δε καταλαβαίνω γιατί ένα thread με θέμα την αιθαλομίχλη μπορεί να φτάσει 40 σελίδες και ένα με θέμα τον Βύντρα να μη μπορεί άνετα να πιάσει τριψήφιο νούμερο![]()
δε καταλαβαίνω γιατί ένα thread με θέμα την αιθαλομίχλη μπορεί να φτάσει 40 σελίδες και ένα με θέμα τον Βύντρα να μη μπορεί άνετα να πιάσει τριψήφιο νούμερο![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε ....Υπαρχουν ακομα αυτοι οι... Πως τους ελεγαν..?? Πως τους ελεγαν..???
Α.... Βαζελοι...!
Οσο για τον Βυντρα.... http://www.newsit.gr/default.php?pna...188900&catid=1
![]()
Δεν νομίζω να τον πάρει ο Μαρινάκης τον Λουκά...μάλλον πλάκα θα θέλει να κάνει στον Αλαφούζο.![]()
ξαφνικα νοιωθω μια θαλπωρη....δε μπορω να πω!!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δηλωνω κατηγορηματικα οτι για λογους αρχης αρνουμαι να κανω πλακα σε οπαδους ομαδας με την οποια εχω πανω απο 20 βαθμους διαφορα
τα λεμε με το καλο του χρονου στο πρωτο διμηνο του νεου πρωταθληματος και μεχρι να ξαναανοιξει η ψαλιδα (αν παιζουμε στην ιδια κατηγορια)
κρίμα τελικά που θα πάει στη Λεβάντε (αν και φανταστείτε άμυνα με 2 back τους Καράμπελα και Βύντρα..).. νομίζω ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς απο τον Μαρινάκη να πάρει τον μέγιστο Λουκά για να σταματήσουν οι γάυροι να βρίζουν την άλλη τεράστεια μεταγραφή τον Masado
Οι βάζελοι θα χτυπάνε το κεφάλι τους
Εγώ θα πώ αυτό που λέω πάντα οι επικριτές να μετρήσουν τίς επιλογές που έχουν
Δηλαδή
μπάκ πολυθεσίτη , μέτριας τεχνικής,εργάτης , με ελληνικό ή κοινοτικό διαβατήριο στα λεφτά του βύντρα.....
λίγες οι επιλογές
απλά ο Mr. skai βρήκε τρόπο να βγάλει απο το κάδρο τα σοβαρά προβλήματα του ΠΑΟ και να ασχολούνται με μ@λ@κιες
Επαγγελματίας είναι γιατί να μήν πάει ???? και ειδικά με τήν συμπεριφορά των οπαδών και διοίκησης απέναντι του , όλα αυτά μετράνε.........
Και πρίν με πουν κάποιοι γαυροβάζελο ......θα απαντήσω .......ομιλάρα και όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Μήν ξεχνάς ότι κεντρικός ήταν ( και είναι ) και στόν βάζελο τόν κάνανε μπάκ
όταν δείς ποιος θα τόν αντικαταστήσει μάλλον θα σου κοπεί το γέλιο![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις