Αργησα να απαντίσω γιατί με καλούσαν οι ελιές για μάζεμα
Τα νομικά κολήματα ξεπερνιούνται εύκολα ο έρανος είναι μια ιδέα όπως καλή ιδέα είναι και αυτό με τα παιχνίδια στο χωριό SOS ή κάτι ανάλογο εγώ απο τώρα είμαι μέσα σε όποια τέτοια κίνηση
Ναι το ξέρω πολύ "δήθεν " να το προτείνω τώρα που είναι γιορτές αλλά το βρήκα μια καλή ευκαιρία για μια πράξη που και εμείς θα νιώσουμε καλά αλλά και θα βοηθήσουμε συνανθρώπους μας και μαζικό δυστηχώς γίνετε τέτοιες εποχές πιο εύκολα
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Καλέ μου φίλε, μην το παίρνεις στραβά, είναι υπέροχη η πρωτοβουλία σου και μπράβο σου και μόνο που το πρότεινες, βεβαίως αυτό που λες είναι ολόσωστο, σε μέρες όπως τα Χριστούγεννα που έρχονται οι φιλανθρωπικές πράξεις βρίσκουν ευκολότερα απήχηση, αυτό που είπα είναι ότι μακάρι να το έχουμε σε κάποια μεριά του μυαλού μας και τις υπόλοιπες μέρες.
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, εάν θέλετε μπορώ να έρθω σε συνεννόηση με το σπίτι στο "Χαμόγελο του παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο να κανονιστεί μια επίσκεψη ή γενικά τί ανάγκες έχουν και να ενημερώσω εδώ, είναι και κοντά με την Αθήνα που λογικά μένουν οι περισσότεροι από θέμα απόστασης. Μπορούν να γίνουν και συνδυαστικές επισκέψεις, δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο μία επίσκεψη σε ένα μέρος, ανάγκες υπάρχουν πολλές, παιδικά χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού... και μακάρι να πετύχει και να γίνει και άτυπος θεσμός όπως η ετήσια εκδρομή του φόρουμ...
ετσι θα μας βγει και εκρομη
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
πειτε απλα ποτε λετε και πως θα πατε να κανονισω με καποιον εδω μεσα να στειλωμια κουτα με το κτελ (παλια αλλα λειτουργικα και σε πολυ καλη κατασταση παιχνιδια σκεφτομαι) τα ρουχα τα ανακυκλωνουμε στο σοι μας τα πιο πολλα.
Θα είναι μια όμορφη κίνηση..Μέσα και εγώ σε οτιδήποτε σχετικό.
Σαπέλας Παναγιώτης
Ειναι πολύ ωραία σκεψη. Και ακόμη πιο ωραιο αν γινει μεσα από το φόρουμ γιατι θα αισθανθουμε ότι είμαστε μερος μιας ομαδας που κανει κάτι περα από το να χαζολογούμε.
Κατά την αποψή μου λοιπόν, ας παρουν καποιοι μοντς-αντμινς την πρωτοβουλία, ας γινει στίκι και μετα όποιος θελει συμμετέχει.
πολυ καλη ιδεα με μεγαλη χαρα θα συμετασχω. προτιμω την επισκεψη με δωρα αντι του ερανου καθως το βρισκω πιο ανθρωπινο αλλα και σε ερανο μεσα ειμαι.
θα πω και εγώ το μακρύ μου γιατί θα σκάσω....
περί νομικών κωλλυματων....
για ποια νομικά κωλλύματα μιλάμε ρε παιδιά? μαζεύτηκαν 10-20 άτομα βάλανε από ότι βάλανε (είδος/χρήματα/ότι νομίζει ο καθένας) και πήγαν και τα έδωσαν ως ομάδα ιδιωτών όπου τα έδωσαν... τέλος....
αν τώρα αυτή η ομάδα βρέθηκε στο μοτο.τζιαρ ή στο τονπαίρνω.τζιαρ είναι κάτι το οποίο δεν απασχολεί κανέναν.... εγώ σαν ιδιώτης θα συμμετέχω και τίποτα άλλο.... καμμία ταμπέλα κανένας τίτλος._
περί προβολής κλπ κλπ
προσωπικά, δεν έχω ανάγκη να δειχτώ σε κανέναν.... αν τώρα κάποιοι το κάνουν (και) γι αυτό το λόγο, εγώ θα εστιάσω στην ουσία του εγχειρήματος (προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη) και πουθενά αλλού.... το μπράβο μου θα πάει και σε αυτούς._
μιας και το εφερε η κουβεντα, ολο και καποιοι θα υπαρχουν, που εχουν κοντινους συγγενεις με πιτσιρικια που μεγαλωνουν..
(και που τα περσινα/προπερσινα κτλ ρουχαλακια τους τους ειναι πλεον αχρηστα.....)
http://www.madata.gr/epikairotita/social/238470.html
Επειδή πέρσι (και ετοιμάζουμε και φέτος)κάναμε δωρεά σε χαμόγελο του παιδιού με το Gixxer.gr,ώντας απλό φόρουμ μαζεψαμε λεφτά και τους ρωτησαμε τι χρειάζονται.Εν τέλει πήραμε σκούπες ηλεκτρικές,τρόφιμα,τοστιέρες,μαξιλάρια και λιχουδιές για τα παιδιά.
Δεν χρειάζεται να είσαι λέσχη για κάτι τέτοιο.
ps:Τα ματάκια τους έλαμπαν από χαρά όταν μας είδαν,η βόλτα δέ με πολλά μικρά χαρούμενα μουτράκια στην πίσω σέλα των GSXR μέσα στο προαύλιο θα τους μείνει αξέχαστη.
Keep spamming!!!:a13: