Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Προς όλους τους hit-and-runners εκεί έξω...

Είχα παρόμοια εμπειρία προ 5ετίας στο φανάρι της Ν. Ερυθραίας. Τύπος ακινητοποιημένος αποφασίζει να στρίψει αντικανονικά αριστερά σε μονόδρομο, την ώρα που τον προσπερνώ. Αποτέλεσμα να διαλύω την πόρτα και το φτερό του με το δεξί καπάκι (του σασμάν) και εγώ να πάω αντίθετο ρεύμα, ευτυχώς όρθιος και αλώβητος. Οι Ελληναράδες μάρτυρες με παρότρυναν να τον κυνηγήσω για να τον πλακώσω. Προτίμησα να συγκρατήσω την πινακίδα του και να ζητήσω κάποιον για μάρτυρα. Εκεί ως δια μαγείας μεταμορφώθηκαν σε κινέζους και αμέσως μετά σε λαγούς. Στην αστυνομία, μετά από ένα δίωρο μου δήλωσαν ότι μόνο με αριθμό (χωρίς τα γράμματα), μάρκα και τύπο αυτοκινήτου και χρώμα που είχε αφήσει στον κινητήρα μου δεν είναι δυνατόν να βρουν τον αίτιο. Μπροστά τους με ένα τηλεφώνημα βρήκα αμάξι, ιδιοκτήτη και διεύθυνση, αλλά ξέχασα να πω πως κάποια στιγμή της μέρας γίνομαι αόρατος και μη αντιληπτός γενικότερα. Κάτι ψέλλισαν για μήνυση αν κατάλαβα καλά από τα λίγα ελληνικά που ξέρω. Επέλεξα λοιπόν να μην κάνω τίποτα γιατί:
    - δεν είχα ζημιά
    - με τη φωνή που του έβαλα (αν και με το κράνος) ίσως του προκάλεσα πανικό που τον οδήγησε σε φυγή
    - θεώρησα ότι το συμβάν αυτό σε ένα φυσιολογικό άνθρωπο, όταν θα μείνει ατιμώρητος, θα τον προβληματίσει περισσότερο και θα τον κάνει πιο ενοχικό, από το να το πληρώσει και να πει "οκ, τα έσπασα και πλέρωσα"
    - είχα ένα πρόσφατο χωρισμό και το φρέσκο στραπάτσο μου φάνηκε φαιδρό....
    - χαρίζει η ομάδααααα.......

Σε πέτυχα πουθενά pipe smoker?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

είσαι λάθος αλλά οκ, δικό σου θέμα....

δεν είναι ανάγκη να τρέξεις σε δικαστήρια και δεν μιλάω βέβαια για αυτοδικία
    Κάν'τα πενηνταράκια αν θες... Άντε και τον βρήκα. Να τον κάνω τί αφού δε μιλάς ούτε για δικαστήρια ούτε για αυτοδικία?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ΑΛΛΑ...ειμαι της αποψης οτι αν καταραστεις με την ψυχη σου, που λενε, καποιον, θα το βρει απο την "Ανωτερη Δυναμη" τουτου του ματαιου κοσμου, καπως καποτε στην ζωη του και μπορει εσυ να μην το μαθεις ποτε, αλλα ετσι ειναι αυτα...
    Δεν καταριέμαι ρε animal. Δεν το'χω ρε αδερφέ. Δε σκέφτηκα από μέσα μου "στο επόμενο στενό να γίνεις χαλκομανία σε προφυλακτήρα νταλίκας ρε κερατά".
    Τώρα περί ανωτέρων δυνάμεων, "όλα εδώ πληρώνονται", "θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου" και άλλα συναφή δεν έχω γνώμη και δε σκέφτομαι κατά αυτόν τον τρόπο. Νομίζω ότι το σύμπαν έχει πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνει από το να συνομοτεί για χατήρι μας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Η εγκατάλειψη τραυματία πρέπει να καταδικάζεται ανεξάρτητα από το αν ο τραυματίας έπαθε πολλά ή λίγα.
    Αυτός που εγκατάλειψε δεν μπορεί ποτέ να ξέρει πόσο σοβαρά είναι το θύμα.
    Ταρίφα λοιπόν για την πράξη και για τα άλλα βλέπουμε
    ΜΕΤΑ !
    Αυτό ακριβώς.
    Έφυγες? Μίνιμουμ ποινή τάδε. Τώρα από εκεί και πέρα το τι απέγινε αυτός που παράτησες και το τί ζημιά του προκάλεσες και το αν έφταιγες ή όχι, θα κρίνει ανάλογα και το ποια θα είναι η επιπλέον ποινή σου.

