Ρε αρχηγέ ...
Εγώ και πολλοί άλλοι από δω οδηγάμε από τα 16 μας με δίπλωμα . Εσύ πόσο είσαι και δεν μπορείς δηλ να βγάλεις νωρίτερα ; 15 ετών είσαι ;
Αν δε μπορείς να βγάλεις για 125 , βγάλε για 50άρι και οδήγα 50άρι μέχρι να μπορείς να βγάλεις μεγαλύτερο ...Τόσο απλά .Για να πηγαίνεις και στην δουλειά σου .
..Θα μου πεις οι κολητοί σου οδηγάνε μηχανάκια χωρίς δίπλωμα και είναι και μάγκες και έχουνε και τσοι γκόμενες ,αλλά δεν είναι μάγκες ...Μ@λ@κες είναι .
Έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να μην πάθεις κανα κακό , αλλά εάν γίνει η στραβή ,τότε όπως σου είπαν και οι από πάνω ...Η ζωή σπου θα αλλάξει προς το χειρότερο .
Και δε μιλάω να σε γράψουν οι μπάτσοι , τα δικαστήρια και τέτοιες πίπες . Σου μιλάω για την στραβή που μπορεί να σου τύχει κατά τη διάρκεια της οδήγησης .
Στραβή λέμε την περίπτωση που σε ατύχημα η ασφαλιστική σου εταιρία ΔΕΝ θα σε καλύψει γιατί .
Οδηγάς χωρίς δίπλωμα
Οδηγάς μεθυσμένος
Οδηγάς 3κάβαλο κτλ κτλ ...και το πιο δημοφηλές τελευταία ...Να οδηγάς ΧΩΡΙΣ ασφάλεια .
Τότε τον ήπιες !!! ...Για πάντα !!!
Έχει τύχει σε θανατηφόρο ατύχημα φίλε το αμάξι μου (δεν ήμουν μέσα) όπου ο οδηγός ήταν μεθυσμένος και έχω δει τί μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη . Τώρα κυνηγάνε τους δικούς του από την ασφ/κη .
Δεν υπερβάλουν οι από πάνω που στα λένε αυτά . Άκου πέντε πράγματα ,μιας και μπήκες να ρωτήσεις και βάλτα κάτω να δεις .
Όσο για το κράνος , τί να σου πω . Εϊσαι μ@Λ@Κ@ς αν δεν φοράς . Τέλος ! Σαν να σου λένε πήδα από το γκρεμό και πας και πηδας . Ξαναλεω . ΜΗΝ κοιτάς τί ικάνουν οι άλλοι.
Ο άλλος μπορεί να είναι πο@στ@ς . Θα γίνεις και εσύ ;
Μπορέι να χάσεις τη ζωή σου ακόμα και με 40 χλμ/ω αν πέσεις χωρίς κράνος και τη φας σε κακό σημείο .
Σταματημένος έπεσε ένας γνωστός μου σε ξεπαρκάρισμα και έπεσε με το κεφάλι , τον πλάκωσε η μηχανή και έκανε 1 χιλιάρικο ζημιά στα δόντια .
Ο θεός να σε φωτίσει