Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: ποιο απο τα 2?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    ..............
    Τη bering την εμπιστεύομαι τυφλά πλέον μιας και το δικό μου το φόραγα από το 2004 μέχρι και πριν ένα μήνα , που το παρόπλισα επειδή βαρέθηκα να περιμένω να χαλάσει το ρημάδι .
    ανάλογη εμπειρία έχω και εγώ με richa..... φέτος το άλλαξα.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    εάν κάποιος είναι μποντιμπιλντεράς.........
    ναι, χέλι σκέτο είναι ο trooper

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viking Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ μιας και έχω αγοράσει το storm jacket απο εκει.και στα συν είναι οτι έχεις εγγύηση εφόρου ζωής αμα σ χαλάσει κανένα φερμουάρ-κουμπι....κτλ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

Ιδιαίτερα το δεύτερο μοιάζει να έχει απίστευτη γραμμή...έτσι κι είχα λεφτά το χτύπαγα άμεσα!!!

papoy Το avatar του/της Viking
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    συμφωνώ μιας και έχω αγοράσει το storm jacket απο εκει.και στα συν είναι οτι έχεις εγγύηση εφόρου ζωής αμα σ χαλάσει κανένα φερμουάρ-κουμπι....κτλ
    να το τονίσουμε

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    γιωργο, το συγκεκριμενο richa (boomerang) που εβαλες, το εχω εγω! 3 χρονια τωρα ειναι ακομα αψογο, με ολες τις επενδυσεις του δεν περναει τιποτα απο κρυο το χειμωνα,
    ενω χωρις αυτες κανει πολυ καλη δουλεια το καλοκαιρι λογο αεραγωγων! δε με προβληματισε ποτε! μονο θεμα οτι εχουν ψιλοξεφτισει σε καποια σημεια τα ασημι ανακλαστικα
    που εχει στους ωμους! σε ολα τα αλλα παραμενει αψογο σαν καινουριο!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    να το τονίσουμε
    με το συμπαθειο συντροχοι αλλα παπαριες καμαρωτες ειναι τα colori.πηγα χτες και εκτος του οτι δεν ειχανε παρα 1 μοντελο να δοκιμασω, εκτος του οτι ειναι σαν σακια για πατατες τα μπουφαν της colori, σας το λεω γιατι το ρωτησα: @@ εγγυηση εφ' ορου ζωης εχουνε.η εγγυηση ισχυει για μια 5ετια.αποριπτεται με συνοπτικες διαδικασιες και χεστηκα αν ειναι ελληνικη η απο το Αλφα κενταυρου.για καμια μπαλακλαβα και κανενα τσαντακι μεσης καλη ειναι αλλα μεχρι εκει.

παμε στα 2 μοντελα που εχω βαλει:

richa:πολυ καλη εφαρμογη,ομορφο αλλα...1.του λειπει μια εσωτερικη τσεπη (την οποια χρειαζομαι), 2.τα μανικια σφιγγουν με κουμπια, 3.το κλεισιμο στα μανικια δεν ειναι ιδιαιτερα βολικο.

bering:οχι τοσο ομορφο,καλη εφαρμογη, με το κολπο των ζεστων επιθεματων αλλα...1.με την εξτρα εσωτερικη τσεπη, 2.τα μανικια σφιγγουν με σκρατς, 3.το κλεισιμο και εδω δεν ειναι πολυ βολικο αλλα καλυτερο μαλλον απο της richa.

θα τα ξαναδοκιμασω για να αποφασισω.αμφιταλαντευομαι ακομα μετα την πρωτη δοκιμη οποτε συνεχιστε να λετε τη γνωμη σας μηπως με βοηθησει κατι που θα πειτε.

υ.γ.και τις 2 εταιριες τις σεβομαι πολυ αφου εχω το χειμερινο μπουφαν μου (που πλεον τα παιξε) μια 10ετια και ειναι richa ενω το καλοκαιρινο μου ειναι bering και ομολογω οτι ειμαι ευχαριστημενος και απο τα 2.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Δες κάτι άλλο, αφού δε σε καλύπτουν αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δες κάτι άλλο, αφού δε σε καλύπτουν αυτά.
    μιχαλη δεν ειναι οτι δεν με καλυπτουν.απλα σε αυτα τα λ7 απο οποια εταιρια και αν επιλεξεις θα εχει τα συν και τα πλην του.και επειδη ψαχνω για καθημερινο μπουφαν που θα ταλαιπωρειται δεν ειμαι διατεθημενος να σκασω μια περιουσια.οποτε μενω σε αυτα τα 2 εκτος και αν σκασει καποιος καμια τρελη ιδεα απο το πουθενα.

α βαλτε στα συν και για τα 2 την αποσπωμενη αδιαβροχη επενδυση!(πολυ σημαντικο!!!)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    .................. οποτε συνεχιστε να λετε τη γνωμη σας μηπως με βοηθησει κατι που θα πειτε......
    εντάξει λοιπόν, θα μπω και γω στον χορό να σου προτείνω άλλο από αυτα που πόσταρες

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...lectSubProduct

το πήρα και εγώ, σε πέντε εργάσιμες σπίτι σου με 12,5 € μεταφορικά και αντικαταβολή και τα σπάει και στο χρώμα (είναι ανθρακί όχι γκρι)......

πήγαινε από τον γιάσσαρη να το δοκιμάσεις (το έχει) και βουρ στον πατσά.....

στην ανάγκη, αν συνεννοηθούμε, την παρασκευή στην πιττα (διαβάζεται και πιπα ) το φέρνω να το δεις και να έχεις ιδία άποψη....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εντάξει λοιπόν....
    δειχνει ενδιαφερον (αν μη τι αλλο). θα το τσεκαρω σημερα κι ολας.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    βλεπω ποιο πρακτικο το bering για καθε μερα αλλα με χαλα που εχει σκρατς στο λαιμο..... την ειχα πατησει με αυτο το λαθος στο dainese το δερματινο που ειχα...πως? ειναι χαζομαρα αλλα εγινε...κολλαγε το λουρακι του κρανους στο σκρατς και τραβα τραβα να το βγαζω στο τελος το ειχε κανει μουτι....οκ μικρο το κακο απλα μου την ειχε σπασει.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δειχνει ενδιαφερον (αν μη τι αλλο). θα το τσεκαρω σημερα κι ολας.
    λοιπον δεδομενου οτι δεν ειχε small δοκιμασα το medium.βαρυ μπουφαν, οχι κοντο (που ηθελα), μαλλον οχι πρακτικο για καθημερινη χρηση.πολυ καλο για εκδρομες αλλα εγω δεν ψαχνω κατι τετοιο (εχω).εγω ψαχνω κατι πιο απλο.
    παραμενω λοιπον στις 2 πρωτες μου επιλογες.ευχαριστω σπυρο ουτως η αλλως παντως.ναι οποιος θελει μια μπουφαναρα σε καλη τιμη ειναι σουπερ.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ωχου ρε συ.. ενα μπουφανακι είναι... παρε ένα ποντσο στην τελική... ή παρε ενα μουααμά κι άνοιξε μια τρύπα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 12:40
  2. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???
    από peskandritsos στο forum BMW
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 18:18
  3. ποιό απο τα 2-3 help!!!
    από Da.Vintage στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2007, 16:35
  4. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  5. Ποιο από τα 2 μαμούθ?
    από MikeG στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2007, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