Θα μου πεις υπάρχει και τώρα αυτό με μίνιμουμ ποινή τον 1 μήνα φυλάκισης και 1-3 μήνες δίπλωμα. Τοίχο-τοίχο θα πηγαίνει από το φόβο του ο περί ου ο λόγος και θα κάψει και τα ρούχα του με πετρέλαιο μην τον βρούνε τα σκυλιά της δίωξης. (είπαμε... ιμότικον με τα δυο χέρια :a31: ).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Επέλεξα λοιπόν να μην κάνω τίποτα γιατί:
    - δεν είχα ζημιά
    - με τη φωνή που του έβαλα (αν και με το κράνος) ίσως του προκάλεσα πανικό που τον οδήγησε σε φυγή
    - θεώρησα ότι το συμβάν αυτό σε ένα φυσιολογικό άνθρωπο, όταν θα μείνει ατιμώρητος, θα τον προβληματίσει περισσότερο και θα τον κάνει πιο ενοχικό, από το να το πληρώσει και να πει "οκ, τα έσπασα και πλέρωσα"
    - είχα ένα πρόσφατο χωρισμό και το φρέσκο στραπάτσο μου φάνηκε φαιδρό....
    - χαρίζει η ομάδααααα.......

Σε πέτυχα πουθενά pipe smoker?
    Και ναι και όχι.
    Το πρώτο που αναφέρεις περί ζημιάς έπαιξε το ρόλο του όπως έγραψα στο πρώτο μου ποστ. Αν και πάλι τα @@ μου θα είχα πάρει, αλλά σε άλλη περίπτωση αν η ζημιά ήταν μεγάλη, ίσως και να το είχα κυνηγήσει.

Σχετικά με το δεύτερο: αφού με χτύπησε κι έπεσα, έκοψε λίγο όπως είπα, κι έφυγε πριν προλάβω να βγάλω κιχ. Αφού έστριψε (κι εκεί πλέον σοκαρίστηκα όντας βέβαιος ότι δε θα σταματούσε) σηκώθηκα και τον πήρα στο κατόπι. Το αν αυτό του προκάλεσε πανικό και συνετέλεσε στο να φύγει είναι μία παρατραβηγμένη εκδοχή. Κρίνοντας από το πού είχε ήδη φτάσει μέχρι να με δεί από τον καθρέφτη του, δε νομίζω πως σκόπευε να κάνει το τετράγωνο για να ξανάρθει και να τον απέτρεψε η κίνησή μου να τρέξω πίσω του. Πάντως το αν πανικοβλήθηκε κατόπιν εορτής κανένα ρόλο δεν έπαιξε στην απόφασή μου να μην το προχωρήσω.

