Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 51

Θέμα: Μήνυση για δίπλωμα σε 125

εγω παντως πηγα 6 φορες στα νιατα μου και δεν πληρωσα μια...!λογικα ολα μαζι θα σου ερθουν...μπορει αναλογα το δικαστη-εισαγγελεα να σου βαλει πχ ενα προστιμο 50Ε ..δεν ειναι κατι τραγικο παντως αλλα εννοειτε θα πας με διπλωμα...!και πες καμια μ@λ@κια οτι και καλα ειχε συμβει κατι επειγον και το πηρες!α και να μην ξεχασω αν το μηχανακι ειναι πχ στο ονομα του πατερα σου θα ερθει και για αυτον οποιος θα πει οτι ησουν κολοπαιδι και το πηρες κρυφα

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 0restis Προβολή μηνύματος
    εγω παντως πηγα 6 φορες στα νιατα μου και δεν πληρωσα μια...!λογικα ολα μαζι θα σου ερθουν...μπορει αναλογα το δικαστη-εισαγγελεα να σου βαλει πχ ενα προστιμο 50Ε ..δεν ειναι κατι τραγικο παντως αλλα εννοειτε θα πας με διπλωμα...!και πες καμια μ@λ@κια οτι και καλα ειχε συμβει κατι επειγον και το πηρες!α και να μην ξεχασω αν το μηχανακι ειναι πχ στο ονομα του πατερα σου θα ερθει και για αυτον οποιος θα πει οτι ησουν κολοπαιδι και το πηρες κρυφα
    και τωρα εσυ αυτο το ειπες για καλη συμβουλη??
    αγορι μου κανε οτι γουσταρεις.δεν πα να σε πιασουν και 22 φορες.
    αν σου γλυστρησει το μηχανακι και φαει κανα πεζο η πεταχτει κανας πεζος μπροστα σου και υπαρξει τραυματισμος.
    ετοιμασου εσυ και ο μπαμπακας σου να τον πατε στο καλυτερο νοσοκομειο και να πληρωσεται τα χιλιαρικακια.
    αν πεθανει τελικα ετοιμασου να πατε φυλακη γιατι δεν θα εχεις να πληρωσεις αυτα που θα σου ζητησει το δικαστηριο.
    χτυπαω ξυλο αλλα δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα.
    τα λεω σε περιπτωση που δεν τα ηξερες.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Πολυ θα ήθελα να σου πω πως ΔΕΝ θα τη γλυτώσεις, αλλά στο μπουρδ.... που ζούμε κάτι σαν κι εσένα την περνάνε κοτσάνι.
    Είναι δυνατόν να έχεις κάνει δύο φορές την ίδια παρανομία, και να δηλώνεις ότι θα συνεχίσεις να κυκλοφορείς παράνομα;
    Μπήκες σε μοτοσυκλετιστικο φόρουμ για να δεις αν θα τη γλυτώσεις;
    Όχι "φίλε". ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να τη γλυτώσεις. Γιατί όλοι εμείς δεν σου φταίμε σε τίποτα. Έχω δώσει μια περιουσία σε εξοπλισμό και σεμινάρια για να κυκλοφορώ οσο μπορω ασφαλής για μενα αλλα και για τους αλλους στο δρομο και θα έρθεις εσύ ο πονηρός να κυκλοφορείς ως δημόσιος κίνδυνος.
    Και το αστείο είναι ότι εσύ αν εμπλακείς σε ατύχημα κάποια στιγμή αργότερα με καποιον οπως εισαι εσυ τωρα, θα ωρυεσαι.

Υγ. Μην σε πετύχω και έχεις εμπλακεί σε ατύχημα θα ....
    Υγ2 Έσβησα πολλές φορές αυτά που έγραφα γιατί δεν ήταν κόσμια για δημόσια προβολή.
    Πάει το Tracer 9. Πάμε γι άλλα?

