Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    150 το μικρο ειναι σαν να το πετας.
    ειμαι σιγουρος οτι πιανει τα διπλα ανετα στην αγορα ως εχει.
    και κομματι κομματι υπολογισε 4πλα και βαλεεεε.(αλλα σε βαθος χροοοονου)

το αλλο με τα αναλωσιμα λεω οτι για το καινουριο που θα παρεις θελεις αλλαγη λαδια ξυδια κτλ δεν ειναι ουτε 100ε.
    οχι 500 που ειπωθηκε παραπανω.
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 09/12/2012 στις 02:25.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Τσαμπα παει να στο φαει το μηχανακι το συνεργειο...
    έτσι πιστευώ και εγώ οπότε θα δείξει τι θα γίνει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    150 το μικρο ειναι σαν να το πετας.
    ειμαι σιγουρος οτι πιανει τα διπλα ανετα στην αγορα ως εχει.
    και κομματι κομματι υπολογισε 4πλα και βαλεεεε.(αλλα σε βαθος χροοοονου)

το αλλο με τα αναλωσιμα λεω οτι για το καινουριο που θα παρεις θελεις αλλαγη λαδια ξυδια κτλ δεν ειναι ουτε 100ε.
    Κατάλαβα, εγώ μπορώ και να το φτίαξω σιγά σιγά να το κάνω "σαν" καινούργιο και να το πουλήσω έστω για κάποια χρήματα παραπάνω.
    Όχι,για αυτά τα ψεύτικα που μου δείνουν απο οτι κατάλαβα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    και 500 ευρο για τα αναλωσιμα που δεν φαινονται ειναι πααααρα πολλαααα.
    θα ελεγα προς τα 100 το πολυ οτι ειναι...
    αναφερεται ξεκαθαρα οτι τα 500 δεν ειναι μονο λαδια - ξυδια...
    υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει καινουργια αλυσιοδγραναζα ή τακακια ή ακομα και λαστιχα...αν βαλουμε εναν μεσο ορο στα λαστιχα γυρω στα 280€, τοτε το 500αρι ειναι εφικτοτατο νουμερο με την εργασια για την αλλαγη ολων αυτων...

με 100 δεν ξεμπερδευει ουτε τα βασικα (λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, παραφλου, υγρα φρενων + εργασια)...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει καινουργια αλυσιοδγραναζα ή τακακια ή ακομα και λαστιχα...αν βαλουμε εναν μεσο ορο στα λαστιχα γυρω στα 280€, τοτε το 500αρι ειναι εφικτοτατο νουμερο με την εργασια για την αλλαγη ολων αυτων...

με 100 δεν ξεμπερδευει ουτε τα βασικα (λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, παραφλου, υγρα φρενων + εργασια)...

Συμφωνώ,αλλά τα λάδια,φίλτρα κτλ. θα τα αλλάξω με παρέα δηλαδή ,με άτομο που γνωρίζει έτσι ώστε να μην έχω θέμα Να μάθουμε ρε αδερφέ μου και εμείς τίποτα,μην είμαστε τελείως άμαθοι.

Προς στιγμή ,αυτά.

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα να μάθουμε πόσα λεφτά κτλ. αν όλα πάνε καλά. θα πάρω κάτι πολύ καλύτερο απο αυτά που έχει στο car.gr ,και είναι άτομο απο εδώ μέσα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Από 125 σε CBR600RR δεν είναι κάπως μεγάλο το άλμα;
    Όπως και να’χει πρόσεχε πολύ γιατί το γκάζι είναι γλυκό και το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει αρκετό
    Δεν ειναι και πολυ.Καταλαβαινω τι θες να μου πεις δεκτο φυσικα. Αλλα εχω παρει βολτα μεγαλες και με αρεσε θεωρω τον εαυτο μου εγκρατη. Κυριως υπευθυνο, πηγαμε και σχετικα μεγαλη βολτα με τον τολη συνοδηγο και με τσεκαρε. Ετσι και αλλιως θα μπω CSS Για να μαθω καλυτερο ελεγχο και γενικα συμπεριφορα μηχανης.
    Βγαινουμε εκτος θεματος,αλλα ενταξει. Ειδικα μετα το τροχαιο μου ειμαι ακομα πιο συνεσταλμενος παροτι δεν εφταιγα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Δεν ειναι και πολυ.Καταλαβαινω τι θες να μου πεις δεκτο φυσικα. Αλλα εχω παρει βολτα μεγαλες και με αρεσε θεωρω τον εαυτο μου εγκρατη. Κυριως υπευθυνο, πηγαμε και σχετικα μεγαλη βολτα με τον τολη συνοδηγο και με τσεκαρε. Ετσι και αλλιως θα μπω CSS Για να μαθω καλυτερο ελεγχο και γενικα συμπεριφορα μηχανης.
    Βγαινουμε εκτος θεματος,αλλα ενταξει. Ειδικα μετα το τροχαιο μου ειμαι ακομα πιο συνεσταλμενος παροτι δεν εφταιγα.
    Φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και όταν θα του έχεις πάρει τον αέρα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και όταν θα του έχεις πάρει τον αέρα
    Εξ'πακουετε.

