colori
http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...46&id=1&sub=89
http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...49&id=1&sub=89
ποιοτικά οικονονικά & ελληνικά :P
γιωργο, το συγκεκριμενο richa (boomerang) που εβαλες, το εχω εγω! 3 χρονια τωρα ειναι ακομα αψογο, με ολες τις επενδυσεις του δεν περναει τιποτα απο κρυο το χειμωνα,
ενω χωρις αυτες κανει πολυ καλη δουλεια το καλοκαιρι λογο αεραγωγων! δε με προβληματισε ποτε! μονο θεμα οτι εχουν ψιλοξεφτισει σε καποια σημεια τα ασημι ανακλαστικα
που εχει στους ωμους! σε ολα τα αλλα παραμενει αψογο σαν καινουριο!!
με το συμπαθειο συντροχοι αλλα παπαριες καμαρωτες ειναι τα colori.πηγα χτες και εκτος του οτι δεν ειχανε παρα 1 μοντελο να δοκιμασω, εκτος του οτι ειναι σαν σακια για πατατες τα μπουφαν της colori, σας το λεω γιατι το ρωτησα: @@ εγγυηση εφ' ορου ζωης εχουνε.η εγγυηση ισχυει για μια 5ετια.αποριπτεται με συνοπτικες διαδικασιες και χεστηκα αν ειναι ελληνικη η απο το Αλφα κενταυρου.για καμια μπαλακλαβα και κανενα τσαντακι μεσης καλη ειναι αλλα μεχρι εκει.
παμε στα 2 μοντελα που εχω βαλει:
richa:πολυ καλη εφαρμογη,ομορφο αλλα...1.του λειπει μια εσωτερικη τσεπη (την οποια χρειαζομαι), 2.τα μανικια σφιγγουν με κουμπια, 3.το κλεισιμο στα μανικια δεν ειναι ιδιαιτερα βολικο.
bering:οχι τοσο ομορφο,καλη εφαρμογη, με το κολπο των ζεστων επιθεματων αλλα...1.με την εξτρα εσωτερικη τσεπη, 2.τα μανικια σφιγγουν με σκρατς, 3.το κλεισιμο και εδω δεν ειναι πολυ βολικο αλλα καλυτερο μαλλον απο της richa.
θα τα ξαναδοκιμασω για να αποφασισω.αμφιταλαντευομαι ακομα μετα την πρωτη δοκιμη οποτε συνεχιστε να λετε τη γνωμη σας μηπως με βοηθησει κατι που θα πειτε.
υ.γ.και τις 2 εταιριες τις σεβομαι πολυ αφου εχω το χειμερινο μπουφαν μου (που πλεον τα παιξε) μια 10ετια και ειναι richa ενω το καλοκαιρινο μου ειναι bering και ομολογω οτι ειμαι ευχαριστημενος και απο τα 2.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μιχαλη δεν ειναι οτι δεν με καλυπτουν.απλα σε αυτα τα λ7 απο οποια εταιρια και αν επιλεξεις θα εχει τα συν και τα πλην του.και επειδη ψαχνω για καθημερινο μπουφαν που θα ταλαιπωρειται δεν ειμαι διατεθημενος να σκασω μια περιουσια.οποτε μενω σε αυτα τα 2 εκτος και αν σκασει καποιος καμια τρελη ιδεα απο το πουθενα.
α βαλτε στα συν και για τα 2 την αποσπωμενη αδιαβροχη επενδυση!(πολυ σημαντικο!!!)
εντάξει λοιπόν, θα μπω και γω στον χορό να σου προτείνω άλλο από αυτα που πόσταρες
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...lectSubProduct
το πήρα και εγώ, σε πέντε εργάσιμες σπίτι σου με 12,5 € μεταφορικά και αντικαταβολή και τα σπάει και στο χρώμα (είναι ανθρακί όχι γκρι)......
πήγαινε από τον γιάσσαρη να το δοκιμάσεις (το έχει) και βουρ στον πατσά.....
στην ανάγκη, αν συνεννοηθούμε, την παρασκευή στην πιττα (διαβάζεται και πιπα) το φέρνω να το δεις και να έχεις ιδία άποψη....
βλεπω ποιο πρακτικο το bering για καθε μερα αλλα με χαλα που εχει σκρατς στο λαιμο..... την ειχα πατησει με αυτο το λαθος στο dainese το δερματινο που ειχα...πως? ειναι χαζομαρα αλλα εγινε...κολλαγε το λουρακι του κρανους στο σκρατς και τραβα τραβα να το βγαζω στο τελος το ειχε κανει μουτι....οκ μικρο το κακο απλα μου την ειχε σπασει.
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
λοιπον δεδομενου οτι δεν ειχε small δοκιμασα το medium.βαρυ μπουφαν, οχι κοντο (που ηθελα), μαλλον οχι πρακτικο για καθημερινη χρηση.πολυ καλο για εκδρομες αλλα εγω δεν ψαχνω κατι τετοιο (εχω).εγω ψαχνω κατι πιο απλο.
παραμενω λοιπον στις 2 πρωτες μου επιλογες.ευχαριστω σπυρο ουτως η αλλως παντως.ναι οποιος θελει μια μπουφαναρα σε καλη τιμη ειναι σουπερ.
ωχου ρε συ.. ενα μπουφανακι είναι... παρε ένα ποντσο στην τελική... ή παρε ενα μουααμά κι άνοιξε μια τρύπα...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.