Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Δίλλημα ... η μάλλον, ΤΡΙΛΛΗΜΑ !

ααα και κατι που ξεχασα...αυτος ο ηχος και δουλεμα βελουδο που εχει το τρανσαλπ........δεν παιζεται με τιποτα.
    αν το ξαναεπερνα μονο για αυτο το λογω θα το εκανα.μελωδια στα αυτια μου.

Ευχαριστω και πάλι για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα ακολουθήσω τη συνταγή δοκίμασε τα να δεις τι κάθεται καλύτερα κάτω απο τα μπουτια σου. Το TA650 το έχω παει βόλτα και μου φάνηκε πολυ εύκολο. Φαντάζομαι δεν θα έχει τρομακτικές διάφορες απο τον προκατοχο του. Θα ήθελα να δω και το gs αν μου δοθεί η ευκαιρία. Πάντως μου κάνει εντύπωση που γερμανικό και δη BMW έχει φτηνή συντήρηση. Για τη διάφορα στα φρένα θα μου πει κάποιος για το abs που έχει το BMW? γιατι και εκει διίστανται οι γνώμες. Άλλοι λένε παλιο καλο ταμπούρο και άλλοι λένε abs και ξερό ψωμι. Μήπως το abs είναι καλύτερο και για κάποιον με όχι και τόσο μεγάλη εμπειρία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Μπορεί το KLE ΝΑ σου φαίνεται πιο καινούριο μοντέλο, αλλά δε νομίζω ότι έχει εξελιχθεί καθόλου από τότε που βγήκε..μόνο αλλαγές στα χρώματα βλέπω με εξαίρεση το τελευταίο μοντέλο όπου έχει γίνει ακόμα χειρότερο σε ιπποδύναμη λόγω προδιαγραφών. Επίσης θα πω το εξής (χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος για την πραγματικότητα..ίσως κάποιος πιο ειδικός και "μέσα" στα πράγματα να μας διαφωτίσει), μετά από αρκετό καιρό (βλέπε 2μηνο) βλέπω μηχανές της Kawasaki να περιμένουν ακόμα σε συνεργείο όχι γιατί δεν θέλουν/μπορούν οι κάτοχοι να τα φτιάξουν αλλά γιατί περιμένουν ανταλλακτικά από την αντιπροσωπεία (Τάδε έφη συνεργειάς επίσημος). Νομίζω ότι έχει την υψηλότερη κατανάλωση επίσης.
    Το F650 όταν βγήκε ήταν σαφώς μπροστά από τους αντιπάλους του σε θέμα τεχνολογίας και ακόμα και σήμερα καλά κρατεί.. έχει και την χαμηλότερη κατανάλωση από τα 3. Αλλά έχει κι αυτό τα τρωτά του σημεία που μπορεί και να σε βάλουν σε μπελάδες (αντλία νερού, abs).
    Το είχα πει και στο προηγούμενο θέμα που είχες ανοίξει ότι για μένα καλύτερη επιλογή για τα χρήματά σου είναι το ΤΑ600. Ψάξε για ένα καλοδιατηρημένο με μερακλή κάτοχο, αν είναι δυνατό να έχει και ιστορικό των σέρβις και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Θα σε βγάλει παλικάρι και στις καθημερινές σου μετακινήσεις αλλά και στο ταξιδάκι που θα θελήσεις να κάνεις (οκ..με το σκεπτικό ότι δεν θέλεις να πηγαίνεις με 160 συνέχεια, αλλά το αυτό ισχύει και για τα άλλα 2).

Transalp 600...Λιγο μεγαλυτερη καταναλωση απο τα αλλα, αλλα κανει τα παντα και ειναι α-σ-π-α-σ-τ-ο

Ευχαριστώ και πάλι που ασχοληθήκατε μαζί μου ...
    Αρχίζουμε λοιπόν να κοιτάμε ενδελεχώς τα TA600 της αγοράς και όταν με το καλό χάσω 1-2 κιλά (έρχονται και τα Χριστούγεννα και έχουμε μελομακάρονα) θα πάρω ένα CRF 450 να πάρω να βουνά να ησυχάσω.
    Themistoklis

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1 στο ΤΑ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μονο στα TA, να προσεξεις λιγο το θεμα των χιλιομετρων..Οχι οτι εχει προβλημα με τα χλμ, αλλα ειναι μηχανακι που δεν φαινονται ευκολα ουτε στο μοτερ ουτε στα περιφερειακα, οποτε ανετα μπορει να αγορασεις μηχανακι με 60.000 και να μην φαινεται ΜΕ τιποτα οτι εχει 120.000... Ουτε πατακια λιωνουν, ουτε ο κινητηρας αλλαζει τη λειτουργια του με τα χλμ, ουτε δισκοπλακες φθειρονται σε βαθμο να μαρτυρανε τα χλμ του..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Μαλλον ενδιαφερον(carb diagrams)
    από gcrook στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2005, 01:21
  2. Kύπελο και ΑΕΚ-ΟΣΦΠ (μάλλον) δεύτερος γύρος...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2005, 13:09
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 08:28
  4. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  5. Ηθικόν Δίλλημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από code στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8