Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 76

Θέμα: μην με ρωτατε αν δεν συμετεχετε...

Εγώ πάλι,δεν θεωρώ υποχρέωση κανενός να αφήνει απο ένα σχόλιο σε κάθε thread που ανοίγει.Ούτε θα μου άρεσε να έπρεπε να συμμετέχω σε όλα τα thread για να μην αγνοηθώ όταν έρθει η ώρα να ρωτήσω κάτι.Δικαίωμα του καθενός να μην απαντήσει σε μια ερώτηση,αλλά το να αγνοεί κάποιον είναι άλλη ιστορία,γιατι αυτός ο κάποιος περιμένει-μάταια-μια απάντηση.Πολλοί-όπως και εγώ-προτιμούν να διαβάζουν τις διάφορες ανακατασκευές σιωπηλά.Γιατί να τους προβάλουμε ως υποχρέωση να αφήνουν σχολια σε αυτό που διαβάζουν;Να θυμίσω,τέλος,την δυνατότητα που υπάρχει για αξιολόγηση των thread...

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    παιδια για να καταληξουμε...
    δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωση κανενος να κανει το οτιδηποτε.εξηγω απλα το πως λειτουργω εγω,για να μην παρεξηγουμε.
    δεν περιμενω σχολια απο κανεναν για επιβραβευση,απλα δεν απαντω σε καποιον που οφελιμιστικα γραφει μονο οταν εχει να κερδισει κατι.στην προκειμενη περιπτωση γνωση.γνωση που δεν κρυβω φυσικα,γιατι αν την εκρυβα δεν θα γυριζα ολοκληρη σειρα video με τεχνικες φανοποιιας...
    εγω την ανακατασκευη δεν την βλεπω σαν απλη παραθεση φωτο και links.τα σχολια ειναι σημαντικα γιατι πολλες φορες δινουν λυση σε μια εργασια η προτεινουν κατι καλυτερο η ακομα προλαμβανουν ενα λαθος.φανταστειτε λοιπον ποσο κακη ροη θα ειχε μια ανακατασκευη αν στο τελος της και μετα απο 20 σελιδες ρωταει καποιος κατι,του απαντας και ο αναγνωστης θα πρεπει να ξαναγυρισει πισω για να δει που αναφερεστε...
    τωρα αν πειραξε η λεξη αγνοω,δεν φταιω εγω,ετσι λειτουργω και στον μικροκοσμο μου αυτο αποτελει δικαιοσυνη για ολους τους αλλους που συμμετεχουν ψαχνουν διαβαζουν...
    και μην ξεχνατε οτι δεν μιλαμε για ερωτηση που απευθυνεται σε ολους,ειναι προσωπικο μηνυμα.και στα προσωπικα μηνυματα απαντω με προσωπικη απαντηση.στη συγκεκριμενη περιπτωση με σιωπη.γιατι?γιατι εισαι γραμμενος απο το 2005 ρε φιλαρακι και τα μονα σου μηνυματα ειναι σε αγγελιες για να πουλησεις και να καρπωθεις τις υπηρεσιες του site.(μιλαω για υποθετικο χρηστη)...
    Τελευταία τροποποίηση από lspiros; 29/12/2012 στις 09:47.

Σου κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου, έτσι; Δεν είναι ότι δεν κατάλαβα την σκοπιά σου...

Σπασμενο....μελος Το avatar του/της manosamos
    Τετοια συζητηση ειχαμε πριν καιρο με τον Θοδωρη vforever σε άλλο φορουμ.
    Πραγματικα Σπυρο δεν ξερω εαν ποτε θα εκανα τετοια θεματα οπως εσυ,οΧρηστος απο κρητη,ο Μανος απο κατερινη,ο Φραγκισκος,ο.... ο.... ο.
    Γιατι?
    Επειδη ας πουμε καθεσε και μοιραζεσε 5-10 γνωσεις σου,τους ανοιγεις τα ματια και καποια στιγμη καπου παρακατω σε καποιο αλλο θεμα καποιοι θα ''σου την πουν''.

Εχω κανει καποια θεματα στο φορουμ, κανουν 400 ανοιγματα πχ και βλεπεις 5 σχόλια ολα και ολα και αυτα απο φιλους......................
    Φιλε εγω δεν ξανασπαταλαω τον χρονο μου για κανενα αχαριστο.Να πανε να πληρωσουνε για να μαθουνε.Η ετοιμη τροφη τελος.
    Καλη συνεχεια στα προτζεκτ ολων σας και οκ μην τρελενεσαι,στην ελλαδα ειμαστε.................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εγω λεω σεβαστη η αποφαση σου να μην απαντας σε ΠΜ αν αυτος που σε ρωταει δεν ειναι φαν του "μπραβο" αλλα μην το συνεχιζεις με κατι τετοια γιατι θα το χασεις το θεμα

γιατι εισαι γραμμενος απο το 2005 ρε φιλαρακι και τα μονα σου μηνυματα ειναι σε αγγελιες για να πουλησεις και να καρπωθεις τις υπηρεσιες του site
    Αυτο ειναι θεμα της διευθυνσης και του τροπου λειτουργιας το φορουμ,

Εντελως φιλικα και απο καποιον που διαβαζει τα εργα σου χωρις να απανταει (συνηθως) οπως επισης διαβαζει το φορουμ απο το 2005 χωρις να γραφει (συνηθως).

CB 400 sf Το avatar του/της leoncupra
    Εγω πχ Σπυρο εχω διαβασει σχεδον ολες τις ανακατασκευες σου και πολλες φορες εχω μεινει αφωνος από τα δημιουργηματα σου αλλα δεν εχω κανει καποιο σχολιο ποτε. Δηλαδη αν θελησω να δημιουργησεις τεχνη στο cbακι μου δεν θα μου απαντησεις;
    Catch me if you can

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Θεωρώ πολύ σωστή την λογική του Σπύρου...