φιλαρακο κατεβασε κανα δυο ταχυτητες και αραξε...!!!εγω ειπα τα πιθανα σεναρια για την περιπτωση του παιδιου..!ισα ισα ειπα να παει να βγαλει διπλωμα!εγω τα εκανα αυτα οταν ημουν σε νεαρη ηλικια και καβαλαω μηχανακια απο 8χρονων,στην επαρχια ειναι αλλιως τα πραγματα!!!και δοξα το θεο σεμιναρια δεν χρειαζεται να κανω μιας και οι εμπειριες μ ξεπερνουν κατα πολυ το μεσο αναβατη(3 χρονια σε πρωταθλημα)!!!!
    το θεμα δεν ειναι να τον κραξετε..ξυπνηστεεε! η ουσια ειναι να το πειτε με τετοιο τροπο ωστε να νιωσει υπεθυνος απο μονος του και οχι να τον παρετε απο τα μουτρα και να πει δεν ****** οι μ@@@@ς (ασχετα αν εχετε δικιο)... τελος παντων μπορει το παιδι να ειναι ο πιο σωστος αναβατης γτ ειδαμε τι κανουν και αυτοι που εχουν διπλωμα...στην ουσια ενα χαρτι ειναι για τα τυπικα...την συνετη οδηγηση την κανει ο αναβατης και οχι οι πιστοποιησεις..!!! αντε και καλο μας βραδυ!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Πιθανοτατα να αθωωθεις ομως γιατι δεν βγαζεις νωριτερα διπλωμα;

Εμενα παντως οταν μου ειχε συμβει το ιδιο πραγμα αθωωθηκα, ομως ειχα ηδη περασει σηματα και σε 5 μερες εδινα οδηγηση, οποτε ηταν πολυ κοντα οιι ημερομηνιες...

Κατα τα αλλα ο καθενας ειναι υπευθηνος των πραξεων του...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δηλαδή αν σε αυτή τη χώρα εφαρμόζονταν οι νόμοι και εάν έχεις βγάλει δίπλωμα την ημέρα του δικαστηρίου, το σωστό θα ήταν ΕΝΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ελαφρυντικά διότι το έκανες και δεύτερη φορά, άρα στα τέτοια σου ο ΚΟΚ, και δεν μπορείς να επικαλεστείς ούτε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μετάνοιας που συνιστά η λήψη διπλώματος.

Επειδή όμως ζούμε στην Ελλάδα, αν πας με δίπλωμα κατά 99,99% θα γίνει αυτό που σου είπε ο 0restis.

Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του .... άσε καλύτερα μην τις χαρακτηρίσω.

ΠΡΟΣΕΧΕ όμως, αν τραυματίσεις ή σκοτώσεις κανένα, την ΕΒΑΨΕΣ. Θα τον πληρώνεις εσύ προσωπικά μια ζωή.

στην ουσια ενα χαρτι ειναι για τα τυπικα...την συνετη οδηγηση την κανει ο αναβατης και οχι οι πιστοποιησεις..!!! αντε και καλο μας βραδυ!
    Αυτός ξαναπές το, όμως αν τύχει το κακό, θα μετρήσει και ο τύπος.

ακριβως!και αλλος να του κανει μλκ αυτος θα την πληρωσει..!!!

Αυτο δεν είναι σωστό. Αν αποδεικνύεται πως δεν φταίει αυτός που δεν έχει δίπλωμα, αποζημειώνεται κανονικά...
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αυτό τυπικά ΔΕΝ ισχύει.
    Αν όμως η περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρη, τότε κινδυνεύει να την πληρώσει ακόμα και αν δεν φταίει για το ατύχημα, γιατί θα του το "φορτώσουν" αρκετά εύκολα

το θεμα δεν ειναι να τον κραξετε..ξυπνηστεεε! η ουσια ειναι να το πειτε με τετοιο τροπο ωστε να νιωσει υπεθυνος απο μονος του και οχι να τον παρετε απο τα μουτρα και να πει δεν ****** οι μ@@@@ς (ασχετα αν εχετε δικιο)...
    πλακα με κανεις??χαχαχαχα
    δεν ξερω αν το κραξιμο εχει το αποτελεσμα που λες.μπορει..
    παντως το να πεις σε εναν νεαρο που μπηκε και ρωταει αν θα παθει τπτ χειροτερο αν τον εχουν γραψει 22 αντι για 2 φορες, οτι και εσενα σε ειχαν γραψει 6 φορες και δεν επαθες τπτ θα σκεφτει ενα πραγμα στα σιγουρα.
    "οκ θα μου κλασουν δλδ.ολα καλα λοιπον και συνεχιζω να οδηγαω παρανομα.thanks για την απαντηση orestis!!"
    τεσπα ο καθενας με τον τροπο του!!φιλικα!!

