Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Απορία για γκαρ'αζ.

Νέο μέλος
    Βασικά κανένας από όσο γνωρίζω δεν έχει ασύρματο πλην των τεσσάρων που έχουν τις θέσεις πάρκιν κάτω στο υπόγειο. Οπότε κανένας δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσει καθημερινά για να βγάλει κάτι(αν το έκανε ποτέ το έκανε από τον διακόπτη) πλην εμένα που βάζω το σκούτερ στην αποθήκη.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ζητα το καταστατικο της πολυκατοικιας. Αν εκει δεν αναφερει τιποτα τετοιο τοτε μπορεις να ζητησεις να βγαλεις και εσυ κοντρολ για να εχεις προσβαση στην αποθηκη σου απο ολες τις εισοδους. Δεν καταλαμβανεις θεση στο γκαραζ αρα δεν εισαι παρανομος απλα θελεις προσβαση στην αποθηκη για ογκωδη και βαρια αντικειμενα. Ζητα το απο τον ιδιοκτητη ολο αυτο οχι απο τους αλλους ιδιοκτητες.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μέλος Το avatar του/της Isi
    Με επιφύλαξη σου παραθέτω ένα λινκ "διαχειριστών πολυκατοικίας" στο οποίο υπάρχει σχετική συζήτηση. Συνήθως αναρτούν τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις http://www.diaxeiristis.com/forum/viewforum.php?f=12
    Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
    The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.

Tα υπογεια γκαράζ στις πολυκατοικίες δεν είναι κοινόχρηστα και γιαυτό φορολογούνται και με το χαράτσι ονομαστικά. Από αυτή την άποψη δεν έχεις δικαίωμα εισόδου σε ιδιωτικό χώρο, ακόμα και για να πας στην αποθήκη σου, μιας και γιαυτην έχεις πρόσβαση από τις σκάλες. Προσπάθησε να καλοπιάσεις τον διαχειριστή και να το κάνεις θέμα στην συνέλευση μπας και σε εξυπηρετήσουν. Όσο για το μηχανάκι σου στην αποθήκη μπορούν να να σου κάνουν θέμα για την παρουσία του μιας και η αποθήκη δεν είναι σχεδιασμένη γιαυτό, και πιθανα αυτό να είναι επικίνδυνο. Κοίτα να βγάλεις άκρη με "τακτ" γιατί αν το πας στην κόντρα σου κάνουν μία αλλάγη κανονισμού και σε περιορίζουν όσο γουστάρουν.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Tα υπογεια γκαράζ στις πολυκατοικίες δεν είναι κοινόχρηστα και γιαυτό φορολογούνται και με το χαράτσι ονομαστικά. Από αυτή την άποψη δεν έχεις δικαίωμα εισόδου σε ιδιωτικό χώρο, ακόμα και για να πας στην αποθήκη σου, μιας και γιαυτην έχεις πρόσβαση από τις σκάλες. Προσπάθησε να καλοπιάσεις τον διαχειριστή και να το κάνεις θέμα στην συνέλευση μπας και σε εξυπηρετήσουν. Όσο για το μηχανάκι σου στην αποθήκη μπορούν να να σου κάνουν θέμα για την παρουσία του μιας και η αποθήκη δεν είναι σχεδιασμένη γιαυτό, και πιθανα αυτό να είναι επικίνδυνο. Κοίτα να βγάλεις άκρη με "τακτ" γιατί αν το πας στην κόντρα σου κάνουν μία αλλάγη κανονισμού και σε περιορίζουν όσο γουστάρουν.
    Και αν εγώ θέλω να κατεβάσω στην αποθήκη ψυγεία και εγώ δεν ξέρω τι άλλο (μεγάλο σε όγκο) και δεν χωράει στις σκάλες ή στο ανσασέρ τι θα κάνω? Δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την αποθήκη μου?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MustGK Προβολή μηνύματος
    Και αν εγώ θέλω να κατεβάσω στην αποθήκη ψυγεία και εγώ δεν ξέρω τι άλλο (μεγάλο σε όγκο) και δεν χωράει στις σκάλες ή στο ανσασέρ τι θα κάνω? Δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την αποθήκη μου?
    Τους το ζητάς ευγενικά και αν θέλουν το κάνουν. Το ξαναλέω είναι ιδιωτικός χώρος.
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    απ' οτι γνοριζω η αδεια χρισης που εχεις ειναι για αποθικη, εαν θελεις να σταθμευσεις "νομιμα" την μηχανη μεσα πρεπει να κανεις αλλαγη χρισης σε γκαραζ
    πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια

φιλε το θεμα ειναι ποιος πληρωνει οταν χαλαει η γκαραζοπορτα, αν πιασεις τον ιδιοκτητη και του πεις πως δεχεσαι να μοιραζεσαι οτι εχει να κανει με εξοδα στο γκαραζ και ειδικα οταν χαλαει η γκαραζοπορτα δε νομιζω να εχει κανενας θεμα.
    εκτος και εαν στα κοινοχρηστα που πληρωνεις ειδη σου χρεωνουν και διαφορες εργασιες επισκευης της γκαραζοπορτας, τοτε εχεις δικαιωμα χρησης αρα και τηλεκοντρολ.
    αυτα και ασε της μαγκιες για τους μαγκες
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος
    Άλλο αποθήκη και άλλο θέση στάθμευσης.
    Τόσο οι αποθήκες όσο και οι θέσεις στάθμευσης είναι διακριτές ιδιοκτησίες και όχι κοινόχρηστες (εάν διαβάσεις το συμβόλαιο του διαμερίσματός σου θα δείς ότι η αποθήκη σου έχει χιλιοστά, δηλαδή ανήκει στον ιδιοκτήτη και μπορεί να πωληθεί ως ανεξάρτητο τμήμα του διαμερίσματος σε τρίτο).
    Πολύ πιθανό επίσης η είσοδος προς τις θέσεις στάθμευσης να είναι χώρος αποκλειστικής χρήσης όσων κατέχουν τις θέσεις αυτές.
    Για τους υπόλοιπους υπάρχουν τα κοινόχρηστα μέρη του κτιρίου (κλιμακοστάσιο, ανελκυστήρας) για να πάνε προς τις αποθήκες τους.