Επίσης θεωρώ μεγάλη αγένεια να μην πω ένα μπράβο η κάποιο σχόλιο σε μια παρουσίαση ανακατασκευής.

Ο λόγος? Μα επειδή καταλαβαίνω και ξέρω πόσο κόπο και προσωπικό χρόνο θέλει να ποστάρεις ένα θέμα....

Επίσης απαντώντας σε ένα θέμα που με ενδιαφέρει, λαμβάνω ειδιποιήσεις μέσω του συστήματος και παρακολουθώ όλη την εξέλιξη του θέματος...

Από την άλλη, παρόλα όσα γράφει ο Σπύρος, πιστεύω ακράδαντα, αν κάποιος καλοπροαίρετα ζητήσει βοήθεια και δώσει το στίγμα του(μεταφορικα) δεν θα την αρνηθεί ο μαλλιάς μας

Σπυρο πολύ καλή η τοποθέτηση σου! την στηρίζω!!!

Καλή χρονιά και περιμένουμε νέες συγκινήσεις!
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εγω πάλι κάπου το χάνω ρε συ Σπύρο.

τι σημαίνει "να καρπωθεί γνώση" δηλαδή?

οκ σου στέλνει pm και σου ζητάει βοήθεια. προσωπική βοήθεια χωρίς να τον ξέρεις.

οπότε εσύ τι κάνεις? τσαντίζεσαι που σου είναι άγνωστος και ζητάει τη βοήθεια σου? οκ εσυ αν έχεις χρόνο και όρεξη τη μοιράζεσαι. αν όχι ζητάς λεφτά. αν όχι απο εδώ πήγαν και άλλοι και πάμε παραπέρα.

δε καταλαβαίνω γιατί πρέπει καποιος να μπει στη διαδικασία της ενεργού συμμετοχής με thread στη δικιά του προσωπική προσπάθεια. δηλαδή για τι τον κατηγορούμε για να καταλάβω? για τσαμπατζή? για κρυψίνο? για ντροπαλό? τι?

δηλαδή αν μου στείλει καποιος pm και με ρωτήσει τι να κάνει με τη κάτω τρόμπα συμπλέκτη της magura στο 990 εγω να του τη πω γιατι πάει να επωφεληθεί απο τις γνώσεις μου? (χωρίς να θέλω να εξομοιώσω τις δικές σου γνώσεις με μια απλή τρομπα, παράδειγμα δίνω).

οκ βαριέμαι να του απαντήσω και του λέω να ψάξει λίγο και θα το βρει. οκ big deal να πουμε

Εγω πάλι λέω οτι μερικοί έχουν καβαλήσει το καλάμι.

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 100cc Προβολή μηνύματος
    Καλλίτερα καβαλημένο καλάμι φίλε μου και γεμάτο γνώσεις που της μοιράζεσαι παρά ακαβάλητο και να μην λες κουβέντα.
    σε ξένα φόρουμ το να μοιράζεσαι είναι πρώτη προτεραιότητα και να δανείζεσαι το "συνεργείο" του γείτονα είναι, πως να το πω συνεισφορά προς την "κοινότητα".
    Πράγμα που μερικοί και εδώ το κάνουν, αλλά στο τέλος τους λένε και μαλάκες!!!
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 100cc Προβολή μηνύματος
    κοιτα να δεις που βρηκα τροπο να τους κανω να συμετεχουν,εστω και αν γραφουν:a31:

Πάντα μετριόφρων αυτό το παιδί!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Feedback λέγεται παιδιά,και αυτή είναι η ηθική ανταμοιβή του μακάκα που-μέσα στα χίλια δύο που φτιάχνει-τραβάει φωτογραφίες και αφιερώνει σεβαστό και πολύτιμο χρόνο να τις ανεβάσει..
    Ε σωστά λέει και ο Σπύρος ίσια και σταράτα τί ακριβώς τον χαλάει!
    The only easy day was yesterday.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Feedback λέγεται παιδιά,και αυτή είναι η ηθική ανταμοιβή του μακάκα που-μέσα στα χίλια δύο που φτιάχνει-τραβάει φωτογραφίες και αφιερώνει σεβαστό και πολύτιμο χρόνο να τις ανεβάσει..
    Ε σωστά λέει και ο Σπύρος ίσια και σταράτα τί ακριβώς τον χαλάει!
    +1200
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Ο άνθρωπος λέει ότι δεν απαντάει σε πμ. Σαν να λέει, κάντε έναν κόπο να αφήσετε ένα σχόλιο μέσα στα νήματα των ανακατασκευών και κάντε και την ερώτηση σας αν θέλετε.
    Δεν έγραψε και κάτι παράλογο.

Πιο πολύ νομίζω ότι πείραξε κάποιους που έγραψε την σκέψη του αυτή, παρά η ίδια η σκέψη.
    Ο καθένας όμως αυτοδιαθέτει τον χρόνο του στο φόρουμ όπως θέλει, κι αν ο Σπύρος δεν θέλει να απαντάει σε πμ σε μια ομάδα ανθρώπων που δεν προσφέρουν τίποτα στο φόρουμ των ανακατασκευών, είναι δική του υπόθεση. Κακώς του την πέφτετε όσοι του την πέφτετε. Το θέμα αφορά καθαρά προσωπική αλληλογραφία του.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2009, 11:18
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  3. Αν Δεν ΕΧετε Κατι Να Κανετε...
    από nimbus στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2004, 09:19
  4. Μην με κράξετε αλλά....
    από asmar στο forum Προτάσεις & σχόλια