Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Χαλασμενο ABS kawasaki Versys

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Μα γιατι τον καρφωσατε ρε παιδια??αφηστε την αντιπροσωπια να χρεωσει 1200Ε για αλλαγη υγρων και μια εξαερωση!καπως πρεπει να τα βγαλουν και αυτοι!αναδουλειες βλεπετε.ελεος τα γιδια...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Kawasaki αντιπροσωπεία στην Πάτρα

μου χαχαχα μου χαχαχα μου χαχαχα

που θα έλεγε και μια ταξιδιάρα ψυχή του φόρουμ. Αυτός μου πήρε προκαταβολή 200 ευρώ να μου φέρει τα πλαστικά του kaze r το καλοκαίρι και ακόμα να τα φέρει. Κολυμπώντας πρέπει να έρχονται από japan. Οι δε τεχνίτες του επισκευάζουν χαλαρά μέχρι και τα φλας, παραπέρα άσε καλύτερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις,το μηχανακι βρισκεται Αθηνα και οχι Πατρα.

Νέο μέλος
    Για σας παιδια, ειμαι νεος στο Forum με kawasaki versys 2008. To μηχανάκι πήγαινε μια χαρά μέχρι που πριν από ενα μήνα άρχισα να παρατηρώ και εγω προβλημα στο πίσω φρενο. Εβαλα τη μηχανή στο συνεργείο (εξουσιοδοτημένο στο Γερακα Αττικής) και ο μηχανικός μου είπε ακριβως τα ίδια πράματα με τον παθόντα κάτοχο του Versys που περιγράφετε στο θεμα

Νέο μέλος
    Λυση δεν εχω βρει ακομα αλλα θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κανένας μηχανικός που να εχει εμπειρία στο συγκεκριμένο πρόβλημα διότι ο δικός μου δεν φαινεται να μπορει να βγάλει ακρη.

Νέο μέλος
    Τελικά το πρόβλημα παραμένει, αφού η μονάδα ABS παρουσιάζει διάβρωση πιθανότατα λόγω μή έγκαιρης αλλαγής υγρών φρένων. Ο μηχανικός κοίταζε τα χιλιόμετρα και όχι τα χρονικά διαστήματα ενω το βιβλίο του κατασκευαστή λέει όποιο εκ των δύο συμπληρωθεί πρώτο.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Να ξανακούσω "πάρε ιαπωνικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο"... Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Οκ, χάλασε το πίσω ABS από πολυκαιρισμένα υγρά φρένων, ας πούμε είναι έτσι. Λογικά όταν αλλάζεις τα υγρά φρένων τα αλλάζεις μπρος-πίσω μαζί, τουλάχιστο εγώ έτσι κάνω. Εάν λοιπόν έγινε έτσι, δεν θα έπρεπε και το μπροστινό ABS να έχει πρόβλημα εάν τα υγρά είναι το ίδιο χρονικό διάστημα τοποθετημένα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Δυστυχως εγω δεν εχω νεοτερα ,γτ λογω τραγικης ελλειψης χρονου του κατοχου, το μηχανακι δεν εχει παει σε μηχανικο...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VERSalYeS Προβολή μηνύματος
    Τελικά το πρόβλημα παραμένει, αφού η μονάδα ABS παρουσιάζει διάβρωση πιθανότατα λόγω μή έγκαιρης αλλαγής υγρών φρένων. Ο μηχανικός κοίταζε τα χιλιόμετρα και όχι τα χρονικά διαστήματα ενω το βιβλίο του κατασκευαστή λέει όποιο εκ των δύο συμπληρωθεί πρώτο.
    Αυτό πάλι με τα χιλιόμετρα πρώτη φορά το ακούω... Δηλαδή εάν κάνεις 50 χιλιόμετρα μέσα σε 5 χρόνια είναι ΟΚ; Το manual της δικής μου μοτό αναφέρει αλλαγή υγρών φρένων μία φορά το χρόνο. Όταν ρώτησα το μάστορα εάν όντως κάθε χρόνο πρέπει να αλλάζω τα υγρά φρένων μη σου πω τί μου απάντησε...

