ειχα χτχ και ο αδελφος μου fazer,
μεσα στην αθηνα δε το αλλαζα το χτχ αλλα οταν χρειαζοταν να παω καμια εκδρομη μακρια επαιρνα το fazer οχι οτι το χτχ δε πηγαινε,
αλλα αλλο πραγμα το τετρακυλινδρο στην εθνικη , φυσικα διακοπες σε νησακια με το χτχ
αν το θελεις για 80% αθηνα και 20% εκδρομες πας για χτχ
αν τα ποσοστα των εκδρομων ειναι αρκετα πιο πανω πηγαινε για fazer
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Η αληθεια ειναι οτι το θελω 70% αθηνα οποτε με βλεπω προς το XT
υπολογισε οτι το fazer εχει και σχεδον τα διπλα αλογα απο το χτ.
τα οποια συνηθως ειναι παντα καλοδεχουμενα.
και κατι υποκειμενικο ειναι οτι το fazer εχει γαματο τετρακυλινδρο ηχο ενω το χτ εχει ηχο μεγαλου παπιου.![]()
τα εχω υποψη αυτα που λες απο την αλλη ομως στη φαση που ειμαι (αφραγκος δηλαδη) και το παραμικρο παραπανω εξοδο θα ειναι προβλημα.
Το ¨μηχανακι ¨ θα το θελω για καθημεριμνη χρηση για μεσα στην αθηνα περισσοτερο
Να μη πάρεις xtx είναι μ@λ@κί@, δεν κάνει και ωραίο θόρυβο, τελικιάζει στα 140 κτλ.
Να πάρεις το fazer που έχει τα διπλάσια άλογα και περίπου την ίδια ροπή και δεν πειράζει που τα βγάζει στις διπλάσιες στροφές και μέχρι τα 140 σέρνεται... Επίσης δεν πειράζει που θα μετανοιώσεις που έδωσες το παπί, αν το δώσεις βέβαια.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να έχεις ένα τεράστιο πιστόνι ανάμεσα στα πόδια σου και να χορεύεις σαν μπαλαρίνα στην κίνηση της πόλης και να μοιράζεις πίκρα στα διάφορα πολυκύλινδρα που θέλουν 6000 στροφές για να ξεκινήσουν αλλά στο ένα και μοναδικό ταξίδι που θα κάνεις τον δεκαπενταύγουστο θα παίρνεις το αίμα σου πίσω...
Προηγούμενη εμπειρία εκτός από το παπί υπάρχει;
Οδηγαω παπια πολλα χρονια(c 50, innova και τωρα χρησιμοποιω το crypton x του αδερφου μου).Απο μεγαλη μηχανη ειχα για μερικες μερες ενος φιλου μου (cbr 400 '98) γουσταρω με τρελα super sport αλλα δεν ειναι για πολη ειχα κουραστει υπερβολικα.Επισεις θελω κατι παραπανω σε κυβικα απο την παπια γιατι ειμαι αρκετα συχνα δικαβαλο και ειδικα καλοκαιρι σε αποστασεις (ζουμπερι,βαρκιζα κλπ) δεν μπορω με την παπια κουραζομαι πολυ(και βαριεμαι κι ολας)
Ρε παιδιά που το είδατε ότι τελικιάζει ή ότι πάει σκαστό στα 140 το ΧΤΧ;
Ανεβοκατεβαίνω Καλαμάτα-Αθήνα από εθνική με 130-140-150 συνεχώς και έχει ακόμα κάμποσα μέχρι τα 165-170.
Εντάξει σε δέρνει ο αέρας αλλά όχι και ψόφιο το ΧΤ!
Άρα... κατά την γνώμη μου μηδέν εμπειρία σε μεγάλες μοτό.
Επίσης αν σε << κούρασε υπερβολικά η δανεική για μερικές μέρες >> CBR 400 του φίλου σου, αν και αυτή είναι SS και όχι ST, τότε δεν ψάχνεις για fazer ότι και αν σου λένε οι φίλοι εδώ.
Ψάχνεις κάτι μέχρι το πολύ-πολύ 50 άλογα, χαμηλόροπο που συγχωρεί λαθάκια.
Κατά προτίμηση κάτι σε μονοκύλινδρο/δικύλιδρο On/Off.
![]()
με ειχε κουρασει ετσι οπως ειναι στο στησιμο της αλλα και στο θεμα της υπερβολικης κινησης στο δρομο αλλα αν δεν κανω λαθος η fazer δεν ειναι τοσο σκυφτη
Όχι,έχεις δίκιο.Το Xt είναι...
...ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!
νταξς για μονοκύλινδρο είναι μια χαρά,αλλά σε σχέση με το Fazer ψωφίμι το λες.
+1.Είπαμε,το Fazer για μένα καλύτερο,αλλά στην Αθήνα θες on-off αν είναι για δουλειά.
Σκυφτή δν είναι,αλλά είναι κατά πολύ βαρύτερη σε αίσθηση και δν συγχωρεί το ίδιο λάθη.
giati de toy lete na parei africa?
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα επιλογής ή σύγκρισης ανάμεσα σε 2 μηχανάκια που τα χωρίζουν 3 κύλινδροι και σχεδόν διπλάσια ιπποδύναμη...
Ξεκαθάρισε μέσα σου (με ρεαλιστικά κριτήρια όμως- όχι με την λογική του "τα θέλω όλα") τι θες από ένα μηχανάκι και μετά η επιλογή είναι πανεύκολη...