Ρε αρχηγέ ...
    Εγώ και πολλοί άλλοι από δω οδηγάμε από τα 16 μας με δίπλωμα . Εσύ πόσο είσαι και δεν μπορείς δηλ να βγάλεις νωρίτερα ; 15 ετών είσαι ;
    Αν δε μπορείς να βγάλεις για 125 , βγάλε για 50άρι και οδήγα 50άρι μέχρι να μπορείς να βγάλεις μεγαλύτερο ...Τόσο απλά .Για να πηγαίνεις και στην δουλειά σου .

..Θα μου πεις οι κολητοί σου οδηγάνε μηχανάκια χωρίς δίπλωμα και είναι και μάγκες και έχουνε και τσοι γκόμενες ,αλλά δεν είναι μάγκες ...Μ@λ@κες είναι .
    Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην πάθεις κανα κακό , αλλά εάν γίνει η στραβή ,τότε όπως σου είπαν και οι από πάνω ...Η ζωή σπου θα αλλάξει προς το χειρότερο .
    Και δε μιλάω να σε γράψουν οι μπάτσοι , τα δικαστήρια και τέτοιες πίπες . Σου μιλάω για την στραβή που μπορεί να σου τύχει κατά τη διάρκεια της οδήγησης .
    Στραβή λέμε την περίπτωση που σε ατύχημα η ασφαλιστική σου εταιρία ΔΕΝ θα σε καλύψει γιατί .
    Οδηγάς χωρίς δίπλωμα
    Οδηγάς μεθυσμένος
    Οδηγάς 3κάβαλο κτλ κτλ ...και το πιο δημοφηλές τελευταία ...Να οδηγάς ΧΩΡΙΣ ασφάλεια .

Τότε τον ήπιες !!! ...Για πάντα !!!

Έχει τύχει σε θανατηφόρο ατύχημα φίλε το αμάξι μου (δεν ήμουν μέσα) όπου ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και έχω δει τί μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη . Τώρα κυνηγάνε τους δικούς του από την ασφ/κη .

Δεν υπερβάλουν οι από πάνω που στα λένε αυτά . Άκου πέντε πράγματα ,μιας και μπήκες να ρωτήσεις και βάλτα κάτω να δεις .

Όσο για το κράνος , τί να σου πω . Εϊσαι μ@Λ@Κ@ς αν δεν φοράς . Τέλος ! Σαν να σου λένε πήδα από το γκρεμό και πας και πηδας . Ξαναλεω . ΜΗΝ κοιτάς τί ικάνουν οι άλλοι.
    Ο άλλος μπορεί να είναι πο@στ@ς . Θα γίνεις και εσύ ;
    Μπορέι να χάσεις τη ζωή σου ακόμα και με 40 χλμ/ω αν πέσεις χωρίς κράνος και τη φας σε κακό σημείο .
    Σταματημένος έπεσε ένας γνωστός μου σε ξεπαρκάρισμα και έπεσε με το κεφάλι , τον πλάκωσε η μηχανή και έκανε 1 χιλιάρικο ζημιά στα δόντια .

Ο θεός να σε φωτίσει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Ρε αρχηγέ ...
    Εγώ και πολλοί άλλοι από δω οδηγάμε από τα 16 μας με δίπλωμα . Εσύ πόσο είσαι και δεν μπορείς δηλ να βγάλεις νωρίτερα ; 15 ετών είσαι ;
    Αν δε μπορείς να βγάλεις για 125 , βγάλε για 50άρι και οδήγα 50άρι μέχρι να μπορείς να βγάλεις μεγαλύτερο ...Τόσο απλά .Για να πηγαίνεις και στην δουλειά σου .

