Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Ας Δράσουμε

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Καλή διάθεση να υπάρχει, τα κωλύματα ξεπερνιούνται...Φανταστείτε τη χαρά από τα πιτσιρίκια να σκάσουνε 30-40 μηχανές να γεμίσουνε την αυλή και να τους μοιράσουν δώρα. Δε νομίζω πως είναι ουτοπικά αυτά. Απλά από τη μεριά μου χωρίς παρεξήγηση να πω πως δυστυχώς έχουμε συνδυάσει τη φιλανθρωπία με Χριστούγεννα και Πάσχα. Μακάρι σε τέτοιους καιρούς οι ανάγκες να ήταν 2 φορές όλες κι όλες το χρόνο.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menos Προβολή μηνύματος
    Να δώσω μια ιδέα..
    Σε γειτονικό φόρουμ (δεν διαφημίζω, δεν διαφημίζω..) έχουμε βάλει στόχο να επισκεφτούμε τα παιδικά χωριά SOS..
    Ηδη μιλήσαμε με τους υπευθύνους και οι μέρες που τους βολεύουν (λόγω εορτών πιστεύω) είναι τα Σαββατοκύριακα.

"Μιας και απ οτι μου ειπανε τους βολευει μετα την 1η δεκεμβρη, ζητησα αν μπορουμε να διαλεξουμε μια απο τις ημερομηνιες ΣΚ 8 και 9 δεκ, και ΣΚ 15 και 16 δεκ.
    Επισης ζητησα αν γινεται οι ωρες που θα αποφασισουμε και που θα τους βολευει να μην ειναι πολυ νωρις ωστε να προλαβουν να ερθουν οσοι τυχον αποφασισουν απο επαρχια.
    Πληροφοριακα, ο αριθμος των παιδιων που φιλοξενουν ειναι πανω απο 50, και το ευρος ηλικιων μεταξυ 4 και 14 ετων.
    Αυτα."

Μιλάμε για την Βάρη.. που είναι και κοντά για τους Αθηναίους..!
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=CiLfXsoU9po

Μηχανούλα, να κάνετε τα παιδιά μια γύρα (σαν τους ανθρώπους).
    Παλιά ρουχαλάκια, υποδήματα η ότι άλλο σκονίζεται στην ντουλάπα..
    Γλειφιτζούρια, παστέλι... η και καμμιά βανίλια για "υποβρύχια".
    Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε.. επειδή ως μοτοσυκλετιστές, γνωρίζουμε την έννοια της λέξης "συμπαράσταση".
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Ναι σε όλα και θα προσπαθήσω να είμαι εκεί (όπου κι αν είναι αυτό το "εκεί"). Αν δεν τα καταφέρω θα στείλω το κατιτίς μου και θα το δώσετε εσείς.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το έχω ζήσει αυτό και απλά δεν μπορείς να φανταστεις την χαρά τους..... τα είχαμε παει και μία βόλτα στο προαυλιο με τις μηχανές...

ολα γίνονται και κανένα νομικό κώλυμα δεν υπάρχει..... θέληση/διάθεση και δυνατότητα προσφοράς να υπάρχει.....

+ όσα θέλετε...μέσα και εγώ και θα προσπαθήσω να είμαι όπου είναι το "εκεί"
    there's no such thing as impossible

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αργησα να απαντίσω γιατί με καλούσαν οι ελιές για μάζεμα

Τα νομικά κολήματα ξεπερνιούνται εύκολα ο έρανος είναι μια ιδέα όπως καλή ιδέα είναι και αυτό με τα παιχνίδια στο χωριό SOS ή κάτι ανάλογο εγώ απο τώρα είμαι μέσα σε όποια τέτοια κίνηση

Ναι το ξέρω πολύ "δήθεν " να το προτείνω τώρα που είναι γιορτές αλλά το βρήκα μια καλή ευκαιρία για μια πράξη που και εμείς θα νιώσουμε καλά αλλά και θα βοηθήσουμε συνανθρώπους μας και μαζικό δυστηχώς γίνετε τέτοιες εποχές πιο εύκολα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Ναι το ξέρω πολύ "δήθεν " να το προτείνω τώρα που είναι γιορτές αλλά το βρήκα μια καλή ευκαιρία για μια πράξη που και εμείς θα νιώσουμε καλά αλλά και θα βοηθήσουμε συνανθρώπους μας και μαζικό δυστηχώς γίνετε τέτοιες εποχές πιο εύκολα
    Καλέ μου φίλε, μην το παίρνεις στραβά, είναι υπέροχη η πρωτοβουλία σου και μπράβο σου και μόνο που το πρότεινες, βεβαίως αυτό που λες είναι ολόσωστο, σε μέρες όπως τα Χριστούγεννα που έρχονται οι φιλανθρωπικές πράξεις βρίσκουν ευκολότερα απήχηση, αυτό που είπα είναι ότι μακάρι να το έχουμε σε κάποια μεριά του μυαλού μας και τις υπόλοιπες μέρες.
    Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, εάν θέλετε μπορώ να έρθω σε συνεννόηση με το σπίτι στο "Χαμόγελο του παιδιού" στην Αρχαία Κόρινθο να κανονιστεί μια επίσκεψη ή γενικά τί ανάγκες έχουν και να ενημερώσω εδώ, είναι και κοντά με την Αθήνα που λογικά μένουν οι περισσότεροι από θέμα απόστασης. Μπορούν να γίνουν και συνδυαστικές επισκέψεις, δεν είναι απαραίτητο να γίνει μόνο μία επίσκεψη σε ένα μέρος, ανάγκες υπάρχουν πολλές, παιδικά χωριά SOS, Κιβωτός του Κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού... και μακάρι να πετύχει και να γίνει και άτυπος θεσμός όπως η ετήσια εκδρομή του φόρουμ...