Εδώ με 50 χλμ. και γυρνούσα πόσα μέτρα , και δεν έφταιγα, εάν πιάσω περισσότερα , με το μεγάλο σε καμία στροφή και να είμαι μόνος ? πάλι κίνδυνος.Για αυτό εγκρατιά προσοχή και όπου "μας παίρνει" δηλαδή άντε κανένα ταξιδάκι

ξεκαθαρα??δεν θα το ελεγα.

ειπες: "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις"

τα πραγματα που φαινονται θα τα δει και το παιδι και θα τα υπολογισει πριν καν αγορασει την μηχανη και η τιμη της μηχανης θα εξαρτηθει αμεσα απο αυτα.(καθως μπορει να ειναι απο μονα τους πανω απο 500)

τα αλλα ειναι τα μονα εξοδα που πρεπει να υπολογισει οτι θα εχει ΜΕΤΑ την αγορα της μηχανης τα οποια καλο ειναι να γινονται για σιγουρια καθως δεν ειναι κατι τοσο μεγαλο το κοστος τους.
    το οποιο ειναι περιπου αυτο.
    λαδια 40ε, φιλτρο λαδιου 10ε, παραφλου 6ε, υγρα φρενων 4ε συνολο 60. αντε αλλα 20 το φιλτρο(?) 80.

Παλαιό μέλος
    ίσως να μην χρειαστώ κάν περιφερειακά λάστιχα κτλ. γιατί το μηχανάκι το οποίο θα δεί δίνει επιπλέον ζευγάρι καινούργια,και είναι ...

φτού φτού δεν το λέω ακόμα,άυριο θα πάμε να το δούμε απο κοντά Καθώς το παλικάρι δεν το έχει καν στο car.gr ,και απο όσα έμαθα είναι σε ΑΡΙΣΤΗ εγγυημένα κατάσταση

Δεν ματιάζω την αυριανή μέρα...

ξεκαθαρα??δεν θα το ελεγα.

ειπες: "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις"

τα πραγματα που φαινονται θα τα δει και το παιδι και θα τα υπολογισει πριν καν αγορασει την μηχανη και η τιμη της μηχανης θα εξαρτηθει αμεσα απο αυτα.(καθως μπορει να ειναι απο μονα τους πανω απο 500)

τα αλλα ειναι τα μονα εξοδα που πρεπει να υπολογισει οτι θα εχει ΜΕΤΑ την αγορα της μηχανης τα οποια καλο ειναι να γινονται για σιγουρια καθως δεν ειναι κατι τοσο μεγαλο το κοστος τους.
    το οποιο ειναι περιπου αυτο.
    λαδια 40ε, φιλτρο λαδιου 10ε, παραφλου 6ε, υγρα φρενων 4ε συνολο 60. αντε αλλα 20 το φιλτρο(?) 80.
    δεν φταιω εγω, αν υπαρχει προβλημα κατανοησης...

γραφω "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα με το που την παιρνεις" και μετα γραφω αυτα που φαινονται και αυτα που δεν φαινονται...ολα αυτα ειναι αναλωσιμα λοιπον και συμπεριλαμβανονται στο 500αρικο...γι'αυτο εγραψα και το "περιπου"...μπορει να ειναι 350, μπορει να ειναι και 430...αν κατι ειναι προσφατα αλλαγμενο...
    αλλα προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι...

και μπορει η τιμη της μηχανης να ειναι ηδη χαμηλη ΛΟΓΩ των αναλωσιμων αυτων...δεν θα κατσει ο καθε πωλητης να εξηγησει...
    και φυσικα αν ο μαστορας δεν δωσει πολυ σημασια μπορει να μην αναφερει καν τα τακακια π.χ. γιατι ακριβως θεωρουνται αναλωσιμα...
    αν δεν εχεις γνωσεις να σκυψεις να δεις αν εχουν ψωμακι λοιπον, μετα απο καμια 200αρια χλμ ακους τους δισκους να "τραγουδανε"...