Σχετικά με το τρίτο, το αλλάζω λίγο, έτσι για να μιλήσουμε υποθετικά και να το φιλοσοφήσουμε αν θες: Από τη μία, τώρα ίσως να τον έχουν ζώσει τα μάυρα φίδια γιατί θα σκέφτεται πιθανότατα πότε θα του χτυπήσουν την πόρτα οι τροχαίοι, νομίζοντας πως εγώ έχω δώσει την πινακίδα του. Θα ακούει κουδούνι και θα τινάζεται μέχρι το ταβάνι. Θα τον βασανίσει κάμποσο, δε λέω (κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια βέβαια, βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση του. Αυτουνού μπορεί να μην του καίγεται καρφί και να το έχει ξεχάσει ήδη).
    Από την άλλη (κάνοντας rewind και κρίνοντας ενώ ήδη γνωρίζω το αποτέλεσμα της ιστορίας, κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το ξέρω), μπορεί να μην έκανα καν την κίνηση να τρέξω πίσω του για να δω μάταια τις πινακίδες του, αφού ούτως ή άλλως θα τις ξέχναγα, και να προτιμούσα να μείνω κάτω, ώστε να μην του δώσω να καταλάβει ότι είμαι καλά με το να σηκωθώ και να τρέξω πίσω του, αφήνοντάς τον να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με το να απορεί αν σκότωσε ή σακάτεψε κάποτε έναν άνθρωπο (και πάλι ισχύει το από πάνω. Ότι κρίνω εξ ιδίων). Όλο αυτό για το "κουβέντα να γίνεται".

Στα άλλα πέφτεις τελείως έξω. Επί της ουσίας, από τα όσα ανέφερες μόνο το θέμα της ζημιάς έπαιξε έναν ρόλο στην απόφασή μου.

Και μιας και το ανέφερα, τη γλίτωσα πιο φτηνά απ'όσο νόμιζα αρχικά. Ο λεβιές ήρθε στα ίσα του με "μοχλό", οι γρατζουνιές εξαφανίστηκαν με αλοιφή, κι από την τσέπη όλα κι όλα 20 γιέυρα για μανέτα. Long live the naked λεμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    το σημαντικο ειναι οτι εσυ εισαι καλα!!!
    Αυτό ακριβώς. Όλοι να είμαστε καλά πάνω απ'όλα.

Προς όλους: Σας ευχαριστώ για τις ευχές, τη στήριξη και την ανταλλαγή απόψεων. Τσιμπάτε από μία ο καθένας

ΥΓ. Δεν το "κλείνω" το θέμα με αυτόν τον τρόπο. Ανοιχτός είμαι σε οποιαδήποτε κουβέντα, όπως αυτή που έμεινε στη μέση κιόλας με τον Σπύρο που δεν κατάλαβα τι εννοούσε.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Εγώ πάντως στη θέση σου και μπορώντας να βρω τα στοιχεία του, θα πήγαινα αύριο κιόλας να αγοράσω μια βαριοπούλα για τα περεταίρω. Ούτε τιμωρία από ψηλά υπάρχει, ούτε τύψεις που θα τον κάνουν να προσέξει την επόμενη φορά. Ο σταρχιδισμός ζεί και βασιλεύει στο Ελλαδιστάν. Είμαι τυχερός να μη μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το δικό σου, αλλά από την άλλη έχω βαρεθεί να βρίσκω χτυπημένο το αμαξάκι μου από τους καλούς μου γείτονες που παρκάρουν με το αυτί... Εννοείται πως ούτε μια φορά δεν έχει αφήσει κάποιος ένα χαρτάκι με τα στοιχεία του, ή έστω με ένα "συγγνώμη".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KostasV2 Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως στη θέση σου και μπορώντας να βρω τα στοιχεία του, θα πήγαινα αύριο κιόλας να αγοράσω μια βαριοπούλα για τα περεταίρω. Ούτε τιμωρία από ψηλά υπάρχει, ούτε τύψεις που θα τον κάνουν να προσέξει την επόμενη φορά. Ο σταρχιδισμός ζεί και βασιλεύει στο Ελλαδιστάν. Είμαι τυχερός να μη μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το δικό σου, αλλά από την άλλη έχω βαρεθεί να βρίσκω χτυπημένο το αμαξάκι μου από τους καλούς μου γείτονες που παρκάρουν με το αυτί... Εννοείται πως ούτε μια φορά δεν έχει αφήσει κάποιος ένα χαρτάκι με τα στοιχεία του, ή έστω με ένα "συγγνώμη".
    Αν αποφάσιζα να το ρίξω στην αυτοδικία πίστεψέ με θα ξεκινούσα από άλλα πράγματα κι όχι από το μαλάκα που με χτύπησε κι έφυγε. Δεν είναι αυτός η αιτία του κακού. Μια έκφανσή του είναι.

