Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 58

Θέμα: Ερωτηση για Go Pro Hero 3...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Δεν γίνεται οποιαδήποτε GoPro να λειτουργήσει ως φωτογραφικό εργαλείο, έστω και αν οι απαιτήσεις σου είναι λιγοστές. Οι φωτογραφίες που "τραβά" η GoPro είναι επί της ουσίας καρέ video και ο έλεγχος που μπορεί να έχει κάποιος πάνω σε αυτό είναι λιγοστός με φωτογραφικά κριτήρια. Πέρα από τους ισχυρισμούς της εταιρείας, ο φακός εξακολουθεί να έχει τις παραμορφώσεις της αρκούδας και καλά κάνει, γιατί η δουλειά του είναι να καταγράφει ευρύ πεδίο σε video και όχι να διορθώνει παραμορφώσεις για φωτογραφική χρήση. Μια compact των 150 ευρώ είναι απείρως καλύτερη από την τελευταία GoPro σε ότι αφορά σε φωτογραφία, αλλά για action video, η GoPro απλά δεν έχει αντίπαλο, είναι το απόλυτο εργαλείο. Πολύ απλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Θα σου πρότεινα να την ψάξεις με τις αδιαβροχες - ανθεκτικές στα κοπανήματα compact, όπως την TG-1 της Olympus που αναφέρεις. Πλέον το video τους είναι αξιοπρεπέστατο και μπορούν να ντουμπλάρουν άνετα ως action κάμερες, πολύ περισσότερο απ΄όσο μπορεί να ντουμπλάρει ως φωτογραφική η GoPro.

υ.γ. Αν και η TG-1 είναι ομολογουμένως η καλύτερη ως σύνολο αυτή τη στιγμή, ρίξε και μια ματιά στην Powershot D20 της Canon, χάνει από την Olympus εξω από το νερό, αλλά μέσα στο νερό είναι η καλυτερότερη, άσε που έχει και slo-mo 120fps, σε πολύ μέτρια ποιότητα μεν, αλλά ικανό για δημιουργικές φάσεις και πολύ γέλιο.
    νομιζω με καλυψες πληρως Κωστα...

συνεχιζω ακαθεκτος να ψαχνω καλυτερη τιμη για την tg-1 και μετα παω για universal mounts, να κανω την δουλεια μου οσον αφορα το action video...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς δεν έχω μαζί μου υλικό για να μπορέσω να σου στείλω. Θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή για να πειραματσιτείς απέυθείας πάνω της
    ενταξει δεν θα χρειαστιε φανταζομαι...
    αλλα για να εχουμε και μια ταξη μεγεθους (παραμορφωσης) που μιλαμε, οποτε μπορεσεις ποσταρε στο παρων θεμα καποιες φωτο....

ευχαριστω παντως για την προσφορα...

για φωτογραφία έχω την olympus SH-21 με αισθητήρα c-mos με πολύ καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και 12x οπτικό zoom...για action video GoPro Hero HD 1080p...στα + το πολύ μικρό της μέγεθος και βάρος άρα τοποθετείται πρακτικά παντού..βέβαια οι λήψεις με την κάμερα τοποθετημένη στο ντεπόζιτο με τη βάση βεντούζα είναι εως και τραγικές...αλλά από τότε που έβαλα την αυτοκόλλητη άρα και σταθερή βάση τα βίντεο έχουν απίστευτη ευκρίνια και ποιότητα...και η οθόνη δε χρειάζεται αφού δεν τη χρησιμοποιώ για φωτογραφία...άρα για εμένα αν βρεις φθηνή Hero HD πάρε και μια compact φωτογραφική με "καλό" αισθητήρα και πιστεύω είσαι καλυμμένος..
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    για φωτογραφία έχω την olympus SH-21 με αισθητήρα c-mos με πολύ καλά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και 12x οπτικό zoom...για action video GoPro Hero HD 1080p...στα + το πολύ μικρό της μέγεθος και βάρος άρα τοποθετείται πρακτικά παντού..βέβαια οι λήψεις με την κάμερα τοποθετημένη στο ντεπόζιτο με τη βάση βεντούζα είναι εως και τραγικές...αλλά από τότε που έβαλα την αυτοκόλλητη άρα και σταθερή βάση τα βίντεο έχουν απίστευτη ευκρίνια και ποιότητα...και η οθόνη δε χρειάζεται αφού δεν τη χρησιμοποιώ για φωτογραφία...άρα για εμένα αν βρεις φθηνή Hero HD πάρε και μια compact φωτογραφική με "καλό" αισθητήρα και πιστεύω είσαι καλυμμένος..
    ευχαριστω αλλα οπως ειπα και παραπανω θελω μια καμερα για να μπορω να την παιρνω μαζι μου παντου και παντα να την αξιοποιω οπως νομιζω εγω...δλδ ειτε φωτογραφια, ειτε video...