και παμε τωρα:
    4 λιτρα λαδακι (μπορει να παιρνει 3,3) εχουν με μια μεση τιμη 12€ το λιτρο... 48€
    φιλτρο λαδιου περιπου 10€
    παραφλου 10€
    υγρα φρενων 5€
    φιλτρο αερα 22-25€

αρα ειμαστε στα 98€..
    και ολα αυτα για να γινουν απο μαστορα, θελουν το λιγοτερο ενα 40αρι...(με την προϋποθεση να τα κανει γρηγορα και μεσα σε καμια ωρα)

δεν εχουν ολοι εργαλεια και γνωσεις για να κανουν εξαερωση το κυκλωμα των φρενων και παραφλου, ουτε δυναμοκλειδα να σφιξουν ταπα λαδιου...ακομα και το φιλτρο λαδιου στα 4κ θελει ειδικο εργαλειο για να σφιξει...

πιο ταληρα δεν μπορω να τα κανω...

δεν φταιω εγω, αν υπαρχει προβλημα κατανοησης...

γραφω "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα με το που την παιρνεις" και μετα γραφω αυτα που φαινονται και αυτα που δεν φαινονται...ολα αυτα ειναι αναλωσιμα λοιπον και συμπεριλαμβανονται στο 500αρικο...γι'αυτο εγραψα και το "περιπου"...μπορει να ειναι 350, μπορει να ειναι και 430...αν κατι ειναι προσφατα αλλαγμενο...
    αλλα προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι...

και μπορει η τιμη της μηχανης να ειναι ηδη χαμηλη ΛΟΓΩ των αναλωσιμων αυτων...δεν θα κατσει ο καθε πωλητης να εξηγησει...
    και φυσικα αν ο μαστορας δεν δωσει πολυ σημασια μπορει να μην αναφερει καν τα τακακια π.χ. γιατι ακριβως θεωρουνται αναλωσιμα...
    αν δεν εχεις γνωσεις να σκυψεις να δεις αν εχουν ψωμακι λοιπον, μετα απο καμια 200αρια χλμ ακους τους δισκους να "τραγουδανε"...

και παμε τωρα:
    4 λιτρα λαδακι (μπορει να παιρνει 3,3) εχουν με μια μεση τιμη 12€ το λιτρο... 48€
    φιλτρο λαδιου περιπου 10€
    παραφλου 10€
    υγρα φρενων 5€
    φιλτρο αερα 22-25€

αρα ειμαστε στα 98€..
    και ολα αυτα για να γινουν απο μαστορα, θελουν το λιγοτερο ενα 40αρι...(με την προϋποθεση να τα κανει γρηγορα και μεσα σε καμια ωρα)

δεν εχουν ολοι εργαλεια και γνωσεις για να κανουν εξαερωση το κυκλωμα των φρενων και παραφλου, ουτε δυναμοκλειδα να σφιξουν ταπα λαδιου...ακομα και το φιλτρο λαδιου στα 4κ θελει ειδικο εργαλειο για να σφιξει...

πιο ταληρα δεν μπορω να τα κανω...
    αλλος πρεπει να εχει το προβλημα κατανοησης...
    τα εβγαλες και εσυ 100?χαχαχα
    χαιρομαι που τα βρισκουμε.
    λοιπον..
    λες
    "προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι..."

ενα μηχανακι το ελεγχεις για να μην χρειαστει να το μαζεψεις.
    αντε και αυτος που το αγοραζει ειναι καρα ασχετος, αν ο μαστορας δεν ενημερωσει για το αν τα τακακια η τα λαστιχα ειναι σχεδον off τοτε ο ελεγχος δεν ηταν σωστος και το μαστορι για τον φουτσο.αρα ας πανε να πνιγουνε ολοι μαζι.
    τεσπα.καταλαβαινω τι θες να πεις απλα διαφωνω σε ενα πραγμα μαζι σου.
    ο φιλος δεν χρειαζεται να εχει στην ακρη 500ε.
    δλδ αν εβλεπε 2 το ενα στα 4000 και το αλλο στα 4500 και του αρεσε πχ πιο πολυ αυτο στα 4500 θα επρεπε να το επερνε και να μην ακολουθουσε την συμβουλη σου κατα την γνωμη μου.
    δεν θα εδεινα σε καποιον αυτην την συμβουλη με το σκεπτικο "παρτο φιλε το μηχανακι αλλα εχε αλλα 10000κια μηπως και πεταχτει κανα πιστονι (στο κατω κατω και αυτα αναλοσιμα ειναι!!) εξω μολις το παρεις να αρχιζεις να το φτιαχνεις και αν δεν τα καταφερεις να παρεις αλλο.οποτε αν δεν τα εχεις μην προβεις στην αγορα καμιας μηχανης αλλα αν προβεις εχε το υποψη σου".χαχαχαχα
    φυσικα αν δεν ειχε πχ εξοπλισμο τοτε ΝΑΙ θα του ελεγα "ξερεις φιλαρακι..θες και ενα 1000 οποτε τα 4κ που υπολογιζεις ειναι στα αληθεια 3"
    ολο αυτο για να μην περιορισει το budget του κατα 500ε....
    χαχαχαα

αλλος πρεπει να εχει το προβλημα κατανοησης...
    τα εβγαλες και εσυ 100?χαχαχα
    χαιρομαι που τα βρισκουμε.
    λοιπον..
    λες
    "προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι..."

ενα μηχανακι το ελεγχεις για να μην χρειαστει να το μαζεψεις.
    αντε και αυτος που το αγοραζει ειναι καρα ασχετος, αν ο μαστορας δεν ενημερωσει για το αν τα τακακια η τα λαστιχα ειναι σχεδον off τοτε ο ελεγχος δεν ηταν σωστος και το μαστορι για τον φουτσο.αρα ας πανε να πνιγουνε ολοι μαζι.
    τεσπα.καταλαβαινω τι θες να πεις απλα διαφωνω σε ενα πραγμα μαζι σου.
    ο φιλος δεν χρειαζεται να εχει στην ακρη 500ε.
    δλδ αν εβλεπε 2 το ενα στα 4000 και το αλλο στα 4500 και του αρεσε πχ πιο πολυ αυτο στα 4500 θα επρεπε να το επερνε και να μην ακολουθουσε την συμβουλη σου κατα την γνωμη μου.
    δεν θα εδεινα σε καποιον αυτην την συμβουλη με το σκεπτικο "παρτο φιλε το μηχανακι αλλα εχε αλλα 10000κια μηπως και πεταχτει κανα πιστονι (στο κατω κατω και αυτα αναλοσιμα ειναι!!) εξω μολις το παρεις να αρχιζεις να το φτιαχνεις και αν δεν τα καταφερεις να παρεις αλλο.οποτε αν δεν τα εχεις μην προβεις στην αγορα καμιας μηχανης αλλα αν προβεις εχε το υποψη σου".χαχαχαχα
    φυσικα αν δεν ειχε πχ εξοπλισμο τοτε ΝΑΙ θα του ελεγα "ξερεις φιλαρακι..θες και ενα 1000 οποτε τα 4κ που υπολογιζεις ειναι στα αληθεια 3"
    ολο αυτο για να μην περιορισει το budget του κατα 500ε....
    χαχαχαα

απλα το κανω παραθεση ολο για να μην χαθει...
    ειναι διαμαντι το κειμενο σου...

απλα το κανω παραθεση ολο για να μην χαθει...
    ειναι διαμαντι το κειμενο σου...
    κρατα το καλα να μην χαθει για να το διαβαζουν ολοι η ανθρωποι και να μην ακολουθουν τις συμβουλες σου!!

Παλαιό μέλος
    παιδιά εντάξει χαλάρα δεν έγινε και κάτι όλα καλά.

Θα δούμε,προς στιγμή μπαίνουμε σε αναμονή γιατι βρέθηκε καλή ευκαιρία πολύ καλή για την ακρίβεια.

1. Με 2 κουστούμια .
    2. 4 ζευγαρια λαστιχα (2 απατητα)
    3. Σταντ μπρος πισω
    4. Μανιταρια απο μπρος εως πισω
    5. Κουβερτες
    6. Τρομπα berec δεν ξερω εαν την εγραψα σωστα
    7. μπρος πισω σωληνακια υψηλης
    8. gear indicator
    9. αλλαγμενε μανετες , και grips
    10. αναποδο σασμαν κατω p&p
    11. τελικο yoshimura με db killer
    12. πισω led και ενσωματωμενα Led μπροστα
    13. tank , Pad για τα πόδια στα πλαινα
    14. αλλαγμενο μαρσπιε φρενου
    15. και μαζι ολα τα εργαστασιακα
    16. με 12000χλμ.
    17. και μονοσελο

(η μηχανη μπηκε 4 φορες σε CSS,και 2 χωριστες σε πιστα με οχι πολυ ζορισμα)

2008 μοντελο.

Κοντα στα 6000 και κατω... δεν εχει γινει εξακρυβωση τιμης

(δεν υπαρχει στο car.gr )

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 17:45
  2. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 182