Μιας και ανέφερες το αυτοκίνητό σου, δεν είχε περάσει 1 μήνας από όταν είχα αγοράσει το δικό μου (καινούριο, κούτα) και μόλις πήγα να ξεπαρκάρω από εκεί που το είχα αφήσει (σε "καλή" περιοχή κιόλας μην πάει το μυαλό σου σε τίποτα σεπόλια) βλέπω μία γρατζουνιά από κλειδί. Μια γραμμή που έπιανε όλο το μήκος της πόρτας του οδηγού. Πέντε χρόνια έχουν περάσει και δεν το έχω φτιάξει κι ούτε πρόκειται, μέχρι να έρθει η ώρα (εάν και όποτε) να το πουλήσω. Μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να μου το ματιάσουνε, και την έχω προκαλέσει την τύχη μου με δαύτο ουκ ολίγες φορές

να στο κάνω πιο ψιλά....

πες μου πρώτα όμως,

αν η ζημιά σου ήταν μεγαλύτερη, ήτοι, στραβά μπροστινά, στραβή ζάντα κλπ (πρόσεξε, δεν αναφέρομαι σε σωματικές ζημιές) τι θα έκανες?
    πως θα ήταν το ποστάρισμά σου τότε?

σκέψου το ψύχραιμα, take your time,

και να δεις που την απάντηση θα την βρεις μόνος σου....

αν πάλι δεν, εδώ είμαστε...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Δυστυχώς η αντιμετώπιση του θέματος είναι παρόμοια με το άλλο με τα χαλασμένα γάντια. http://www.moto.gr/forums/showthread...=132404&page=7
    Ψάχνουμε δικαιολογίες για να μην πράξουμε το ορθολογικό. Είτε γιατί βαριόμαστε, είτε γιατί φοβόμαστε, είτε γιατί έτσι μάθαμε κλπ.
    Στις ''υπανάπτυκτες'' δυτικές κοινωνίες και θα τον-την έψαχναν και θα τον-την τιμωρούσαν και θα πλήρωνε την όποια ζημιά.
    Στις ''ανεπτυγμένες'' όπως εμείς ή η Ρωσία πχ δεν το κάνουμε γιατί... που να μπλέκουμε τώρα;... και οι συνάνθρωποι που έτυχε να δουν δεν μπλέκουν μην πάει και τους πουν και ρουφιάνους...
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάποια στιγμή πως μην πράττοντας όπως αρμόζει στην εκάστοτε περίπτωση, συνεχίζουμε ''εμείς'' να προμοτάρουμε τέτοιες συμπεριφορές.
    Όσο μένουν ατιμώρητοι-ες κάποιοι-ες τόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν (σιγουράκι αυτό). Μετά λοιπόν μην δείχνουμε στην παρέα μας τους κακούς αποποιούμενοι κάθε ευθύνη.
    Γνώμη: Σιωπούμε = είμαστε συνένοχοι για την συνέχιση τέτοιων συμπεριφορών, στο βαθμό που μας αναλογεί πάντα.
    Αλλο παράδειγμα (για να τονίσω το κομμάτι της συνενοχής) : Αγοράσουμε το κλεμμένο κινητό με ελάχιστα γιούρα και κάποια στιγμή στην ζωή μας παραπονούμαστε που μας έκλεψαν το κινητό... οι αλήτες...