αν δεν πετυχουν οι action ληψεις πανω στην μοτο λογω ογκου της καμερας ή κραδασμων κλπ, θα παρω του Κωστα (cosgili)...

εν θες να καταλάβεις.....

το παρακάτω απόσπασμα είναι από εδώ

Zoom shake in video. In addition to the noise, our TG-1's zoom lens actually shook during use. It was most evident on a tripod, when camera shake was taken out of the equation; shooting a video revealed a subtle but visible back-and-forth shuddering while the zoom was in use. It was also visible when the camera was handheld, so this is not solely a tripod issue. Again, this does not affect still photography.

ΔΕΝ σου κάνει για action camera αυτή που θες.... θα πληρώσεις τσάμπα ένα σκασμό λ7...... με λίγα παραπάνω (πχ 450 αντί για 350 ευρά) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σωστά... στο είπαν και άλλοι....

καλή επιτυχία ότι και αν κάνεις τελικά

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Zoom shake in video. In addition to the noise, our TG-1's zoom lens actually shook during use. It was most evident on a tripod, when camera shake was taken out of the equation; shooting a video revealed a subtle but visible back-and-forth shuddering while the zoom was in use. It was also visible when the camera was handheld, so this is not solely a tripod issue. Again, this does not affect still photography.

Συμφωνώ πως είναι θέμα, αλλά στην ουσία δεν θα επηρεάσει αφού zoom κατά την διάρκεια των action εγγραφών δεν μπορούμε να κάνουμε.
    (Βέβαια για τον τασμάνιο δεν παίρνω όρκο, αυτός είναι ικανός για όλα )

Πάντως η επιλογή βάση των συγκεκριμένων αναγκών θα πρέπει να βασιστεί στο ποια φωτογραφική τραβάει το καλύτερο video μιας και οι φωτό απο τις βιντεοκάμερες είναι επιεικώς για γέλια.
    Αν η φωτογραφική έχει σταθεροποιητή και για το video (όχι μόνο για φωτο) με καμιά 30ριά fps είναι κούκλα.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

εν θες να καταλάβεις.....

το παρακάτω απόσπασμα είναι από εδώ

ΔΕΝ σου κάνει για action camera αυτή που θες.... θα πληρώσεις τσάμπα ένα σκασμό λ7...... με λίγα παραπάνω (πχ 450 αντί για 350 ευρά) μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σωστά... στο είπαν και άλλοι....

καλή επιτυχία ότι και αν κάνεις τελικά
    το οτι κανει θορυβο οταν ζουμαρεις και ξεζουμαρεις κατα την διαρκεια του video (το οποιο δυστυχως εγγραφεται), το ηξερα...
    υπαρχουν βιντεακια στο youtube που το δειχνουν...
    το οτι τρεμει ο φακος οταν ζουμαρει, δεν το ηξερα...
    αλλα οπως ειπε και ο εντομανιακος, δεν κανεις ποτε ζουμ οταν τραβας action video...

δλδ ολοι αυτοι που βαζουν go pro και τραβανε πισταδικα πλανα, ποτε κανουν ζουμ??
    εδω δεν μπορουν να κεντραρουν σωστα το καδρο γιατι δεν εχουν οθονη να βλεπουν τι τραβανε...
    και ουτε μετα το session μπορεις να το διορθωσεις, εκτος αν εχεις laptop και ξεφορτωσεις και δεις και μετα αντε παλι δοκιμη...
    θα μου πεις γι'αυτο ειναι ο ευρυγωνιος...οκ..αλλα ζουμ δεν κανουν...

δες καποια action βιντεακια ενδεικτικα στο εσυσωληνα απο την tg1

http://www.youtube.com/watch?v=53Pn_VoNwuU
    http://www.youtube.com/watch?v=zov1UhOFcMg

στο δευτερο η καμερα ειναι στερεωμενη με Pedco UltraClamp Assembly..νομιζω οτι ειναι μια χαρα δεδομενων των αναλογιων...

ειπαμε, τελειο video δεν θα εχω, αλλα ενα καλο αποτελεσμα μπορω να το παρω, χωρις να θυσιασω καθολου απο την φωτογραφικη καλυψη, και σε πακετο tough (δεν με νοιαζουν πτωσεις, σκονες, νερα, παγος, κλπ,κλπ)...

νομιζω οτι ειναι καλο deal για τα λεφτα που εχει + οτι εχεις 2 σε 1 νοικοκυρεμενα...

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    νομιζω οτι ειναι καλο deal για τα λεφτα που εχει + οτι εχεις 2 σε 1 νοικοκυρεμενα...
    Αφού σε καλύπτει πλήρως όπως λες η tg στα ρέστα τράβα μπρος λέμε!

