα κεφαλι 59-60 cm θα χα πολυ καλες ευκαιριες. Τωρα το Μ ειναι το πιο συνιθισμενο και φευγουν τα νουμερα και οι ευκαιριες η τα στοκ ειναι τα τεραστια. Για την HJC δε ξερω τι παιζει... Βασικα εσυ εχεις το Κ3 ??

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsos_chania Προβολή μηνύματος
    Παιδια θα μενω αθηνα μεχρι τον δεκεμβριο !! Απο τα χανια ειμαι ! Ωστοσο δεν ξερω αν η καθε εταιρια εχει ιδιο σχεδιασμο ανα κρανος και δεν υπαρχουν διαφορετικεσ γραμμεσ . Δηλαδη για παραδειγμα το Μ της arai ειναι το ιδιο σ ολα τα κρανη της . Αν ειναι ετσι παω δοκιμαζω σε αντιπροωπεια και μετα το παραγκελνω ιδιο η παρομοιο ειδαλλως υπαρχει προβλημα και τρεχα γυρευε . Σκας ενα 60αρικο παραπανω στην καλυτερη και το τσιμπασ επι τοπου απο το καταστημα . Τωρα για ιντερνετικεες αγορες που ξεπερνανε τα ορια της ελλαδας ειμαι επιφυλακτικοτατος καθως μπορει να σ ρθει το κρανος οτι να ναι κ μετα κλαφτα χαραλαμπε...
    Συγκεκριμένα η arai νομίζω ότι εκτός από νούμερα έχει και κριτήριο το σχήμα του κεφαλιού. Άλλος παράγοντας από'κει.

Τώρα, για το αν το medium από shoei σε shoei πχ διαφέρει, είναι άλλο θέμα. Μπορεί θεωρητικά το medium XR1100 με το medium Qwest να είναι "ίδια" από πλευράς μεγέθους, αλλά το ένα να σου "κάθεται" και να σου ταιριάζει μια χαρά στο κεφάλι ενώ το άλλο όχι.

Αφού θα είσαι Αθήνα για κανά μήνα όπως λες, μην το πολυζαλίζεις το θέμα (με την καλή έννοια). Πάρε σβάρνα αντιπροσωπείες, δοκίμαζε, δες τι σου αρέσει, τι σου κάθεται, τι σου ταιριάζει στο κεφάλι κι από εκεί και πέρα εσύ κρίνε αν αξίζει να "ρισκάρεις" όπως λες να μη δώσεις τα 30/40/50 ευρώ παραπάνω ανάλογα το κράνος, ώστε να το παραγγείλεις απ'έξω.

Και υπολόγισε ότι υπάρχουν και οι λεγόμενες αποθήκες, που πουλάνε τα προϊόντα των αντιπροσωπειών μέχρι ένα 20-30% κάτω (τουλάχιστον εγώ τόσο έχω πετύχει. Το XR1100 όταν το είχα πάρει είχε αν θυμάμαι καλά 500+ ευρώ στην αντιπροσωπεία, κι εγώ το πήρα 400 από αποθήκη). Τώρα αν στο ίντερνετ βρίσκεις και 40 και 50% κάτω αλλάζει η ιστορία. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από ίντερνετ και δε γνωρίζω τι διαφορές παίζουν.

Αλλά το πιο βασικό είναι να βγεις έξω και να αρχίσεις να δοκιμάζεις. Καλή η κουβέντα και η θεωρία αλλά άμα δε το βάλεις στην καρκάλα σου το κράνος άκρη δε θα βγάλεις. Τράβα να δοκιμάσεις όσο είσαι εδώ και προλαβαίνεις.

Μέλος
    Οταν λες αποθηκες εννοεις αυτο το stockmega bazaar η καπως ετσι τελωσπαντων στην Π.Ραλλη ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mitsos_chania Προβολή μηνύματος
    Οταν λες αποθηκες εννοεις αυτο το stockmega bazaar η καπως ετσι τελωσπαντων στην Π.Ραλλη ?
    Δες πμ.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δες πμ.
    τι ειναι το 'πμ' ??

Προσωπικό Μήνυμα.

Πάνω πάνω δεξιά, πατάς εκεί που λέει "ειδοποιήσεις" και πας στα εισερχόμενά σου.

Μέλος
    A ok απλα ειμαι νεος στο φορουμ και δεν τα χω μαθει ολα Ευχαριστωωω !!! ειδα πολυ ωραια κρανακια ! θα το επισκευτω συντομα ελπιζω !!! σου κανει και ειδικες παραγγελιες σε νουμερα που δεν υπαρχουν ?