Οχι φίλε pipe_smoker δεν έπραξες σωστά που το άφησες το θέμα. Κι αν δεν σε πολυνοιάζει η δική σου ζημιά (που αν ήταν μεγάλη θα σε ένοιαζε όπως λέει ο Σπύρος) έχεις-ΕΧΟΥΜΕ υποχρέωση να βάλουμε το λιθαράκι μας στο να αποτρέψουμε παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.
    Ξεκαθαρίζω πως δεν προσπαθώ να πω κανέναν υπανάπτυκτο και αν κάποιος θιχτεί του λέω πως βάζω και τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία. Το άφησα και εγώ να πάει κάποτε που βρέθηκα στη θέση σου, αλλά τελικά είναι λάθος κίνηση.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς η αντιμετώπιση του θέματος είναι παρόμοια με το άλλο με τα χαλασμένα γάντια. http://www.moto.gr/forums/showthread...=132404&page=7
    Ψάχνουμε δικαιολογίες για να μην πράξουμε το ορθολογικό. Είτε γιατί βαριόμαστε, είτε γιατί φοβόμαστε, είτε γιατί έτσι μάθαμε κλπ.
    Στις ''υπανάπτυκτες'' δυτικές κοινωνίες και θα τον-την έψαχναν και θα τον-την τιμωρούσαν και θα πλήρωνε την όποια ζημιά.
    Στις ''ανεπτυγμένες'' όπως εμείς ή η Ρωσία πχ δεν το κάνουμε γιατί... που να μπλέκουμε τώρα;... και οι συνάνθρωποι που έτυχε να δουν δεν μπλέκουν μην πάει και τους πουν και ρουφιάνους...
    Πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας κάποια στιγμή πως μην πράττοντας όπως αρμόζει στην εκάστοτε περίπτωση, συνεχίζουμε ''εμείς'' να προμοτάρουμε τέτοιες συμπεριφορές.
    Όσο μένουν ατιμώρητοι-ες κάποιοι-ες τόσο θα συνεχίσουν να το κάνουν (σιγουράκι αυτό). Μετά λοιπόν μην δείχνουμε στην παρέα μας τους κακούς αποποιούμενοι κάθε ευθύνη.
    Γνώμη: Σιωπούμε = είμαστε συνένοχοι για την συνέχιση τέτοιων συμπεριφορών, στο βαθμό που μας αναλογεί πάντα.
    Αλλο παράδειγμα (για να τονίσω το κομμάτι της συνενοχής) : Αγοράσουμε το κλεμμένο κινητό με ελάχιστα γιούρα και κάποια στιγμή στην ζωή μας παραπονούμαστε που μας έκλεψαν το κινητό... οι αλήτες...

Οχι φίλε pipe_smoker δεν έπραξες σωστά που το άφησες το θέμα. Κι αν δεν σε πολυνοιάζει η δική σου ζημιά (που αν ήταν μεγάλη θα σε ένοιαζε όπως λέει ο Σπύρος) έχεις-ΕΧΟΥΜΕ υποχρέωση να βάλουμε το λιθαράκι μας στο να αποτρέψουμε παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.
    Ξεκαθαρίζω πως δεν προσπαθώ να πω κανέναν υπανάπτυκτο και αν κάποιος θιχτεί του λέω πως βάζω και τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία. Το άφησα και εγώ να πάει κάποτε που βρέθηκα στη θέση σου, αλλά τελικά είναι λάθος κίνηση.
    που ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό εσύ???

είναι ότι ακριβώς ήθελα να πω, με καλύτερο ίσως τρόπο από ότι θα το έλεγα εγώ....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    που ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό εσύ???

είναι ότι ακριβώς ήθελα να πω, με καλύτερο ίσως τρόπο από ότι θα το έλεγα εγώ....
    Καλημέρα Σπυράκο Πάρε μια ιντερνετική επειδή καταλαβαινόμαστε και θα κεράσω και μια κρύα απο κοντά (αυτή την εβδομάδα που είμαι πιο χαλαρός )

'Μέρες

Σπύρο κι έντο απαντώ και στους δυο σας.

Δε διαφωνώ με αυτό που λέτε. Αφήνωντας τον κακό να τη γλιτώσει αφήνεις και το κακό να διαιωνιστεί. Συμφωνώ 100%. Και είμαι οπαδός αυτής της ιδέας σε πολύ πιο "μεγάλα" πράγματα που αφορούν μια ολόκλρη χώρα πχ, πόσο δε μάλλον ένα άτομο.

