Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Ποιον πόλο της μπαταρίας πρέπει να αποσυνδέουμε...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Στην αποσύνδεση της μπαταρίας πρώτα αποσυνδέουμε τον αρνητικό πόλο και ύστερα το θετικό πόλο. Στην επανασύνδεση της μπαταριας συνδέουμε πρώτα το θετικό πόλο και ύστερα τον αρνητικό πόλο.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    εγω τους εβγαλα και τα τους 2. και εβαλα την μπαταρια για φορτιση,

ερωτηση, μπορω να φορτιζω την μπαταρια οταν ειναι συνδεδεμενη πανω στο μηχανακι???
    ο φορτιστης ειναι αυτος ο φοβερος ο απαιχτος απο τα lidl με τα 20 ευρω, ξερετε αυτος ο παλμικος ο σουπερ...

λετε να γινει φλαμπε, οχι τιποτα αλλο αλλα πλισιαζει και πρωτοχρονια....
    Καλλιτερα οχι. Οι πιθανοτητες να γινει κατι ειναι πολυ λιγες, αλλα ποτε δεν ξερεις.
    Επισης, δεν χρειαζεται ο φορτιστης να ειναι μονιμα πανω στην μπαταρια. Μια δυο φορες την βδομαδα απο μια δυο ωρες την φορα για μπαταρια μηχανης που δεν κινειται ειναι ο,τι πρεπει.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Εγώ κατάλαβα ότι άμα αποσυνδέσεις τον θετικό...
    Συνημμένο 276154

εγω πότε θα ξύσω γόνατο? Το avatar του/της PQC
    Εγώ πάντως τόσα χρόνια έλυνα τον βόρειο πόλο. Τώρα μόλις φύγει το 2012 και γίνει αναστροφή της πολικότητας θα λύνω τον νότιο.
    Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ

εγω τους εβγαλα και τα τους 2. και εβαλα την μπαταρια για φορτιση,

ερωτηση, μπορω να φορτιζω την μπαταρια οταν ειναι συνδεδεμενη πανω στο μηχανακι???
    ο φορτιστης ειναι αυτος ο φοβερος ο απαιχτος απο τα lidl με τα 20 ευρω, ξερετε αυτος ο παλμικος ο σουπερ...

λετε να γινει φλαμπε, οχι τιποτα αλλο αλλα πλισιαζει και πρωτοχρονια....
    Κρατήσου μέχρι την Ανασταση

Με τον φορτιστή αυτό, χωρίς να αποσυνδέω ποτέ μπαταρία από το όχημα, έχω φορτίσει πολλάκοις, και το αμάξι όταν έχει μείνει καιρό, και τις μηχανές μου που δεν κινώ.

Μια χαρά, μην μασάς, και μόλις πρασινίσει η ένδειξη μπαίνει σε συντήρηση αυτόματα.

Παλαιό μέλος
    Μια γρήγορη ερώτηση. Θα στείλω τη μηχανή με τη μεταφορική από Σαντορίνη Θεσσαλονίκη. Επειδή ο συναγερμός οπλίζει αυτόματα στο λεπτό, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να αποσυνδεσω την μπαταρία για να μη βαράει σε όλο το ταξίδι και την παραλάβω με πεθαμένη μπαταρία. Αν αποσυνδεσω τον αρνητικό πόλο είμαι οκ, σωστά;

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μια γρήγορη ερώτηση. Θα στείλω τη μηχανή με τη μεταφορική από Σαντορίνη Θεσσαλονίκη. Επειδή ο συναγερμός οπλίζει αυτόματα στο λεπτό, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να αποσυνδεσω την μπαταρία για να μη βαράει σε όλο το ταξίδι και την παραλάβω με πεθαμένη μπαταρία. Αν αποσυνδεσω τον αρνητικό πόλο είμαι οκ, σωστά;
    Σωστά εν μέρει.
    Ο συναγερμός, εφ όσον δεν είναι της πλάκας, έχει και δική του μπαταρία η οποία φορτίζεται απο την μοτοσυκλέτα.
    Καλύτερα λοιπόν να τον ρυθμίσεις να μην ενεργοποιείται. Αλλιώς θα βαράει ασκόπως μεχρι να τελειώσει η δική του μπαταρία .
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Σωστά εν μέρει.
    Ο συναγερμός, εφ όσον δεν είναι της πλάκας, έχει και δική του μπαταρία η οποία φορτίζεται απο την μοτοσυκλέτα.
    Καλύτερα λοιπόν να τον ρυθμίσεις να μην ενεργοποιείται. Αλλιώς θα βαράει ασκόπως μεχρι να τελειώσει η δική του μπαταρία .
    Δυστυχώς δεν μπορώ να τον ρυθμίσω. Στην προηγούμενη μηχανή υπήρχε η επιλογή αυτή. Στην τωρινή το χειριστήριο έχει μόνο δύο κουμπιά. Το ένα οπλίζει/αφοπλίζει και το άλλο είναι το κουμπί πανικού, που χτυπάει δλδ ο συναγερμός αν το πατήσεις. Όταν αφοπλίσεις το συναγερμό στο μισό με ένα λεπτό ξαναοπλίζει μόνος του αυτόματα, ότι κι αν κάνεις.