Νέο μέλος
    Σε συνέχεια του θέματος με το ABS αυτό που έκανα είναι να επισημάνω στον μηχανικό μου το γεγονός οτι οι αλλαγές δεν έγιναν οπως προβλέπει ο κατασκευαστής.
    Αυτός δικαιολογήθηκε με διαφορους προφάσεις και μου άφησε σαν επιλογές ή την αγορά καινούργιας μονάδας ή μεταχειρισμένης (αν και όποτε βρεθεί).
    Τότε έψαξα το όνομα του μάστορα που προτάθηκε στην αρχή του post εδω και τον πήρα τηλέφωνο. Εκείνος (τηλεφωνικά πάντα) απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έκανα, αν είχε ξανασυναντήσει τετοιο θέμα σε versys, αν υπήρχε ελπίδα να αποκατασταθεί η μονάδα κτλπ. σε όλα ήταν θετικός.

Νέο μέλος
    Τότε πίεσα τον μηχανικό μου να ξαναδέσει το μηχανάκι. Εκείνος κατήργησε το πίσω ABS. Χρησιμοποίησε άλλο καλώδιο παρακάμπτοντας τη μονάδα και το παλιο μου τοδωσε στο χερι. Πήρα λοιπον το μηχανάκι ξανα, μπροστά με ABS πίσω με συμβατικό φρενάρισμα, η λάμπα ABS στο καντράν λειτουργούσε φυσιολογικά όπως και πρίν. Το κυκλοφόρησα μια βδομάδα και μετά το πήγα στον Γ.Κ. Εκείνος το πρώτο που μου είπε είναι ότι ειναι σημαντικό να αλλαζονται τα υγρα φρένων έγκαιρα ειδικά στα μηχανάκια με ABS. Στη συνέχεια με αλλαγή υγρών υπό πίεση και εξαέρωση προσπάθησε να δεί εάν η μονάδα θα δουλέψει. Οπως μου είπε όμως δεν πέτυχε το εγχείρημα. Κατέληξε και εκείνος λοιπόν στο συμπέρασμα ότι δεν απομένει άλλη λύση εκτός από την αλλαγή της μονάδας. Αυτή τη στιγμή το μηχανάκι είναι στο συνεργείο του.

Νέο μέλος
    Είχε μία μονάδα από τρακαρισμένο Versys και την δοκίμασε στο δικό μου. Ηταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από τη δικιά μου. Τωρα ψάχνει να βρεί μεταχειρισμένη, να τη βάλει πάνω και να τη δοκιμάσει. Εγώ στο μεταξύ έγραψα στην Kawasaki. Είχα πληρώσει άλλα 2 χρόνια εγγύηση εκτός από την εργοστασιακή, έκανα τα service τακτικά, τα υγρα φρένων έπρεπε να έχουν αλλαχτεί προ διετίας, δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Να ξανακούσω "πάρε ιαπωνικό να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο"... Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Οκ, χάλασε το πίσω ABS από πολυκαιρισμένα υγρά φρένων, ας πούμε είναι έτσι. Λογικά όταν αλλάζεις τα υγρά φρένων τα αλλάζεις μπρος-πίσω μαζί, τουλάχιστο εγώ έτσι κάνω. Εάν λοιπόν έγινε έτσι, δεν θα έπρεπε και το μπροστινό ABS να έχει πρόβλημα εάν τα υγρά είναι το ίδιο χρονικό διάστημα τοποθετημένα;
    Καλή ερώτηση. Θα έπρεπε λογικά και μάλλον έτσι συμβαίνει. Ο μηχανικός (που το πηγα στην αρχη) είπε ότι αρχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα και το μπροστινό. Εγω δεν το πολυκατάλαβα αλλα εκείνος ειναι και οδηγός οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF