τι να κανω ρε παιδια, σορρυ για την αναστατωση! δεν ηξερα πως να περιγραψω κατι μικρο... δεν εχω εμπειρια απο μικρου μεγεθους πραμματα!
![]()
τι να κανω ρε παιδια, σορρυ για την αναστατωση! δεν ηξερα πως να περιγραψω κατι μικρο... δεν εχω εμπειρια απο μικρου μεγεθους πραμματα!
![]()
Ολα κομπλε!
Πηγα πρωι πρωι, το ειδε, με τη μια λεει "αντικατασταση, δε το συζηταμε!", σε 20 λεπτα ειχα τελειωσει, συμπληρωσα μονο μια φορμα με τα στοιχεια μου για να τη στειλουν στην εταιρια και... "γεια σας"
Απλως για το τυπικο του εδειξα και την αποδειξη για την ημερομηνια πρωτης τοποθετησης. (Απριλιος 2012)
Δημήτρη και Σπύρο, ευχαριστώ
ΥΓ. Στην κουβεντα επανω μου είπε οτι άλλο ένα ίδιο (METZELER RENNSPORT) του εχει τυχει με το ίδιο θέμα σε ενα Ζ750 αρχές καλοκαιριού. Σκεφτομαι μπας και ειναι η συγκεκριμένη παρτίδα, τι να πω?
Η μλκια ειναι οτι ειναι τοσο μικρο που δεν το παρατηρεις ευκολα, οσοι εχετε RENNSPORT ρίξτε ενα τσεκάρισμα
(αμα θετε και δεν υπαρχει προβλημα, γραφω ποιος ειναι)![]()
γιατι με πληγωνεις Σωτηρακη? τι σΕ έχω κάΜει, α?
Σπυρο, οκ... για τις περιπτώσεις που κατι καπου "στραβωνει" δε τα λεμε (τυπικα) τα ονοματα!
Στις περιπτωσεις που "ολα καλα", καποιες φορες τα λενε (και τους βαζουν χερι) και καποιες οχι για να μη τους βαλουν χερι ενω παραλληλα αλλου δεν ειπε κανεις τιποτα!
εχω μπερδευτεί!
Κι εγω υπερ ειμαι να λεμε τα καλα απλα ειπα να ρωτησω πρωτα!
Απ την άλλη, "υποχρεωμενος" ηταν να το αντικαταστησει απ οτι είπατε κι εσεις! Οταν ειναι στο χερι του και την τσεπη του, τί θα κανει ειναι το θεμα!
Θα λειτουργησει ως γνωστος σου/μου/μας ή όπως τον βολέυει?
Κι εγω ως επαγγελματιας, οταν μπορω και θελω να κανω κατι καλο ή μια ευκολία, την κανω. Οταν δε με παίρνει ακομα και στη μανα μου θα πουλησω κανονικα!
![]()
Η μάνα σου το ξέρει ότι της πουλάς πράγματα ;![]()
Respect mah authoritah!!!!
ξέρω και άλλες περιπτώσεις που αυτό το "τίποτα σπουδαίο" δεν το έκανε ο λαστιχάς....
καλά τα λέει ο τσίου παραπάνω....
[QUOTE=DimChios;2260167]γιατι με πληγωνεις Σωτηρακη? τι σΕ έχω κάΜει, α?[QUOTE]
δεν το κανω για σενα! για να νιωσω εγω καλυτερα το κανω![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
DimChios ευτηχώς το story σου είχε αίσιο τέλος, αλλά θέλω να δω τι θα κάνεις αμα σου τύχει τέτοιο καρούμπαλο http://www.youtube.com/watch?v=7G9b7-JF2r4
![]()