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες όμως που κάνουν τη διαφορά, που νομίζω ότι δεν τους δώσατε τη δέουσα σημασία και βάλετε τον αυτόματο δίνοντας την default απάντηση, όπως κάθε φορά που πέφτει θέμα "με στούκαραν κι έδωσα τόπο στην οργή". Δεν έδωσα τόπο στην οργή. Θα μπορούσα να μην έχω καλέσει καν την αστυνομία αφού είχα δει ότι ήμουν καλά και να πήγαινα στην ευχή της παναγίας και να μην έχανα και τη δουλειά που είχα να πάω εκείνη την ώρα που λέει ο λόγος. Το θέμα δεν είναι εκεί.

Το σκηνικό δεν το είδε ούτε μάτι! Ούτε πουλί πετούμενο δεν πέρναγε εκείνη την ώρα. Δεν υπήρχε μάρτυρας ούτε για δείγμα (συμφωνώ ότι και να υπήρχε θα χρειαζόταν προσπάθεια ίσως να τον πείσεις να τραβηχτεί μαζί σου, αλλα εν προκειμένω ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ!). Ένα είναι αυτό.
    Δεύτερον, με τον τρόπο που με "βρήκε" πολύ αμφιβάλλω αν έμεινε το παραμικρό σημάδι επάνω στο αυτοκίνητό του να μαρτυράει μια σύγκρουση. Το μπροστινό μου λάστιχο βρήκε και μου δίπλωσε το τιμόνι. Αλλά και σημάδι να έμεινε, και βαθούλωμα να έμεινε, αφενός μπορεί να το έφτιαξε την επόμενη μέρα ή μπορεί να ισχυριζόταν ότι το είχε ανέκαθεν. Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο να αποδείξω ότι αυτό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, περνούσε εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα, εκείνη τη συγκεκριμένη ώρα, από εκείνο τ συγκεκριμένο δρόμο. Και τελος ότι ενεπλάκει σε ατύχημα με υπαιτιότητα δική του. Είναι τόσο απλό, όσο δυσάρεστο και να ακούγεται.
    Δεν άφησα έτσι ελαφρά τη καρδία έναν εν δυνάμει δολοφόνο να κυκλοφορεί στους ίδιους δρόμους με εμένα και με εσάς. Κάποιες φορές απλά δε γίνεται το κάτι παραπάνω. Υπάρχει κι αυτό σαν ενδεχόμενο ρε παιδιά όπως και να το κάνουμε.

Απατώντας τώρα στην ερώτηση του Σπύρου, και το μηχανάκι να είχε σμπαραλιαστεί πάλι το ίδιο θα έκανα. Με το αίμα να βράζει, και με περισσότερη δίψα για δικαίωση, μπορεί να μιλούσα πρώτα με κάποιον δικηγόρο (είναι και "γνωστός" δε θα με χρέωνε για τις συμβουλές) αλλά ξέρω που θα κατέληγε η ιστορία. Το να φάω 3 χρόνια στα δικαστήρια, για να πάρω την αξία της μηχανής (γιατί θα προτιμούσαν να τη βγάλουν ολική) που είναι γύρω στα 1000 ευρώ (cb400 καβαλάω όχι desmo) και να έχω πληρώσει τα 10πλάσια σε δικηγόρους και λοιπά, και όλα αυτά με την ελπίδα και μόνο ότι ΙΣΩΣ δικαιωθώ με τα ανύπαρκτα στοιχεία που θα είχα για να υποστηρίξω τα λεγόμενά μου, και πάλι δε νομίζω ότι θα το έκανα. Αν θες όμως απάντηση οκ. Το διαφορετικό είναι ότι θα μιλούσα με ένα δικηγόρο. Τώρα μίλησα με την ασφαλιστική μου εχθές το πρωί, ενώ τότε θα μιλούσα με δικηγόρο. Το αποτέλεσμα όμως θα ήταν το ίδιο.

