Σας χαίρομαι!
Ετσι να γουσταρετε παντα και να περνατε τζαμι.
Χαιρετισματα στον Βρωμοπουλο οταν τον ξαναδείτε.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αν και δεν ειμαι φαν του χωματος, φαινεται οτι περασατε ΠΟΛΥ καλα και αυτο στο τελος μετραει...
ρε μαγκες...
Nα προσθέσω ότι -σε αντίθεση με ότι συνηθίζει- δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου καμία έρευνα αγοράς του Juls σχετική με τα αγροτεμάχια της περιοχής.![]()
You BETA believe...
Στην επιστροφή, παράλληλα με τις γραμμές του τραίνου 500 μέτρα πριν βγούμε στον δρόμο...... προσπάθησα να περάσω αργά μέσα απο την λίμνη πλαστήρα, έσβησε το πορτοκάλι, πάτησα πόδι.... αλλά μου έλειπαν καμία 30 πόντοι........
Μέχρι να κολυμπήσω να σηκώσω το μηχανάκι.... κόλλησε και το καπάκι του φιλτροκουτιου στον πάτο και το έψαχνα με μακροβούτια.
Μετα το βγάλαμε, το γυρίσαμε ανάποδα, βγάλαμε μπουζί, αδειάσαμε λασπόνερα απο τον κύλινδρο, στράγγιξα φίλτρο, φύσηξα μπουζί, βλα βλα βλα. Και μετά πήρε το θηρίο με μια μανιβελια
2Stroke και τα μυαλά στα κάγκελα λέμεεεεεεεεε
Πάω τώρα να του τα αλλάξω όλα (μπουζί, φίλτρο, λάδια σασμάν)
Α! Αυτονομία 50χιλιμετρα. Πρέπει κάτι να κάνω με το carb. Τι προτείνεις? (πέρα του να το πουλήσω)
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τελικά γνώρισα τον κ. Juls ... και κατάλαβα γιατί τον λένε τρισμέγιστο. Ειδικά εάν έχει μαζί του Κατάνα, Στούμπι και Βρωμόπουλο (καιρό είχα να το ακούσω αυτό)
Μη χαθούμε παίδες
Υ.Γ. Την επόμενη φορά πρέπει να καταλήξουμε όλοι μαζί κάπου στο τέλος, για στιΣμπεργκερ![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).