Και γιατί ενα μηχανάκι για βόλτα/ταξίδι/εκδρομή πρέπει να είναι μια ψηλόφτερη μαούνα?
Αντε τα ΚΤΜ δεν ειναι μαούνες, αλλά έχουν άλλα θέματα.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
παιδες,ειναι και τι βολευει τον καθε εναν απο τους αναβατες.εννοω στυλ μοτοσυκλετας.ναι οκ οι περισσοτεροι θα πουν για ον-οφ.εγω ας πουμε προτιμω τα τουριστικα στριτ γιατι λογω της ελαφριας κυρτωσης στα ον οφ πιανεται ολη η πλατη μου.(εκτος αν μου κανουν δωρο ενα super tenere 1200).
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Επειδη αμα σου πω ευρωπαικο θα μου αρχισεις διαφορα γαλλικα....
Θα σου πω για γιαπωνεζικο που θα πρεπει....
Να εινια ελαφρυ ( στην αισθηση εννοω ... ) για την βολτα...
Και να ειναι αξιοπρεπες στο ταξιδι....
Να μας κραταει την μεση στην θεση της, οσο αφορα τους ελληνικους δρομους ....
Και να μας παει και σε καμμια παραλια.....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=51278...![]()
ΤΔΜ 900 2ο χέρι φουλ έξτρα σε τίμη άστα να πάνε και τα ρέστα βόλτα στο Άσεν για ΣΒΚ
(αν δε θες εξτρα τα πουλάς στους μπάμιες κι έχεις πιο πολλά λ7 στη τσέπη)
![]()
CBF 1000![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
Αν και δε τα γουσταρω τα Honda .... NC700
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μιας και είσαι οπαδός της "Γιαπωνίας" κοίτα κατά τενερέ 1200 μεριά...
Όμορφο το βρίσκω (πλην της εξάτμισης).
Στο ταξίδι δεν θα σε απογοητεύσει σε γκάζι και άνεση, δικάβαλο και φορτωμένο (είσαι και καλομαθημένος παναθεμάσε....).
Διαφορετικά πας για το βέρσους, όπως ήδη είπες, αν και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι αδιάφορο σε εμφάνιση.
Γενικά θα πρέπει να ζυγίσεις προς τα που θα κλίνεις...άνεση; γκάζι; φόρτωμα, τιμή; εσύ ξέρεις καλύτερα...
υ.γ.1 Εγώ πάντως με το "αναξιόπιστο" 990 μια χαρά καραγούσταρα (αλλά από κατανάλωση κλάμα λέμε έτσι και έβγαζες γούστα...)
υ.γ.2 Όλα μια ιδέα είναι....
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
cbf 1000
v-strom 1000
αναλογως τον τυπο του αναβατη (4κ vs 2κ)...
![]()
Αν έπαιρνα μηχανή All Around αυτή την εποχή θα επέλεγα Triumph 800XC.. Γιατί η Ελλάδα είναι γεμάτη όμορφα βουνά!