Καλύτερα να αδειάσει μόνο η μπαταρία του συναγερμού(αν υπάρχει) παρά και της μηχανής.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν μπορώ να τον ρυθμίσω. Στην προηγούμενη μηχανή υπήρχε η επιλογή αυτή. Στην τωρινή το χειριστήριο έχει μόνο δύο κουμπιά. Το ένα οπλίζει/αφοπλίζει και το άλλο είναι το κουμπί πανικού, που χτυπάει δλδ ο συναγερμός αν το πατήσεις. Όταν αφοπλίσεις το συναγερμό στο μισό με ένα λεπτό ξαναοπλίζει μόνος του αυτόματα, ότι κι αν κάνεις.

Καλύτερα να αδειάσει μόνο η μπαταρία του συναγερμού(αν υπάρχει) παρά και της μηχανής.
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος απενεργοποίησης? Δεν μπορεί, για δες το manual.
    Πιθανότατα με καποιον συνδυασμό πατήματος των κουμπιών του κοντρολ και του διακόπτη της μοτο γίνεται η δουλειά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Δεν έχω κάποιο manual στα χέρια μου για τον συναγερμό. Είναι αυτός που έβαλε η αντιπροσωπεία στο mt07. Αν γνωρίζει κανείς να μου πει κάποιο συνδυασμό πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσω.

Πάντως έκανα την εξής δοκιμή: αποσυνδεσα τον αρνητικό πόλο και πάτησα το κουμπί για να οπλίσει... Νεκρική σιγή. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει ξεχωριστή μπαταρία.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Κι εγώ τον ίδιο έχω και δεν οπλίζει αυτόματα. Ή δεν έχω κάτσει αρκετή ώρα να τον περιμένω.

Meta Defcom-3 είναι.

http://www.metasystem.gr/images/imag...E%B7%CF%82.pdf

Δες την τελευταία παράγραφο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    κουλο μου κανει να οπλιζει μονος του !!!!
    Λογικα μπορει να ενεργοποιειται το Immobiliser και τιποτα αλλο.......και πατας το κουμπι και τον οπλιζεις.......
    δηλαδη μολις βγαζεις το κλειδι απο την μιζα οπλιζει ? δεν ξαναπατας τιποτα ?
    μπορει να κανει μπιπ, αλλα να μην οπλιζει ...... για δες το λιγο γιατι δεν μου φαινεται και πολυ λογικο .........

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ τον ίδιο έχω και δεν οπλίζει αυτόματα. Ή δεν έχω κάτσει αρκετή ώρα να τον περιμένω.

Meta Defcom-3 είναι.

http://www.metasystem.gr/images/imag...E%B7%CF%82.pdf

Δες την τελευταία παράγραφο.
    Άρα αν διαβάζω σωστά αυτό το μπιπ που κάνει στο μισό λεπτο δε σημαίνει ότι ξαναοπλιζει, απλά μπλοκάρει τον κινητήρα και δεν μπορεί να πάρει μπρος. Οκ, ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ πολύ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    στους meta υπαρχει αυτοματη επανοπλιση η οποια ειναι πληρης και φυσικα μπορει να απενεργοποιηθει

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 16:07
  2. Πρέπει να πάγωσε πολύ ο κ#λος της...!
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 11:15
  3. Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 10:03
  4. Που πρεπει να καθεται κανεις?
    από Ar6is στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2004, 02:04
  5. Μια βολτα μετα απο καιρο πρεπει να ειναι καλη
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18