[Όλα τα παραπάνω αποτελούν το σύνηθες. Σε κάθε πολυκατοικία όλα αυτά ορίζονται με σαφήνεια στους τίτλους κτίσης των ιδιοκτητών (στα συμβόλαια δηλαδή) και στο κανονισμό της πολυκατοικίας που μπορείς να βρεις από το διαχειριστή σου..]

Αρκετά με τους παραπάνω εξειδικευμένους όρους....θέλω να καταλήξω πως μόνο με καλή θέληση και συνεννόηση θα πετύχεις κάτι.
    Διαφορετικά αν προκύψει οποιαδήποτε ζημία στο οτιδήποτε (σχετικό ή άσχετο με τη χρήση που θα κάνεις), μάλλον θα τα φορτώσουν πάνω σου ως εύκολο θύμα.
    Θέλουν προσοχή τα αντάρτικα στις πολυκατοικίες..
    Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 01/12/2012 στις 00:12.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Πάρτους με το καλό όπως σου είπαν πιο πάνω και μίλα με τόν ιδιοκτήτη σου (γενικά απο ότι το κόβω σε είδαν νοικάροι και ο κάθε μ@@@ς κάνει τήν μαγκιά του επειδή είναι ιδιοκτήτης )

με ηρεμία και ευγενικά τους το συζητάς και πιστεύω ότι άκρη θα βρείς

ΑΛΛΑ άδικο δέν έχεις..............βασικά υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που μερικού ξεχνάνε

1) βαση νομου έπρεπε να είχε θέση πάρκινγκ 1 τουλάχιστον ανα διαμέρισμα ( ο νόμος ισχύει απο το 1970 )

2) Στήν αποθήκη μπορείς βάλεις ότι θέλεις αρκεί να υπακούει σε κάποιες διατάξεις (νόμιμο υλικό ,ιδιόκτητο ή με οικειοθελής παραχώρηση απο τόν κάτοχο και για τα μηχανάκια να είναι σε κατάσταση μακράς στάσης (αποσυνδεδεμένη μπαταρία και υγρά )
    α και να μήν ξεχάσω ότι εφόσον υπάρχει άφλεκτο υλικό πρέπει να υπάρχει πυροσβεστήρας

αυτά τα τυπικά ισχύουν αλλά καλό είναι να βρίσκεται συνεννόηση μεταξύ τών ενοίκων
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    Πάρτους με το καλό όπως σου είπαν πιο πάνω και μίλα με τόν ιδιοκτήτη σου (γενικά απο ότι το κόβω σε είδαν νοικάροι και ο κάθε μ@@@ς κάνει τήν μαγκιά του επειδή είναι ιδιοκτήτης )

με ηρεμία και ευγενικά τους το συζητάς και πιστεύω ότι άκρη θα βρείς

....
    αυτό

αλλά αμα φτάσετε στο να πρέπει να επικαλεσθείς τους νόμους.... γάματα αδελφέ.....

Μεγαλυτερα @@λα απο τις πολυκατοικιες δεν υπαρχουν... και δεν φταινε τα σπιτια βεβαιως βεβαιως, φταιει η νοοτροπια μας..

αν τα εξοδα της γκαραζοπορτας τα εχουν αναλαβει μονο οι 4 που εχουν τα κοντρολ δε μπορεις να τους πει τιποτα
    εκτος αν μπεις και εσυ στα εξοδα της γκαραζοπορτας
    απο την αλλη επειδη οι γκαραζοπορτα παιρνει ρευμα κοινοχρηστο γιατι να πληρωνεις εσυ και οι υπολοιποι το ρευμα που καιει η δικια τους γκαραζοπορτα
    γενικα ειναι λιγο μπερδεμα
    το κατατστατικο λογικα θα εχει αναφορα για τετοιες περιπτωσεις

Νέο μέλος
    Γενικά το θέμα είναι γελοίο. Εδώ υπάρχουν τόσα θέματα ποιο σοβαρά(ανεργία, έξοδα, κρίση και εγώ δεν ξέρω τι άλλο) στην καθημερινότητα μας και εμείς ασχολούμαστε με ένα χειριστήριο και για ένα σκούτερ που μπαίνει στην αποθήκη μέσα, ούτε καν να να μένει έξω για να μην ενοχλεί κανέναν.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απορία για το προφίλ ελαστικών
    από GEORGEL στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2006, 20:38
  2. Σοβαρή απορία, για κράνη...πήρα ενα ΜΧ Uvex χθές και...
    από Gandalf dr685sm στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 14:35
  3. Απορια για αγορα V-Strom
    από suzukimaniac στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2006, 11:07
  4. απορια για Gs
    από gixxerpap στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 20:38

Κανόνες δημοσιεύσεων