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    ετσι θα μας βγει και εκρομη
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    πειτε απλα ποτε λετε και πως θα πατε να κανονισω με καποιον εδω μεσα να στειλωμια κουτα με το κτελ (παλια αλλα λειτουργικα και σε πολυ καλη κατασταση παιχνιδια σκεφτομαι) τα ρουχα τα ανακυκλωνουμε στο σοι μας τα πιο πολλα.

Νέο μέλος
    Θα είναι μια όμορφη κίνηση..Μέσα και εγώ σε οτιδήποτε σχετικό.
    Σαπέλας Παναγιώτης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapelas Προβολή μηνύματος
    Θα είναι μια όμορφη κίνηση..Μέσα και εγώ σε οτιδήποτε σχετικό.
    Κάτι πρέπει να γίνει με το 2ρο λογαριασμό μου... όπως κ να έχει δεδομένου ότι θα μπορέσουμε να οργανώσουμε μια τέτοια εκδρομή ας μπεί σχετικό θέμα μολις κλειστούν ημερομηνίες στις "συναντήσεις" που γενικά το παρακολουθεί αρκετός κόσμος.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Ειναι πολύ ωραία σκεψη. Και ακόμη πιο ωραιο αν γινει μεσα από το φόρουμ γιατι θα αισθανθουμε ότι είμαστε μερος μιας ομαδας που κανει κάτι περα από το να χαζολογούμε.

Κατά την αποψή μου λοιπόν, ας παρουν καποιοι μοντς-αντμινς την πρωτοβουλία, ας γινει στίκι και μετα όποιος θελει συμμετέχει.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Μέσα και εγώ ότι και να αποφασίσετε

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    πολυ καλη ιδεα με μεγαλη χαρα θα συμετασχω. προτιμω την επισκεψη με δωρα αντι του ερανου καθως το βρισκω πιο ανθρωπινο αλλα και σε ερανο μεσα ειμαι.

θα πω και εγώ το μακρύ μου γιατί θα σκάσω....

περί νομικών κωλλυματων....
    για ποια νομικά κωλλύματα μιλάμε ρε παιδιά? μαζεύτηκαν 10-20 άτομα βάλανε από ότι βάλανε (είδος/χρήματα/ότι νομίζει ο καθένας) και πήγαν και τα έδωσαν ως ομάδα ιδιωτών όπου τα έδωσαν... τέλος....
    αν τώρα αυτή η ομάδα βρέθηκε στο μοτο.τζιαρ ή στο τονπαίρνω.τζιαρ είναι κάτι το οποίο δεν απασχολεί κανέναν.... εγώ σαν ιδιώτης θα συμμετέχω και τίποτα άλλο.... καμμία ταμπέλα κανένας τίτλος._

περί προβολής κλπ κλπ
    προσωπικά, δεν έχω ανάγκη να δειχτώ σε κανέναν.... αν τώρα κάποιοι το κάνουν (και) γι αυτό το λόγο, εγώ θα εστιάσω στην ουσία του εγχειρήματος (προσφορά σε άτομα που έχουν ανάγκη) και πουθενά αλλού.... το μπράβο μου θα πάει και σε αυτούς._

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    μιας και το εφερε η κουβεντα, ολο και καποιοι θα υπαρχουν, που εχουν κοντινους συγγενεις με πιτσιρικια που μεγαλωνουν..
    (και που τα περσινα/προπερσινα κτλ ρουχαλακια τους τους ειναι πλεον αχρηστα.....)

http://www.madata.gr/epikairotita/social/238470.html

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    Ειναι λεσχες ομως, δε νομιζω οτι το φορουμ μπορει!
    Επειδή πέρσι (και ετοιμάζουμε και φέτος)κάναμε δωρεά σε χαμόγελο του παιδιού με το Gixxer.gr,ώντας απλό φόρουμ μαζεψαμε λεφτά και τους ρωτησαμε τι χρειάζονται.Εν τέλει πήραμε σκούπες ηλεκτρικές,τρόφιμα,τοστιέρες,μαξιλάρια και λιχουδιές για τα παιδιά.

Δεν χρειάζεται να είσαι λέσχη για κάτι τέτοιο.

ps:Τα ματάκια τους έλαμπαν από χαρά όταν μας είδαν,η βόλτα δέ με πολλά μικρά χαρούμενα μουτράκια στην πίσω σέλα των GSXR μέσα στο προαύλιο θα τους μείνει αξέχαστη.
    Keep spamming!!!:a13:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2004, 13:46
  3. Ας μην κρυβόμαστε άλλο.....
    από DirtyHarry στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3