Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Γνώμη από φωτογραφία δεν μπορώ να δώσω. Αν δεν πας να τα δεις από κοντά με κάποιον που ξέρει, οτι και αν πούμε εδώ είναι περιττό.

Αυτό όμως που μπορώ να σου πω είναι ότι και το ένα τρανσαλπ που λέει μοντέλο 2003, αλλά και το άλλο τρανσαλπ που λέει μοντέλο 1999, είναι και τα δύο πριν το 1993. Το τετράγωνο φανάρι και οι χρυσές ζάντες και τα όργανα τους δείχνουν την ηλικία τους από την φώτο.

Όταν πας να τσεκάρεις πήγαινε με κάποιον που θα ξέρει την ιστορία των μοντέλων.

Υ.Γ Το freewind είναι καλή περίπτωση. Υποτιμημένο μηχανάκι και αντιεμπορικό, αλλά ανθεκτικό και αρκετά ευχάριστο οδηγικά. Αξιόπιστος αεροελαιόψυκτος κινητήρας που ειναι και σχετικά οικονομικός. Μάπα αναρτήσεις για απαιτητική οδήγηση, αλλά καλές για χαλαρα ταξιδάκια, κοινώς άνετος σουμιές. Προσοχή στο πίσω αμορτισέρ που κλάνει γρήγορα και αν δεν το άλλαξε ο προηγούμενος θα χρειαστεί να το αλλάξεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να πάρεις μοντέλο δεύτερης γενιάς με την μεταλλική φλάτζα κεφαλής, επειδή στα πρώτης γενιάς δάκρυζε. Κοίταξε μοντέλα 2001 και μετά με το πιο στρογγυλεμένο φαναρι. Το πιο οβάλ φανάρι αφορά μοντέλα πρώτης γενιάς.

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Anritsu Προβολή μηνύματος
    Φίλε καλώς ήρθες . Δυστυχώς με αυτά τα λεφτά με το ζόρι βρίσκεις παπί της προκοπής . Φαντάζομαι θα είναι και η πρώτη σου μηχανή γιατί αν είχες σχετική εμπειρία δεν θα είχες τέτοιο δίλημμα . Σε αυτά τα λεφτά το μόνο που ίσως βρεις είναι κάποιο μηχανάκι 15 ετίας, μέχρι 600 κυβικά που και αυτό μόλις το πάρεις θα θες αλλά τόσα (γρανάζια , αλυσίδες , λάστιχα ) για να το συνεφέρεις . Το μόνο που μπορώ να σου προτείνω είναι ίσως να ψάξεις για κανα honda bros 400 από εδώ μέσα και να παρακαλάς να είναι οκ . Το αν κάνει ταξίδια είναι άλλη ιστορία.

Οτι θες ρώτα
    τεραστιο μοτο κατα τη γνωμη μου ανεκτικο για καθε ειδους πρωταρη. εκει εμαθα κ εγω σε μια σχολη οδηγησης κ με μυησε στα naked
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Το να βρεις με τόσα χρήματα μηχανή που να μη θέλει συμμαζέματα είναι λιγάκι δύσκολο..
    Οι λύσεις προαναφέρθηκαν και δε βλέπω να υπάρχουν πολλές επιλογές.
    Εγώ έχω να προτείνω αυτά, αν και οι αρχικές τιμές είναι λίγο πιο πάνω από αυτά που θες να δώσεις, τουλάχιστον απ'ότι φαίνεται από τις φωτό είναι σε καλή κατάσταση..
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2391801/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3159898/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3060711/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3047087/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2959750/
    Γενικά να ψάξεις για μηχανές που να ΜΗΝ βγάζουν γούστα..λογικά δεν θα είναι σκισμένες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    προσωπικα θα πηγαινα σε καποιο απο τα Transalp που εχεις βρει....
    αξιοπιστος - σκυλι κινητηρας.......ευκολος και σχεδον ολοι οι μηχανικοι τον γνωριζουν....
    Αμα δεν ειναι τρακαρισμενο-κολλημενο κτλ, ειναι πολυ καλη επιλογη......
    Τα μηχανακια ειναι σκυλια, πραγματικα και αξιζουν.......με τις προυποθεσεις που λες......

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    εγω παλι θα ημουν επιφυλακτικος για το bmw και μαλιστα τοσο παλιο και θα ελεγα καλυτερα να κοιταξεις τα 2 ΤΑ και ισως και το cbr αν και φαινεται βασανισμενο..
    παντως να κοιταξεις να εχουν περασει και κτεο, ειναι σημαντικο..
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

non serviam Το avatar του/της kachius
    Κοίτα και τα xj diversion, έχει πάρα πολλά 400άρια αλλά και 600άρι θα βρεις στα λεφτά σου (το 600 μάλιστα ερχόταν και επίσημα)
    Και street είναι, και προστασία από αέρα έχει, και άνετο κινητήρα έχει. Γενικά έχει λίγα άλογα (γύρω στα 65 νομίζω το 600) και ρυθμισμένο να αποδίδει από μέση και κάτω (σε αντίθεση με τα συνήθη 4κίλυνδρα)
    Νομίζω θα σε καλύψουν απόλυτα, και για τη χρήση που θες και για την εμπειρία που (δεν) έχεις!
    Είχαν/έχουν διάφοροι στο φόρουμ να πάρεις καμμιά γνώμη από κατόχους (εγώ δεν το είχα ποτέ)

Νέο μέλος
    Καλημερα ,
    BMW F650 1994-1999 !! Σε αυτα τα λεφτα οτι καλυτερο ! Ειμαι κατοχος τετοιας μηχανης και ειναι οτι καλυτερο σε σχεση ποιοτητα-χρηματα!~! Δεν θα το μετανοιωσεις!! ;-)

Παλαιό μέλος
    Με funduro και 3βάλιτσο και συμβία μαζί, έχουμε πάει Αθήνα-Χαλκιδική.
    Ούτε εμπειρία, ούτε εξοπλισμό είχα πριν αρκετά χρόνια.
    Μας πήγε άψογα με πολύ κόντρα αέρα και με περιορισμένη βέβαια τελική στα 130 ....αλλά μας πήγε τέλεια, με ασφάλεια και με άνεση.....αλυσογράναζα και έναν πυκνωτή θέλει......δεν μπορεις να περιμένεις περισσότερα με 800-900 δυστυχώς...
    Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free

Νέο μέλος
    ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΧΤ ...... ΚLX.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΤΗΣΟΙΣ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RATAPLAN OYK139 Προβολή μηνύματος
    ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΧΤ ...... ΚLX.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΤΗΣΟΙΣ

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    troll member detected
    για τον απο πάνω σου αναφέρομαι aufgebracht :P
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2016, 19:28
  2. αγορα μεταχειρισμενησ μηχανησ
    από alx8619 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2010, 10:23
  3. ΑΓΟΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από iliaspap στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2008, 22:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