ΔΕΝ χρειάζεται τίποτα από αυτά...Την Πέμπτη κατέθεσα...Πας απλά με την άδεια και τις πινακίδες...
Τσεκάρουν πρώτα στο κομπιούτερ ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη του τρέχοντος έτους (αν έχεις μαζί σου την απόδειξη πληρωμής τους ακόμα καλύτερα-πιο γρήγορα), και απλά υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση που αναφέρεις που θα βρίσκεται το ακινητοποιημένο όχημα (και φυσικά αναφέρεις την διεύθυνση του σπιτιού σου...). Ειδικά για μοτό κανένας δεν ρωτάει τίποτα παραπάνω... Ήμουν μάλιστα μάρτυρας που ο προηγούμενος από εμένα κατέθεσε καμμιά 10αριά μοτοπινακίδες (ήταν από εμπορία μοτό) με την ίδια ακριβώς διαδικασία και ταχύτητα...
Αν δεν έχει ουρά σε 10 έχεις καθαρίσει...
ΥΓ Επί τη ευκαιρία...Επίτηδες για να βγάλω το άχτι μου τους πήγα την γνωστή πινακίδα-ταψί όπως ακριβώς την έβγαλα...Με την Yoshi να της έχει προσθέσει 2 δάχτυλα μάκα και καπνιά...Με το που έκανε να την πιάσει ο υπάλληλος έγινε κ@λος... Με αφοπλιστικό χαμόγελο του είπα ότι δεν φταίω εγώ αλλά οι λαλάκες του υπουργείου που βγάλανε πινακίδα σε μέγεθος ταμπέλλας δρόμου....Βρίζοντας μέσα από τα δόντια του το "κατάπιε" χωρίς περαιτέρω δράματα...
![]()