..Θα μου πεις οι κολητοί σου οδηγάνε μηχανάκια χωρίς δίπλωμα και είναι και μάγκες και έχουνε και τσοι γκόμενες ,αλλά δεν είναι μάγκες ...Μ@λ@κες είναι .
    Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην πάθεις κανα κακό , αλλά εάν γίνει η στραβή ,τότε όπως σου είπαν και οι από πάνω ...Η ζωή σπου θα αλλάξει προς το χειρότερο .
    Και δε μιλάω να σε γράψουν οι μπάτσοι , τα δικαστήρια και τέτοιες πίπες . Σου μιλάω για την στραβή που μπορεί να σου τύχει κατά τη διάρκεια της οδήγησης .
    Στραβή λέμε την περίπτωση που σε ατύχημα η ασφαλιστική σου εταιρία ΔΕΝ θα σε καλύψει γιατί .
    Οδηγάς χωρίς δίπλωμα
    Οδηγάς μεθυσμένος
    Οδηγάς 3κάβαλο κτλ κτλ ...και το πιο δημοφηλές τελευταία ...Να οδηγάς ΧΩΡΙΣ ασφάλεια .

Τότε τον ήπιες !!! ...Για πάντα !!!

Έχει τύχει σε θανατηφόρο ατύχημα φίλε το αμάξι μου (δεν ήμουν μέσα) όπου ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και έχω δει τί μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη . Τώρα κυνηγάνε τους δικούς του από την ασφ/κη .

Δεν υπερβάλουν οι από πάνω που στα λένε αυτά . Άκου πέντε πράγματα ,μιας και μπήκες να ρωτήσεις και βάλτα κάτω να δεις .

Όσο για το κράνος , τί να σου πω . Εϊσαι μ@Λ@Κ@ς αν δεν φοράς . Τέλος ! Σαν να σου λένε πήδα από το γκρεμό και πας και πηδας . Ξαναλεω . ΜΗΝ κοιτάς τί ικάνουν οι άλλοι.
    Ο άλλος μπορεί να είναι πο@στ@ς . Θα γίνεις και εσύ ;
    Μπορέι να χάσεις τη ζωή σου ακόμα και με 40 χλμ/ω αν πέσεις χωρίς κράνος και τη φας σε κακό σημείο .
    Σταματημένος έπεσε ένας γνωστός μου σε ξεπαρκάρισμα και έπεσε με το κεφάλι , τον πλάκωσε η μηχανή και έκανε 1 χιλιάρικο ζημιά στα δόντια .

Ο θεός να σε φωτίσει

επιτελους!!

+1

Και 1000 δικαστηρια να φας, αν τελικα γινουν οι δικες και δεν τις στειλουν αρχειο θα πας με το διπλωμα σου και 90% ληγει η υποθεση λογω "εμπρακτης μεταμελειας"..
    Να ευχεσαι μονο να μην συμβει οτιδηποτε αλλο μιας και εισαι ακαλυπτος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos_s Προβολή μηνύματος
    Και 1000 δικαστηρια να φας, αν τελικα γινουν οι δικες και δεν τις στειλουν αρχειο θα πας με το διπλωμα σου και 90% ληγει η υποθεση λογω "εμπρακτης μεταμελειας"..
    Να ευχεσαι μονο να μην συμβει οτιδηποτε αλλο μιας και εισαι ακαλυπτος.
    και από πότε η έμπρακτη μεταμέλεια (όπως τη λες, "μετάνοια" είναι το σωστό) είναι λόγος άρσης του αδίκου της πράξης;

Κατά 99,99% λήγει η υπόθεση γιατί υπάρχη αυτή η ΓΡΑΜΜΗ στα δικαστήρια για να μην λερώνεται το μητρώο του κάθε άμυαλου πιτσιρικά που κάνει τη μ@λ@κία του.

Είπαμε: κανονικά είναι ΕΝΟΧΟΣ, ό,τι και να λέμε ...

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. γνώμες για αγορά Cbr 125 !!!
    από Eddiex στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 14:06
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 08:32
  3. Αύριο δίνω για δίπλωμα ρεεε!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:40