Στην αποσύνδεση της μπαταρίας πρώτα αποσυνδέουμε τον αρνητικό πόλο και ύστερα το θετικό πόλο. Στην επανασύνδεση της μπαταριας συνδέουμε πρώτα το θετικό πόλο και ύστερα τον αρνητικό πόλο.![]()
Στην αποσύνδεση της μπαταρίας πρώτα αποσυνδέουμε τον αρνητικό πόλο και ύστερα το θετικό πόλο. Στην επανασύνδεση της μπαταριας συνδέουμε πρώτα το θετικό πόλο και ύστερα τον αρνητικό πόλο.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εγώ πάντως τόσα χρόνια έλυνα τον βόρειο πόλο. Τώρα μόλις φύγει το 2012 και γίνει αναστροφή της πολικότητας θα λύνω τον νότιο.
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Μια γρήγορη ερώτηση. Θα στείλω τη μηχανή με τη μεταφορική από Σαντορίνη Θεσσαλονίκη. Επειδή ο συναγερμός οπλίζει αυτόματα στο λεπτό, σκέφτηκα πως θα ήταν καλύτερα να αποσυνδεσω την μπαταρία για να μη βαράει σε όλο το ταξίδι και την παραλάβω με πεθαμένη μπαταρία. Αν αποσυνδεσω τον αρνητικό πόλο είμαι οκ, σωστά;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον ρυθμίσω. Στην προηγούμενη μηχανή υπήρχε η επιλογή αυτή. Στην τωρινή το χειριστήριο έχει μόνο δύο κουμπιά. Το ένα οπλίζει/αφοπλίζει και το άλλο είναι το κουμπί πανικού, που χτυπάει δλδ ο συναγερμός αν το πατήσεις. Όταν αφοπλίσεις το συναγερμό στο μισό με ένα λεπτό ξαναοπλίζει μόνος του αυτόματα, ότι κι αν κάνεις.
Καλύτερα να αδειάσει μόνο η μπαταρία του συναγερμού(αν υπάρχει) παρά και της μηχανής.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Δεν έχω κάποιο manual στα χέρια μου για τον συναγερμό. Είναι αυτός που έβαλε η αντιπροσωπεία στο mt07. Αν γνωρίζει κανείς να μου πει κάποιο συνδυασμό πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσω.
Πάντως έκανα την εξής δοκιμή: αποσυνδεσα τον αρνητικό πόλο και πάτησα το κουμπί για να οπλίσει... Νεκρική σιγή. Οπότε μάλλον δεν υπάρχει ξεχωριστή μπαταρία.
Κι εγώ τον ίδιο έχω και δεν οπλίζει αυτόματα. Ή δεν έχω κάτσει αρκετή ώρα να τον περιμένω.
Meta Defcom-3 είναι.
http://www.metasystem.gr/images/imag...E%B7%CF%82.pdf
Δες την τελευταία παράγραφο.
Life begins at 45°.
κουλο μου κανει να οπλιζει μονος του !!!!
Λογικα μπορει να ενεργοποιειται το Immobiliser και τιποτα αλλο.......και πατας το κουμπι και τον οπλιζεις.......
δηλαδη μολις βγαζεις το κλειδι απο την μιζα οπλιζει ? δεν ξαναπατας τιποτα ?
μπορει να κανει μπιπ, αλλα να μην οπλιζει ...... για δες το λιγο γιατι δεν μου φαινεται και πολυ λογικο .........
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
στους meta υπαρχει αυτοματη επανοπλιση η οποια ειναι πληρης και φυσικα μπορει να απενεργοποιηθει