Μόνο στην περίπτωση που είχα σωματικές βλάβες θα άλλαζε το τράγουδο. Κι όχι επειδή εκεί θα πίστευα ότι θα δικαιωθώ στο δικαστήριο. Εκεί μπορεί να μην ανακάτευα καν δικαστήριο και να γνωριζόμασταν επιτέλους με το φίλο όταν θα είχα πλέον αναρρώσει... Γιατί αυτό θα ήταν κάτι που είτε από εγωισμό, είτε λόγω άσβεστης δίψας για δικαίωση δε θα μπορούσα να το αφήσω να περάσει έτσι, είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Είτε αποφάσιζα να τραβηχτώ στα δικαστήρια για 5 χρόνια και να μπει αυτός φυλακή και να αποζημιωθώ εγώ για τα πάντα όλα, είτε να πάω να τονε βρω και να δει του κώLοο του την τρύπα.

Εν προκειμένω όμως οτιδήποτε άλλο κι αν έκανα (εκτός από το να έβαζα πληρωμένους δολοφόνους να τον καθαρίσουν) δε θα τον έβγαζε από τους δρόμους ούτε θα τον τιμωρούσε. Λυπάμαι κι εγώ που το λέω. Θύμα έπεσα μην το ξεχνάτε. Και για να το παραδέχομαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα είναι ανώφελη κάθε προσπάθεια με αυτά που έχω στα χέρια μου, αφού λέω στα ίσα κιόλας ότι μπορώ να τον βρω (αλλιώς θα το βούλωνα για να μην ακούσω αυτά που ακούω), πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Στο ότι μπορείς να τον βρεις στηρίχτηκε το σχόλιό μου.
    Βρες τον λοιπόν και βάλε κάποιον δικηγόρο να τον πάρει τηλ. Αυτοί ξέρουν να απειλήσουν ''ευγενικά'' με ψεύτικα επιχειρήματα του στυλ υπάρχουν μάρτυρες και θα μπλέξει αν δεν κάνει δήλωση.
    Αυτά καλημέρα

θύμα έπεσες και δεν το αμφισβητώ....

αλλά γίνεσαι δύο φορές θύμα όταν προχωράς με τις υποθέσεις και με την τακτική του "μαλλον" και του "ίσως"... μου θυμίζει λίγο το ανέκδοτο "αι γαμίσου εσύ και ο γρύλος σου"....

λες στο αρχικό σου πόστ "μπορώ να σε βρω και δεν θα μου κοστίσει τίποτα".... βρες τον, πάρτον τηλέφωνο, τριχτου τα δόντια, μίλα για τραυματισμό, ισχυρίσου μάρτυρα, κάντον να χεστεί πάνω του.... ακόμα και αν πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο η ζημιά σου, κάντο....
    κάνε τις υποθέσεις σου οτι "θα ακούει το τηλέφωνο και θα φοβάται μην τυχόν και είμαι εγώ" πραγματικότητα.... αν όχι για την ζημιά σου, κάντο για να τον βάλεις να σκεφτεί αν θα το ξανακάνει (γιατί θα το ξανακάνει και ίσως η επόμενη φορά να μην είναι τόσο αναίμακτη)..... έστω και αυτό είναι κάτι (από το τίποτα)....

υγ.... κάποτε ένας παππούς τράκαρε το αυτοκίνητό μου και έφυγε. κάποιος μου έδωσε την πινακίδα του, βρήκα τον ασφαλιστή του, χωρίς δεύτερη κουβέντα αποζημιώθηκα.... τόσο απλά....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    pipe_smoker κεντας!!!κεντας στον τροπο που εκφραζεσαι,κεντας στον τροπο που σκεφτεσαι και κεντας και στον τροπο που πραττεις κατ' εμε!!!!περαστικα δεν σου λεω γιατι δεν τα χρειαζεσαι.οποτε παμε γι' αλλα!!

