Accipere quam facere praestat injuriam
Αμα τυχον και το αφησω μεταξυ δυο αμαξιων ή ακομα και με ενα παρκαρισμενο οι πιθανοτητες να το βρω σε στενη επαφη με τον δρομο και να αγναντευει τον ουρανο ειναι σαφως υπερ μου... και μαλιστα κατα μεγαλο ποσοστο...
Γι΄αυτο το αφηνω πανω στο πεζοδρομιο, καπου που να ενοχλει οσο το δυνατον λιγοτερο και εχω το κεφαλι μου ησυχο...
Και αν καποιος ενοχλειτε τοσο πολυ μπορει να ερθει και να μου το πει ενω παρκαρω για να παω λιγο παραπερα..
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
ολοι ειμαστε σωστοι και ολοι λαθος. ειτε το βαζουμε το μηχανακι σε μερος που ενοχλει σε πεζοδρομιο ειτε σε μερος που δεν ενοχλει, ειναι παρανονο και κατακριτεο. και εμενα δεν μου αρεσε η πεζοδρομηση στην πατρα στην αρχη αλλα μετα την συνηθησα και μου αρεσει. Εξαλλου στην πατρα δεν χρειαζεσαι αυτοκινητο για να γυρισεις το κεντρο ή να κατεβεις στο κεντρο της... Οσο για τους εμπορους της περιοχης αν εχασαν η κερδισαν απο την πεζοδρομηση αυτο ειναι αλλη ιστορια, το θεμα ειναι εμεις σαν πολιτες πως μπορουμε να κερδισουμε απο το "κερδος" των αλλων. Προσωπικα ευχαριστιεμαι το σουλατσο στο κεντρο οπως και πιστευω και αλλοι πατρινοι.
Κοντά στον νου κι η γνώση.
Ολοι γνωρίζουν πότε και αν ενοχλούν.
ΥΓ. Το να μιλούν κι οι Λαρισαίοι για "χλιδόβλαχους" είναι το ανέκδοτο του 2013![]()
Αστα τα πράγματα είναι τραγικά εγώ πιστεύω ότι και η αστυνομικοι έχουν βαρεθεί μερικούς
για να καταλάβεις πρίν μερικές μέρες ήμουν στο κέντρο και είχα παρκάρει πίσω απο τα δικαστήρια
στα 10 μετρα απο εμένα 3 ζητάδες παρκαρισμένοι ...παρκάρω δίπλα σε ένα scooter βγάζω κράνος γάντια στήν βαλίτσα πάω κανω τις δουλείες μου , όταν γύρισα οι ζητάδες εκει και όπως βάζω ξανά γαντια μπουφάν κράνος...νασου ο σκουτεράκιας .....μου λεεί " ποπο ελπίζω να μήν βρέξει μέχρι να φύγω "
του λέω ότι έτοιμη τήν έχει ...αλλά άν είχε φορέσει κράνος μπουφάν γάντια και δέν θα κρύωνε και δέν θα βρεχόταν .....και το κεφαλάκι του θα έχει ασφαλές
Η απάντηση...έλα μωρε ντάξ δέν έγινε και τίποτα
η ζητάδες έχουν ακουσει τήν στοιχομηθεία και όταν έφυγε μου λέει ο ένας καλα του τα είπες σε 2 μέρες η 3ή φορα που τον βλέπω είναι !!!!!!!
στήν κουβέντα που κάναμε για λίγα λεπτά κατάλαβα ότι μας έχουν σε κατηγορείες π.χ είμαστε λεεί μερικοι που μας βλέπουν παντα με κράνος και μπουφάν ( όπως είπε .....τι να τόν σταματήσω ) , αυτός ο κύριος ήταν απο ότι μου είπε κλασικός με το κράνος όλη μέρα στο κέντρο με το σκουτερ κράνος ποτέ ......του έχουν κάμποσες φορές πρόστιμα που πέζει να τα σβήνει κιόλας , υπάρχουν και αυτοι που δέν φοράνε αλλά όπως τους λέω εγώ " απάτσι" ...πάνε απο δρόμους που ξέρουν ότι δύσκολα θα βρούν αστυνομία πάντα έχουν τίς αισθήσεις τους σε ετιμότητα άμα δούν σημάδι μπάτσου ....θα πάνε απο όπου είναι δυνατόν για να μήν τους σταματήσουν (απ παράδρομο και επιτόπου στροφή μέχρι σκαλιά )
οι γενετιστές λόγο τής παράξενης συμπεριφοράς του το έχουν αναλύση διεξοδικά ξεκίνησε το είδος με κάθε λογής dt (ειδικά το 200 και το wr θεωρείται ότι ήταν οι προπάτορες τής φυλής τους , στήν συνχρονη εποχή τους απογόνους τους συναντάμε με κάθε λογής σκουτερ, καραφτιαγμένο παπι ( αυτοι που έχουν ροζ παπιά που κάνουν ντιν ντιν ντιν και βγάζουν μυρωδάτους καπνούς θεωρούνται αρχηγοι τίς αγγέλης )
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
καφροι,εγω παντως οποιος αραζει μπροστα στο μαγαζι,αν ειναι ωραιο εργαλειο του λεω βαλτο λιγο διπλα να το χαζευω και εγω,αλλα να μην ενοχλει,αλλα αν ειναι καμια βασιλειαδου σχιστοματα,μαυρο φιδι που τον εφαγε.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Στο τέλος θα μας πουν να τα παρκάρουμε κάθετα στους τοίχους!