Μέλος
    Παιδες μαλλον κατεληξα σε αυτο ! http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...-T2-Maori-0025 μονο αν ξερει κανεις που εχει αντιπροσωπεια agv στην αθηνα και αν ξερει επισης κανεις το ετος κατασκευης του κρανους !!!

η FCmoto απο οτι ξερω δεν τα στοκαρει ολλα ετσι αν δεν το εχει εκει μπορει να παρει και κανα μηνα να στο στηλει.. παντως με 150-170ευρο βρησεις κρανη απο ολλες τις μαρκες πλην αραι σοει...

και η ημερομινια εχει να κανει με το κρανος να ειναι εκτεθημενο σε βροχη, ηλιο και γενικως χρηση σε δρομο... αν ειναι περσινο η του 2010 δεν θα ειναι για πεταμα..
    ORGIA!!!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    η FCmoto απο οτι ξερω δεν τα στοκαρει ολλα ετσι αν δεν το εχει εκει μπορει να παρει και κανα μηνα να στο στηλει.. παντως με 150-170ευρο βρησεις κρανη απο ολλες τις μαρκες πλην αραι σοει...

και η ημερομινια εχει να κανει με το κρανος να ειναι εκτεθημενο σε βροχη, ηλιο και γενικως χρηση σε δρομο... αν ειναι περσινο η του 2010 δεν θα ειναι για πεταμα..
    Ναι ομως και τοσο να κανει , που εξαλλου σε τοσο καιρο θα το αρχισω να το χρησιμοποιω το μηχανακι, ΠΟΥ θα βρεις φτηνοτερο σε τετοια ποιοιτητα ?? η αν εχεις να μου προτεινεις κατι αλλο ευπροσδεκτο παντως νομιζω ειναι καλο deal ... θα παρω και μια τσαντα πλατης 26 Ε και συνολο ειναι γυρω στα 260 τελικο .. Ακουω γνωμες !!

Δεν εχω καποια μαρκα να σου πω αλλα ξερω τι ολλοι βγαζουν κρανη των 100-150 ευρω , vemar, AGV, Suomy, Airoh,Axo,Caberg,HJC,Lazer,KBC,Nolan,Premier,Scorpion,Shark,Uvex, Αν πας μια βολτα Καλιροης και μιχαλακοπουλου θα φηγεις με ενα κρανος που δεν θα ειναι του Πρακτικερ...
    ORGIA!!!!!

Το καλό με τα Arai είναι ότι εκτός από τα μεγέθη (SM-XL..) που αφορούν την εσωτερική επένδυση, έχει και μεγέθη στο κέλυφος, για να μη μοιάζεις με αστροναύτη της NASA. Αρκετά κράνη, με τη λέξη μέγεθος ενοούν τα μαξιλαράκια μέσα.
    Επίσης σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει υποστήρηξη σε ανταλακτικα όπως καινουρια μαξιλαράκια (φθείρονται) ζελατίνες κλπ.
    Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...

Member of THE M.R.A.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    Δεν εχω καποια μαρκα να σου πω αλλα ξερω τι ολλοι βγαζουν κρανη των 100-150 ευρω , vemar, AGV, Suomy, Airoh,Axo,Caberg,HJC,Lazer,KBC,Nolan,Premier,Scorpion,Shark,Uvex, Αν πας μια βολτα Καλιροης και μιχαλακοπουλου θα φηγεις με ενα κρανος που δεν θα ειναι του Πρακτικερ...
    Επιτέλους κάποιος που Μίλησε σωστά!
    Εαν δεν πενέψεις /λέει / το σπίτι σου ...
    Κρίμα που δεν μπορώ από εδώ που είμαι να βοηθήσω τον συμφορουμίτη με τις όντως απίστευτες προσφορές που κάνουμε κατά καιρους!
    Κάποιες στιγμές στέλνω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προιόντα μας ,αλλά σε περίπτωση σαν του ΝΕΟΥ μας mitsos_chania ... είναι μεγάλο το ρίσκο!
    Να προσθέσω μόνο κάτι τελευταίο (όχι σαν έμπορος) σαν παλιός μοτοσυκλετιστής!
    "ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ στην αγορά Κράνους σας"
    Σκεφτείτε το οτι Δεν εξοπλιζόμαστε για την βόλτα μας ,ΑΛΛΑ για το τυχον πέσιμο σε αυτήν
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ΟΛΟΥΣ
    ......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για αγορά κράνους?
    από kxIII στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 10:25
  2. Αγορά κράνους και μπουφάν
    από MikeG στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 22:46