Χίρβονεν νομίζω τονε λένε τον κύριο.
Είχα την επιλογή να πάω είτε με το δικό μου πισωκίνητο (λιγότερα κυβικά, πιο νευρικό, όχι κι ότι πιο ταξιδιάρικο) είτε με του πατέρα μου (πολλά κυβικά, αν το πιέσεις τρέχει αν όχι πάει κυρία, ταξιδιάρικο κατα κύριο λόγο). Άμα μου δίνανε κανά στρατιωτικό jeep μπορεί να το δοκίμαζα έτσι για την εμπειρία και το παλμαρέ.
Δεν πάω στην Αλάσκα, ούτε στη Νορβηγία ούτε θα ανέβω τα Ιμαλάια οδικώς. Μέχρι τη Δράμα θα πάω ο άνθρωπας. Δεν έχω ξαναπάει στη Δράμα είναι η αλήθεια (άγνωστος ο δρόμος από ένα σημείο και μετά). Αλλά δε νομίζω ότι είναι κι απαγορευτικό ένα τέτοιο ταξίδι για όποιον δε διαθέτει jeep 4Χ4 με προβόλια από πάνω, ύψος 3 μέτρα από το έδαφος, και λάστιχα με τακούνι jimmy choo 12ποντο.
Ένα φυσιολογικό ταξίδι εντός Ελλάδος είναι απλά γίνεται χειμώνα.
Για αλυσίδες θα φροντίσω σήμερα. Δε ρώτησα για πράγματα που ξέρω ή που έχω κατά νου. Ρώτησα για τη βενζίνη συγκεκριμένα γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το συγκεκριμένο.
Κατάλαβα![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ΔΡΑΜΑ??????
εδώ σε έχω φιλαράκι.....
διάλεξε ένα και πήγαινε.....
και μην σε νοιάζουν ούτε αρκούδες ούτε τίποτα....
Ρε την ποτάνα τη Δράμα τι μας έχει κάνει.
Το γιέτι θα το πετύχω? Να ξέρω να έχω την κάμερα έυκαιρη (και τα προφυλακτικά εννοείται. Γιέτι δεν έχω μαμήσει και ψήνομαι άσχημα)
Τέσπα.
Από τα τελευταία μένω σε αυτό:
που απ'όσο μπορεί να καταλάβει το ταπεινό μυαλό μου δεν είναι σαρκαστικό σχόλιο.
Καλά Χριστούγεννα παίδες![]()
Αν τελικα παρεις βενζινη μαζι σου προσεχε τις αναθυμιασεις στην καμπινα ζαλιζεσαι σε χρονο Dt...Παραθυρακι ανοικτο και καλους δρομους...![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
οπως σου ειπαν, δεν θα σε σωσουν 20 λιτρα καλης βενζινης αν ειναι να πας με τετοιο οχημα...
στανταρ θα βρεις στον δρομο σου καποιο βενζιναδικο και ειναι καθαρα θεμα τυχης να βαλεις full νερωμενη ή οχι τοσο νερωμενη...
το ιδιο ισχυει και για την επιστροφη σου, που παλι θα βαλεις απο καποιον κουτοπονηρο τραγανοβλαχο που πιο συχνα βαζει πετρελαιο στα τρακτερ παρα σε αμαξια...
α, και μην παραμυθιαζεσαι με την 100αρα...
1ον απλα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα..ισως επαιζε να ηταν λιγοτερο νερωμενη 95αρα..
2ον τα περισσοτερα βενζιναδικα λογω τιμης και κρισης εχουν σταματησει να την φερνουν...
Χωρίς να είμαι 100% νομίζω ότι δεν μπορείς να έχεις μπενζ στο πορτ μπαγκαζ.
Κάποτε έλεγε ο νόμος έξω απ τ αμάξι το μπετόνι εκεί που είναι η ρεζέρβα.
Αλλά τζι πι ες δεν έχεις ?
(δανίσου ρε αδερφέ)
Τα έχει όλα !
![]()
Πω ρπτμ κάθισα και διάβασα τόσα σχόλια περιμένοντας να δω ποιο είναι το τόσο απόμακρο και πιθανά καταχιονισμένο σημείο-βουνό στον πλανήτη Ελλάδα.
Εφαγα την πρώτη σφαλιάρα με την τετρακούνα που είναι πισωκούνα... και ήρθε και η εξωτική και τόσο μακρινή Δράμα και με αποτελείωσε.
Πως λέμε αρκτική Τούνδρα...
pipe αντί για βεΤΖίνα πάρε κινητό 3G μαζί και αν δεις τα δύσκολα συνδέσου στο ιντερνέ, μπες moto.gr και ζήτα καύσιμο. Όλος και κάποιος θα μένει εκεί στο Δράμα Κενταύρου να σου φέρει
Πέρα απο την πλάκα καλά να περάσεις βρε![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Ρε συ κάπτεν, σε μένα πάει το facepalm? Δουλευόμαστε? Αυτό λέω ο χριστιανός τόσην ώρα.
Έγραψα:
και ρώτησα αν γνωρίζει κάποιος αν επιτρέπεται να κουβαλήσω μαζί μπιτόνι με βενζίνη.
Πού βλέπεις εσύ παραφωνία με τη δήλωσή μου μετά, προκειμένου να ξεμπερδευτεί το κουβάρι, ότι το ταξίδι είναι στη Δράμα? Είπα πουθενά στο πρώτο ποστ ότι θα περάσω από κανάβεραλ για να αλλάξω όχημα και να πάρω διαστημικό λεωφορείο ή ανέφερα ότι θα αλλάξω timezone?
Τώρα αν η φαντασία ορισμένων ήθελε να δει τα "πολλά χιλιόμετρα" ως "πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα" και φαντάστηκε τη "διαδρομή που δεν έχω ξανακάνει" ως απάτητες βουνοκορφές που σκοπεύω εγώ να πάω με την πισωκούνα, τί στο γεροδιάολο φταίω εγώ?
Γι'αυτό και το ξεκαθάρισα αφού είδα τις απαντήσεις ορισμένων και κατάλαβα ότι το μυαλό τους είχε πάει αλλού, ότι δεν πάω στα Ιμαλάια.
Τι σκατά? Όποιος ταξιδεύει από εδώ μέσα αποκλείεται να έχει μια απορία και μάλιστα περί νομοθεσίας, αν δεν είναι να κάνει ταξίδι άνω των 10.000 χιλιομέτρων?