Άιντε και καλά γυρίσματα. Κι ανέβασε με το καλό ένα ποτ πουρί βιντεάκι σένιο, την ώρα που μπαίνεις στην Κ5 στα Μέγαρα να αλλάζει το πλάνο και να εμφανίζεται το σαλάχι που συνάντησες όταν έκανες snorkeling (ή κανάς υποβρύχιος κ@λος με brazilian εξίσου θα εκτιμηθεί). Σουρεάλ ωραία πράματα να πούμε.

Αν και την μπύρα δεν έπρεπε να στην κεράσω, μιας κι εγώ σου είπα στο πρώτο μου ποστ ό,τι σου είπε κι ο κώστας αλλά εκείνον τον κέρασες κι εμένα όχι. Γιατί δηλαδή? Επειδή εκείνος δικαιολόγησε επιστημονικά την απάντησή του? Το ίδιο νόημα δε βγάλαμε? Τσ τσ τσ.....
    Υπερεκτιμημένη η αξία του επιχειρήματος στις μέρες μας ρε γαμώτο

ΥΓ. Θέλω να τονε ρημάξω στα πμ τον hymador για να τον αρωτήξω διάφορα μιας και βλέπω ότι κατέχει γνώσεις περί φωτογραφίας αλλά το λέω απ'έξω απ'έξω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Αφού σε καλύπτει πλήρως όπως λες η tg στα ρέστα τράβα μπρος λέμε!

Άιντε και καλά γυρίσματα. Κι ανέβασε με το καλό ένα ποτ πουρί βιντεάκι σένιο, την ώρα που μπαίνεις στην Κ5 στα Μέγαρα να αλλάζει το πλάνο και να εμφανίζεται το σαλάχι που συνάντησες όταν έκανες snorkeling (ή κανάς υποβρύχιος κ@λος με brazilian εξίσου θα εκτιμηθεί). Σουρεάλ ωραία πράματα να πούμε.

Αν και την μπύρα δεν έπρεπε να στην κεράσω, μιας κι εγώ σου είπα στο πρώτο μου ποστ ό,τι σου είπε κι ο κώστας αλλά εκείνον τον κέρασες κι εμένα όχι. Γιατί δηλαδή? Επειδή εκείνος δικαιολόγησε επιστημονικά την απάντησή του? Το ίδιο νόημα δε βγάλαμε? Τσ τσ τσ.....
    Υπερεκτιμημένη η αξία του επιχειρήματος στις μέρες μας ρε γαμώτο

ΥΓ. Θέλω να τονε ρημάξω στα πμ τον hymador για να τον αρωτήξω διάφορα μιας και βλέπω ότι κατέχει γνώσεις περί φωτογραφίας αλλά το λέω απ'έξω απ'έξω.
    παρε ρε γκρινιαρη...

ο Κωστας οντως εχεις γνωσεις φωτογραφιας..ταραξε τον στα π.μ. λεμε...

Εκτός απο την Κ5 και απο καμιά καλή βολτίτσα στην Αθήνα, (μέρα ή νύχτα...)

Λοιπόν μιας και η κουβέντα αφορά κάμερες το παρακάτΟΥ βιντεάκι http://www.youtube.com/watch?v=-zVk11XRj2c είναι με μια απλή miniDV και 800χιλ pixels.
    Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για μια αρχαιολογία low budget camera που όμως έχει κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τις go pro.
    Tα βασικότερα είναι τα εξής: α) Οι σταθεροποιητές εικόνας β) Η χωρίς παραμορφώσεις εικόνα.
    ΑΝ κάποιος πλερώσει τα 400+ που κάνει η go pro και πάρει μια HD κανονική camera θα ανταμειφθεί με κατά πολύ ανώτερη εικόνα κατά τη γνώμη μου.
    Εκτός αυτού θα μπορεί να γράψει εξαιρετικά και βράδυ. Προϋπόθεση πως δεν θα μπει σε νερό.
    Δεν θέλω να πω πως μια go pro δεν είναι ωραίο γκατζετάκι ή δεν θα ήθελα να είχα μία σαν δεύτερη. Απλά το χρηματικό θέμα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    ................
    κυραστυνομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε

κυραστυνομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε

Μου τελείωνε η μπαταρία ρε! Γι αυτό...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Εκτός απο την Κ5 και απο καμιά καλή βολτίτσα στην Αθήνα, (μέρα ή νύχτα...)
    πρεπει να βγουμε για καμια βολτιτσα τα 2 μας...:a07:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    πρεπει να βγουμε για καμια βολτιτσα τα 2 μας...:a07:
    να πείτε για τις κάμερες?

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    να πείτε για τις κάμερες?
    Να χαζέψουν τ'άστρα (όχι τα opel) και τ'ολόγιομο φεγγάρι.....

(την ώρα που θα σουζάρουν και θα κοιτάει η μούρη ουρανό. Κατευθείαν στο πονηρό να τρέξει το μυαλό ορισμένων.......)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Go Pro Hero 2 απο πού?
    από antsoar στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2011, 22:08
  2. Ερωτηση Για Fmf
    από bikersonly στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:47

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα