Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 187

Θέμα: Τέρμα το κάπνισμα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    μη μουτζώνεις ρε μαλ@κα, εσύ είσαι η εξαίρεση στον κανόνα
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Εγώ φίλε μου είμαι 3 μήνες άκαπνος. Ούτε τζούρα, ούτε τσίχλες, ούτε επιθέματα, ούτε ακόμα ακόμα να το πω στο περίγυρό μου, τίποτα. Μετά από 25 χρόνια τσιγάρο και ενώ έφτασα κοντά στα 2 πακέτα, είπα ΤΕΛΟΣ. Ακόμα και με τα + 10 κιλά που πήρα λέω ότι είμαι ευτυχής που το έκοψα.

Θα σου πρότεινα να προσέξεις τα εξής :

1. Μαχαίρι. Ούτε τζούρα πια, ούτε λόγια πολλά πολλά .. αλλά μόνο να τηρήσεις την απόφασή σου και μην κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω.

2. Κάθε ημέρα θα αισθάνεσαι περήφανος για τον αγώνα σου και ας μην σε επιβραβεύει κανένας για αυτό, αρκεί που θα το νιώθεις και που θα σε ενθουσιάζει.

3. Οι σκέψεις, τα προβλήματα, το άγχος .. όλα μαζί θα σε τρελάνουν για να ανάψεις ένα τσιγάρο. Είναι το ψεύτικο παιχνίδι του μυαλού και της συνήθειας. Βάλε την λογική σου και προσπάθειά σου πάνω από τον πειρασμό και προσπέρασέ τα. Διαρκούν μόνο λίγα λεπτά αυτά τα βασανιστήρια αλλά περνούν.

4. Παρατήρησε ή ακόμα και εστίασε στην σημαντική βελτίωση που θα συμβεί στην καθημερινότητά σου. Η διακοπή καπνίσματος είναι ένα δώρο ζωής. Σϋντομα θα αναπνέεις καλύτερα, θα ξεβρομίσεις, θα κοιμάσαι καλύτερα, θα γεύεσαι την τροφή, θα μυρίζεις πιο καλά, κλπ κλπ. Θα γεμίσεις σημαντικά οφέλη που είναι πολύτιμο αντάλλαγμα.

5. Διάβασε τα πάντα για την διακοπή καπνίσματος. Θα διαπιστώσεις ότι είσαι στο κλασικό story και ότι τελικά ήταν τόσο εύκολο που θα απορείς γιατί δεν το είχες κάνει πιο νωρίς.

Καλή δύναμη σου εύχομαι και σε όλους τους καπνιστές να το κόψουν σύντομα.

Το επομενο θρεντ θα ειναι:

"Ξεκινησα δίαιτα"...

Τυφλα να 'χει το κοσμοπολιταν...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Το επομενο θρεντ θα ειναι: "Ξεκινησα δίαιτα"... Τυφλα να 'χει το κοσμοπολιταν...
    Eγώ λέω να βάλουμε ένα ποτάκι, ν' ανάψουμε μια πίπα (ή ένα τσιγάρο βρε αδερφε) και να το συζητήσουμε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Eγώ λέω να βάλουμε ένα ποτάκι, ν' ανάψουμε μια πίπα (ή ένα τσιγάρο βρε αδερφε) και να το συζητήσουμε...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img_2558.jpg 
Προβολές:	205 
Μέγεθος:	22,8 KB 
ID:	280331
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Μην ποσταρετε αηδίες. Εγω λεω να μεινουμε στο πνεύμα του θρεντ και να βοηθησουμε το παιδι στο σκληρο αγωνα που δίνει...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	διαφημιστική-ταμπέλα-των-τσιγάρων-εθνος.jpg 
Προβολές:	190 
Μέγεθος:	14,5 KB 
ID:	280332
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από costas_versys Προβολή μηνύματος
    ούτε λόγια πολλά πολλά .. αλλά μόνο να τηρήσεις την απόφασή σου και μην κάνεις ούτε ένα βήμα πίσω.
    +1
    Μην νομίζεις πως απλά έγραψα τον πόνο μου και τέρμα. Οι δημοσιοποιήσεις γενικά δημιουργούν δεσμεύσεις, αυτό επίσης θα βοηθήσει στο 'ούτε ένα βήμα πίσω'

Πάντως ωραίο πράγμα η συμπαράσταση παιδιά

@cpt με έκανες και γέλασα μικρέ...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

αγαπητό cosmotolitan.gr,

σκέφτομαι να κόψω το τσιγάρο.... δεν πάει άλλο.... μία οι μειώσεις, μία οι αυξήσεις φόρων, μία τα τέλη ακινήτων..... μας έχουν γονατίσει και πλέον κόβουμε από παντού....

αυτό όμως που με ανησυχεί είναι το εξής..... ως καπνιστής, μετά το σεχ (όπου και όποτε πλέον), συνήθιζα να κάνω ένα τσιγάρο.....

θα το αντέξω τώρα να μην ανάψω? πως να αντισταθώ? το έχει αντιμετωπίσει κανείς? και πώς?

αχ, cosmotolitan.gr μου, απάντησέ μου γιατί δεν ξέρω τι να κάνω.....

ευχαριστώ προκαταβολικά
    endopandou

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    +1 Μην νομίζεις πως απλά έγραψα τον πόνο μου και τέρμα. Οι δημοσιοποιήσεις γενικά δημιουργούν δεσμεύσεις, αυτό επίσης θα βοηθήσει στο 'ούτε ένα βήμα πίσω' Πάντως ωραίο πράγμα η συμπαράσταση παιδιά @cpt με έκανες και γέλασα μικρέ...
    Nα σαι καλά... θα σε σκεφτόμαστε πίνοντας μια μπυρίτσα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    μικρέ...
    Σου εχει προκαλεσει σοβαρες παρενεργειες το κοψιμο (του καπνισματος...)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Nα σαι καλά... θα σε σκεφτόμαστε πίνοντας μια μπυρίτσα....
    Τι μπύρα?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    [/I]
    ρε και συ. Οταν σε δω θα σε βάλω μπουρλότο να σε καπνίσω ρε
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

.... Τι μπύρα?
    Μία Γερμανική καπνιστή φυσικά...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Το επομενο θρεντ θα ειναι:

"Ξεκινησα δίαιτα"...

Τυφλα να 'χει το κοσμοπολιταν...

Και μετά θα έχουμε ερωτήσεις του στυλ "ποιο είναι το καλύτερο studio για λιποαναρόφηση;" η ¨ποιο κάνει τέλεια αποτρίχωση;"

Τι γυρεύει όμως αυτό το θρεντ στα στραβά κια ανάποδα;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Λειπει και εκεινος ο Κυριακος απο το Βολο που εβαζε τετοια γ@ματα θεματα....

Ποια ειναι η καλυτερη ταινια διπλης οψεως.....

Ποιο ειναι το καλυτερο αμπερομετρο στο συμπαν.....

κλπ κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    καπνιζα απο τα 17 μεχρι τα 31 μου....εχω να καπνισω απο 20/02/2012,σχεδον ενα χρονο!

-το ειχα κοψει για 3ις μηνες με την υποσχεση οτι θα μου παρουν μηχανακι στα 18...δεν μου πηραν(μαλλον προτιμουσαν να παω απο το τσιγαρο! χαχα) και τους "εδειξα εγω"....το ξαναρχισα...
    -το ειχα περιορισει σε 1 τσιγαρο τη μερα για 6 μηνες....το ξαναρχισα...
    -το ειχα περιορισει σε 2 τσιγαρα,στριφτα με 2 φιλτρακια μεσα (και καλα μισο τσιγαρο...)...παλι για 6 μηνες...το ξαναρχισα...

εν τω μεταξυ ειχα φτασει σε ενα σημειο που δεν το ευχαριστιομουν...καπνιζα περιπου 20-25 στριφτα την ημερα και ζητημα να μου αρεσαν τα 2 πραγματικα!!!!! ειχα αρχισει να "βρισκω τον εαυτο μου" να καπνιζει χωρις να ειχα παρει χαμπαρι για ποτε το εστριψα και το αναψα!

μεχρι που εγινε κατι εντελως κουλο,ενα κλικ στο κεφαλι μου,ετσι ξαφνικα!!!!! βρισκομενος σε μια ομιλια λεει ο εισηγητης....
    μιλουσε για οικονομικα αλλα το μυαλο μου ταξιδευε στο τσιγαρο εμενα,που μολις ειχα κανει στο διαλειμμα....και το συνδυασα με αυτα που ελεγε....
    και ελεγε λοιπον....

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΕΔΩ" (ΕΔΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΨΗΛΑ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ)....ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ/ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΒΗΜΑΤΑ!

αυτος μιλουσε για πραγματα που επρεπε να κανεις ωστε να σου φερουν αποτελεσμα στη δουλεια σου,στα οικονομικα σου....και εγω το συνδυασα με το τσιγαρο...

ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΑ 50/60/70 ΣΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΥΓΙΗΣ....ΚΟΨΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

και αυτο ηταν παιδια....το ιδιο απογευμα το σταματησα....ουτε κινησεις του στυλ να πεταξω το καπνο και τα τσιγαρα απο το παραθυρο ουτε να το λεω δεξια και αριστερα και να καυχιεμαι οπως εκανα τις προηγουμενες φορες....ο καπνος ηταν εκει και περιμενε,απλα δεν εστριψα ποτε μεχρι τωρα,και ελπιζω να μην το κανω και στο μελλον....

ηταν πραγματικα ελαχιστες οι φορες που σκεφτηκα να το αναψω και αμεσως αυτη η σκεψη εφυγε διοτι ηρθε μια αλλη σκεψη που ελεγε....
    ΑΝ το αναψεις.....θα γουσταρεις για ενα λεπτο,τις πρωτες τζουρες....και μετα τι;;;μετα ενα ειναι σιγουρο,οτι θα το ξαναρχισεις!!! οτι εφτιαξες μεχρι τωρα καταστραφηκε! αφου δεν το θες στην τελικη!!!!

ΘΥΜΑΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;ΣΕ ΧΑΛΑΑΑΑΑΕΙ!!!!!ΕΠΙΑΝΕΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΣΟΥΝ...."ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ;ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΣΤΡΙΨΑ;ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΨΑ;".....

και με αυτο το τροπο....11 μηνες μετα δηλωνω πιο ευτυχης που δεν το εχω στη ζωη μου.... μακαρι επισης να μπορουσα να γυρισω το χρονο πισω και συνειδητα οπως τωρα να μην το αρχιζα ΚΑΝ!!!!

ουτε τα χερια μυριζουν.....ουτε βρωμαει η ανασα το πρωι που ξυπνας.....το σαλιο και η αισθηση στο στομα σου δεν εχουν καμια σχεση με πριν...πλεον "με κανουν παρεα" και μη καπνιστες αφου δεν βρωμαει η ανασα μου....γευση,οσφρηση και αλλα πολλα βελτιωνονται συνεχως...

τα οφελη ειναι τεραστια!

ΑΞΙΖΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ! ............................ συνειδητα ομως και ουτε ενα βημα πισω!!!!!!!
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

Σελίδα 2 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2009, 16:35
  2. το κάπνισμα μας φέρνει πιο κοντά
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 11:40
  3. Kόψτε το κάπνισμα
    από lampros_fazer στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 19:59
  4. Το κάπνισμα σκοτώνει
    από wizzy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2005, 09:14
  5. 10+1 Ηλιθιοι Λογοι Για Να Μην Κοψετε Το Καπνισμα!!!
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2004, 01:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF