Μου θυμίζει ένα γείτονα, παλιά, όταν είχα πάρει το XLR 600 (και το KLR ύστερα) :
-Νικόλα cross πήρες;
-Ναι.
ναι εχουν διαφορα στη καταναλωση,το 500 αν ειναι 2τ και θελει και κανα πιστονακι θα καιει τον αμπακο,δειτε τη διαφορα στην αυτονομια των exc 250-300,ευτυχως που δεν εγραψες αντι για ''cross'' - ''ανωμαλου'' τις γλυτωσες τις πετρες![]()
Μια ερώτηση έκανα ο άνθρωπος και ναι δεν έχω ιδέα. Αν είχα δε νομίζω να έκανα τέτοια ερώτηση! Συγνωμη από αυτούς που δεν ανέχονται την άγνοια εδώ μέσα ξεχνόντας πως δεν γεννήθηκαν καβάλα πάνω σε μια μηχανή. Ευχαριστώ θερμά τους καλοπροαίρετους.
Για την ιστορία του θέματος καταλήγω σε kawasaki KLR - σχετικά στα τυφλά - 250 κυβικά. Το θέλω να διανύω σχετικά γρήγορα 75 χλμ την ημέρα για την δουλειά μου εκτός πόλης.
Το βασικότερο ήταν να ανέφερες μοντέλα και για τις δύο περιπτώσεις![]()
Πολύ παλιό μηχανάκι και αρκετά τα χιλιόμετρα. Οδήγησα το καλοκαίρι ενός φίλου και μου'φυγε ο τάκος με τη μανιβέλα (καλοσυνηθίσαμε πλέον με τη μίζα). Για ανοιχτό δρόμο δεν είναι και ότι καλύτερο. Τώρα αν δεν παίζουν λεφτά για κάτι καλύτερο...Πχ ένα Transalp 600 θα σε βόλευε περισσότερο αλλά καίει και παραπάνω.
για περισσότερα λεφτά δεν παίζει. βασικά 700 ευρώ θα το αγοράσω του 95. όσο για την μανιβέλα τσακμάκι είναι.