Πλέον ΔΕΝ συμφέρει το συμβόλαιο! Και ειδικά όπως τα έχουν κουτσουρέψει τα τελευταία χρόνια + την ύπουλη ελάχιστη χρέωση ανά κληση, πλέον καρτούλα CU η οποία πλέον έχει super προσφορές όπως κάποτε και το τσαμπέ εταιρικό κινητό!![]()
Πλέον ΔΕΝ συμφέρει το συμβόλαιο! Και ειδικά όπως τα έχουν κουτσουρέψει τα τελευταία χρόνια + την ύπουλη ελάχιστη χρέωση ανά κληση, πλέον καρτούλα CU η οποία πλέον έχει super προσφορές όπως κάποτε και το τσαμπέ εταιρικό κινητό!![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ενω η γουιντ και η βονταφον κανουν καλες προσφορες (ειδικα η βοντα. στους φοιτητες πολυ καλες) η κοσμοτε ξυνει τα @@ ενω ειχε μαζεψει ολο τον κοσμο τα προηγουμενα χρονια οπου εδινε με ανανεωση 5€ τον μηνα 1500 λεπτα και 1500μνμτ για ενα μηνα προς whats up και σου εμεναν και τα 5€ (4κατι δλδ) και το μονο που εκανε τωρα ειναι μια προσφορα ΜΟΝΟ για φοιτητες...
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Ρεεεεε, μην ενημερώνετε τους whatsapades ρεεεεε! Μην γίνει καμιά στραβή και έρθουν στην wind και μας γονατίσουν το σήμα!![]()
Το καλό με την κάρτα είναι οτι δεν σε δεσμεύει. Έχεις λεφτά, βάζεις κάρτα. Δεν έχεις, άσε να σε παίρνουν οι άλλοι για να σε βρουν ρε αδερφέ. Αν γαμήσουν το θέμα με τις χρεώσεις και τις προσφορές πάμε αλλού χωρίς να περιμένουμε να τελειώσει το συμβόλαιο και χωρίς φόβο ποινής λόγω διακοπής συμβολαίου.
θυμήθηκα τώρα αυτη την άθλια διαφήμιση μιας εταιρίας που έλεγε κάτι του στυλ : Αν σε δει με την καρτούλα και την αρχαιολογία η γκόμενα θα λακίσει η κάπως έτσι. Είμαστε θύματα και τα παθαίνουμε ρε σεις.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αν και εχω Vodafone επαγγελματικο με 25% εκπτωση και 0 παγιο με απεριοριστα ενδοεταιρικα, οταν τους ειπα να εχω 1000 Vodafone extra και 1000 σταθερα, μου ειπαν
οκ αλλα χανω τα ενδοεταιρικα, και παω σε παγιο.
Και λεω οχι....
To μονο που ειπα για να εχω πολυ ομιλια με ολους ειναι το v540 με 540 λεπτα προς ολους και απεριοριστα στα εταιρικα και βγαινει 59,2 το μηνα με τους φορους και το Φ.Π.Α
Αλλα αυτο με την wind 300 μονο με την ανανεωση των 10 ευρω ειναι καλο, αρκει να μην ειναι Χριστουγεννιατικη προσφορα και μετα πουν αλαζουμε την συμφωνια.
μονο και μονο για 1 μηνα να παρει τις φορητοτητες π.χ watchup και cu και να βαλουν 10 ευρω ο καθενας.
π.χ για 10.000 αλαγες με 10 ευρω ειναι 100,000 ευρω δεν μιλαμε για 100.000 για πλακα που ειναι 1.000.000 και να δωσουν
300 λεπτα στον καθενα τα οποια ειναι υπηρεσια.
Στο λεω γιατι ο αδερφουλης ειναι στην MediaMarkt και αγοραζει π.χ μια Sony καμερα 100 και την πουλαει 80, μονο και μονο για να μπει κοσμος στο μαγαζι,
και να γινουν προσθετικες πωλησεις.
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros