Πασσα τη προτελευταια δε χρειαζοταν να τη βαλειςΝαι η αληθεια ειναι οτι δουλευουμε καθαρα και μεθοδευμενα
(αν και πολυ σημαζεμενα ειναι για τα στανταρ μας
)
Πασσα τη προτελευταια δε χρειαζοταν να τη βαλειςΝαι η αληθεια ειναι οτι δουλευουμε καθαρα και μεθοδευμενα
(αν και πολυ σημαζεμενα ειναι για τα στανταρ μας
)
Φοβαμαι οτι η διαροη που μετραμε ειναι απο εξαρτηματα, διακοπτες ρελε κτλ και οχι απο καποιο βραχυκύκλωμα. Εφοσον φωτα και διαφορα αλλα δουλευαν σωστα το μονο σημειο που θα μπορουσε να εχει θεμα ειναι τα καλωδια που πανε στην ηλεκτρονικη και αυτα ειναι οκ. Και στο δικο μου που φτιαξαμε καινουρια πλεξουδα παλι εχουμε περιπου την ιδια διαροη πανω κατω(20mA) ενω ο κατασκευαστης δινει 1mA.
Κάτι δεν κάνεις σωστά...
Στο δικό σου,που έκανες φτιαχτή πλεξούδα,χρησιμοποίησες ίδια καλώδια με τα μαμά ή-ακόμα καλύτερα-λίγο χοντρύτερα;Τσέκαρες/καθάρισες/αντικατέστησες φθαρμένους διακόπτες,φύσες κλπ;Πέρασες τη πλεξούδα απ' τη μαμά διαδρομή;Η γείωση έγινε καλά;
Αν ναι,τότε τα 20mA αντί για 1mA δεν στέκουν...
Τα ηλεκτρικά είναι τα πιο σπαζαρχίδικα προβλήματα.Έχω φάει μια μέρα ολόκληρη για να κάνω πλεξούδα για FZR απ'την αρχή.Το αποτέλεσμα όμως ήταν θεϊκό...
Υπομονή και προσοχή...
Περάστηκε από τη μαμά διαδρομή αλλά και να μην τη περνούσαμε γτ θα είχαμε διαρροή?? Όλα τα άλλα τα κτλβω και είναι λογικά....![]()
Clip-ons μπορείς να βάλεις από Bros ή Revere (το 2ο μόνο ψηλά, το 1ο έβγαινε και με χαμηλά).
Και μια ερώτηση: Η μπροστινή ζάντα τι πλάτος έχει;
Καλή συνέχεια...![]()
το πλάτος της ζάντας δε το γνωρίζω πάντως οι μαμά διαστάσεις των ελαστικών είναι 110/70/17 και 140/70/17... πολλοί φαρδαινουν το πίσω και για λόγους αισθητικής αλλά και επειδή δε βρίσκουν εύκολα αυτό το νούμερο... αλλά λένε οτι γλιστράει πιο πολύ....
Αν είναι όντως 4" η πίσω, μπαίνει και 150/70. Σε 140/60 δεν υπάρχει ποικιλία; Παλιά ήταν αρκετά συνηθισμένη διάσταση.
ναι όντως μπαίνει και 160 έχω ακούσει... σε δυο μαγαζιά που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν 140/60/17 και λιγο δύσκολο να βρεις και απο κει το συμπερανα....
Aν περαστεί από άλλη διαδρομή,τότε αλλάζει το μήκος και η αντίσταση. Επίσης αν περνά κοντά από πχ μπουζοκαλώδια,πηνία,ηλεκτρονικές ενδέχεται να'χεις φαινόμενα ηλ/μαγνητικά που όσο να'ναι επηρρεάζουν.
Αν πάλι δυο καλώδια που μεταφέρουν μεγάλο φορτίο τα βάλεις δίπλα δίπλα,δημιουργούν ισχυρό πεδίο.
Γενικά ακολούθα τις προδιαγραφές του κατασκευαστή στα ηλεκτρικά,ειδικά σε παλιά μηχανάκια.
κομπλε συμβατικο μπροστινο απο cbr600f που εχει και ψηλα κλιπ ον..