σπυρο δεν εχει κανενα στοιχειο για να βασισει οποιαδηποτε ενεργεια του και ανετα μπορει να βρεθει απο θυτης-θυμα αμα ο αλλος ειναι λιγο γατονι και δεν λεει εκει που σου χρωστανε να σου παρουν και το βοδι
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    pipe_smoker σε μια τέτοια λογική είμαι εδώ και πολύ καιρό... Και όχι μόνο σε δικά μου περιστατικά,αλλά και σε καθημερινά,και όπως όλοι βλέπω πολλά!...παίρνω πινακίδα (σε καραμπινάτα) πλησιάζω στο φανάρι και λέω στον οδηγό τι έκανε πριν λίγο και ότι έχω πάρει αριθμό...μέχρι να απομακρυνθούν οι περισσότεροι είναι κυρίες,τώρα τι κάνουν την επόμενη στροφή ή μέρα άγνωστο,απλά είναι άλλο πράμα να είσαι "ξένοιαστος" κάθε μέρα και άλλο να σε τρώει ότι κάποιος σε έχει σταμπάρει...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    παμε γι' αλλα!!
    That's the spirit

Και σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    σπυρο δεν εχει κανενα στοιχειο για να βασισει οποιαδηποτε ενεργεια του και ανετα μπορει να βρεθει απο θυτης-θυμα αμα ο αλλος ειναι λιγο γατονι και δεν λεει εκει που σου χρωστανε να σου παρουν και το βοδι
    Εγκζάκτλι

Αυτό ετοιμαζόμουν να απαντήσω όταν είδα το μήνυμα του Σπύρου (και του έντο) αλλά έπεσε δουλειά κι έπρεπε να βγω.

Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι.
    Σπύρο άδικα κατηγορείς την τακτική του "αν", του "μάλλον" και του "ίσως", από τη στιγμή που η κουβέντα που κάνουμε είναι πιο υποθετική κι από το πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε δημοκρατία στη χώρα. Κι εγώ κι εσύ κι "όλοι" σενάρια κάνουμε και στα σενάρια το "αν", το "μάλλον" και το "ίσως" αποτελούν τους συνδέσμους που κρατάνε έναν σκελετό για να μη σκορπίσουν τα οστά στο πάτωμα. Κανείς μας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Υποθέσεις κάνουμε κι ο καθένας ζυγίζει και κρίνει ανάλογα με το βάρος που δίνει σε κάθε ενδεχόμενο ποσοστιαία στο κεφάλι του.

Από εκεί και πέρα:
    Ούτε ο δικηγόρος είναι βλαμμένος να πάρει να "απειλήσει" πουλώντας φούμαρα, ούτε κι εγώ να πω ιστορίες γι'αγρίους. Αν τυχόν ο άλλος αντί να πηγαίνει τοίχο-τοίχο, έχει φροντίσει να πάρει καμιά συμβουλή για το τί να κάνει και τι να απαντήσει έτσι και του χτυπήσουν το τηλέφωνο, κινδυνεύω να βρεθώ εγώ ξεβράκωτος και προ εκπλήξεως ξαφνικά. Κι εκεί θα έρθει το "και κερατάς και δαρμένος".
    Για πολλοστή φορά, με τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου (το απόλυτο μηδέν δηλαδή) οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου και υπάρχει και ο κίνδυνος να μου γυρίσει μπούμερανγκ.
    Δεν είναι η τεμπελιά που με φρενάρει, ούτε ο ωχαδερφισμός.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ακριβώς...αν κάνεις κάτι το κάνεις επώνυμα και καθαρά και πάνω από όλα νόμιμα.Αν δουλέψεις σκοτεινά και υπόγεια ή απειλητικά και επώνυμα,ετοιμάσου να δεχτείς ό,τι απέδωσες... Γι'αυτό,χαλαρά....η ζωή είναι πολύ μικρή για να αναλωθούμε ΚΑΙ σε αυτά....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόταση προς όλους τους ενδιαφερομένους
    από lker στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 20:05
  2. Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2006, 17:47