το συνδεσα με hdmi στην tv και το ειδα σαν ταινια...
τι να λεμε...απο αλλο πλανητη ειναι ο τυπος...
![]()
κατάλαβε κανείς τι λέει στο Ροσι στο πρώτο λεπτο;
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Κρίμα , το καλύτερο πιλοτάκι έφυγε από τα τζιπί . Γρήγορα πίσω γιατί το θέαμα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια όλο και φθίνει ...
Respect mah authoritah!!!!
Μια παρατήρηση ...ο Πεντρόσα στο τέλος που κάνει δήλωση για το επίπεδο των οδηγών στα τζιπί θεωρεί εαυτόν κορυφή μαζί με τον Λορένθο και αφήνει τον Ρόσσι ένα (ή και περισσότερα) επίπεδα κάτω από αυτόν ; Χμμμμ... ενδιαφέρον ^^!!!
Respect mah authoritah!!!!
Μπαινω στο merge...
Όπως είπα και πριν, ναι έχει. Απλά εμένα μου την σπάει αυτό το ηλίθιο σκεπτικό που εξακολουθεί να ισχύει.
Πολύ σωστός και στη σύγκριση που κάνεις. Ελπίζω και οι "δικοί μας" να ξυπνήσουν και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Και για να είμαι και λίγο ον τοπικ, το άθλημα μόνο να χάσει έχει από φυγές αναβατών όπως ο Stoner.
He will be missed!
Μπαινω στο merge...
Give me fuel, Give me fire
πάντως βλέποντας το βιντεάκι εχθές, μου ρθε η αίσθηση ότι τελικά καλά έκανε και σταμάτησε.
Αστέρι και ταλεντάρα και ο καλύτερος και ο σούπερ και ο θεός αλλά άμα είναι να είναι στη τσαντίλα συνέχεια δεν αξίζει. Μπορεί να φταίγε και το αφιέρωμα και ο τρόπος που το προβάλανε αλλά μου βγαλε πολύ τσαντίλα, μιζέρια και κλάψα. ναι οκ προβλήματα. ναι οκ όχι την ίδια μεταχείριση, ναι οκ του Ρόσσι του τα καναν όλα εύκολα και ας μην άξιζε οδηγικά, αλλά ρε κολλητέ δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένα ταλέντο δε θα υποστηριχτεί όσο κάποιοι άλλοι σε όλα τα μηχανοκίνητα αθλήματα. Είναι και άλλοι παράγοντες και πρέπει να χεις την υπομονή και την επιμονή να τους διαχειριστείς.
αλλιώς ξεκίνησα να το δω αλλιώς μου βγήκε τελικά.
θα κρατήσω τη κουβέντα του jοrge (του φετινού πρωταθλητή ντε) που είπε ότι δεν έχει δει άλλο ταλέντο σαν αυτόν