Κρίμα, πραγματικά!Εύχομαι να το βρεις!
Παιδιά η μηχανή βρέθηκε...
Το πρωί με πήρε ένας "άγνωστος" με απόκρυψη στο κινητό. Από τη συζήτηση και τη φωνή κατάλαβα ότι είναι γνωστός.
Από που και πώς δεν ξέρω. Μου ζήτησε χρήματα τα οποία και κανονίσαμε στα 1.700 ευρώ.
Πριν από λίγο με κατεύθυνε τηλεφωνικός στο που είναι η μηχανή. Όντως τη βρήκα σκεπασμένη ακριβώς όπως ήταν χωρίς κανένα χτύπημα, σπάσιμο κτλ, παρά μόνο το κλείδωμα του τιμονιού.
Πήρα την μηχανή, πήγα την κλειδαμπάρωσα και δεν ξέρω πραγματικά αν μετά από όλα αυτά έχω τη διάθεση να την ξανακυκλοφορήσω έξω.
Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη
everything in the right order
ερε Γ@μήσι και πρόστιμο που θέλουν, να εμπορεύονται με τον χειρότερο τρόπο την κ@υλα μας.
Φίλε μου δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ αν με την κλοπή είχα διάθεση να τους σκίσω, με τα "λύτρα" θέλω να τους ξεσκίσω, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Τες πα, ποτέ ξανά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πιστεύω πως αν κινηθείς σωστά μπορείς να δεις ποιος σε πήρε με απόκρυψη...(μιας και το τηλέφωνο έγινε για λύτρα κλεμμένης μηχανής)...από εκεί και πέρα...
Aφού την βρήκες ούτε του παππά......ευχάριστα νέα,με λίγο κόστος για τα πράματα που φοράει το μοτόρι σου.
Κοίτα μπάς και νοικίασεις κανένα κλειστό πάρκινγκ κοντά σου για να μην έχεις τον φόβο πάλι στο πεζοδρόμιο.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αφου το βρηκες παλι καλα..Παντως το εχουνε κανει μπιζνα το συγκεκριμενο κολπο(κλοπη/τηλ/λυτρα...)..
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
μετα απο τοσα δυσαρεστα που ακουμε καθε μερα να και ενα καλο.
μπραβο σου και παντα τυχερος.![]()
vag 70.ντου απο παντου...
τυχερός που έσκασε ένα δίφραγκο, για να πάρει το μηχανάκι του ο άνθρωπος, δε θα το λεγα...
τυχερός στην ατυχία του, που δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά, ίσως...