Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Πρόβλημα σε CB1000R 09'

Νέο μέλος
    Φίλε Θάνο με έχεις αγχώσει λίγο με τον εγκέφαλο γιατί όλα αυτά που λες είναι πολύ βάσιμα! Νιώθω σαν υποχόνδριος που ταυτίζεται με ότι αρρώστια του λένε! Ας ελπίσουμε να μην έχω τέτοιο θέμα βέβαια! Επίσης σε ευχαριστώ για τις οδηγίες για τον τρόπο μέτρησης της τάσης στην ecu. Μου έλεισες την απορία πριν προλάβω να ρωτήσω!
    Φίλε Βασίλη κι εγώ απο θέμα αλλαγής εξάτμισης τη βρήκα τη διαδικασία. Θα το κάνω και αυτό έτσι για το γαμώτο να φύγει κι αυτό. Όπως λέει και ο Θάνος, δε χάνω τίποτα.
    Φίλε Opisthogonia όπως λέει και ο V, ισχύει η διαδικασία. Βέβαια αυτό που λες μου θυμίζει κάτι που διάβασα στο manual σχετικό με το λαμπάκι του HISS, που σου έλεγε μια διαδικασία αν δεν κάνω λάθος για να το σταματήσεις απο το να αναβοσβήνει. Ξανακοίτα το και αν θες πες μου να το ξαναβρώ να σου στείλω πληροφορίες, σελίδες κτλ... κάτι κράταγες το σετ πατημενο, γυρναγες το κλειδι στο ον και μετα οφ δυο φορες και εισαι κομπλε κατι τετοιο ελεγε.

Νέο μέλος

Ενημέρωση

Χθες την πήρα απο το συνεργείο μου πάλι, όλες οι μετρήσεις είναι φυσιολογικές και η μπαταρία δίχνει να φορτίζει άψογα. Άλλαξα μπαταρία πάλι, οπότε (μιας και όπως είχα αναφέρει στην αρχή, όταν αλλάζω μπαταρία για ένα διάστημα η μηχανή είναι σούπερ), την παρακολουθώ και ενημερώνω για παρατηρήσεις. Ας ελπίσουμε να ήταν ο συνδιασμός πηνία/μπαταρία που μου έφταιγε και να μην ξαναέρθει το θέμα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Bmw F650
    από tasos21 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2014, 13:56
  2. Πρόβλημα σε καντραν XT660 X '09 mod.
    από sokis8 στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2011, 18:49
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ Triumph
    από lord_dimos76 στο forum Triumph