Σε 10 μέρες απο τώρα το πολύ εγώ θα έχω το νέο μωρό.
Αν θέλετε να κανονίσουμε καμιά τσάρκα προς γαλαξίδι ή όπου θέλετε τέλος πάντων..!
Γουστάρει κανείς τσάρκα εδώ γύρω για Τρίτη μεσημέρι/απόγευμα που δε θα βρέχει?
Είμαι μέσα όπως είπα και στον crysis σε πμ γιατί είναι πολύ πιθανό το ninjaki να είναι ακόμα στα χέρια μου την τρίτη..
Μόνο που είμαι ακράνοβιτς για περίπου 15 μέρες ακόμα.
Πείτε κανα μέρος και βλέπουμε..Μπορεί να δανειστώ και από κανα θείο κράνος..![]()
SAO (Αχαγιά) ή Καλόγρια που πρότεινε ο verde, ή ξέρω γω κάπου αλλού σε απόσταση μισάωρου.
Mια χαρα ειναι εδω,το θεμα ειναι να παιξει κανα φραγκο να βρω κανα φτηνο μηχανακι σε λιγο που θα ανοιξει ο καιρος.Ειναι ομορφα εδω για μοτο οταν φτιαξει ο καιρος.
Τωρα,οταν κατεβω ευελπιστω να συναντηθΩμεν.Μεινετε συντονισΖμενιοι(σε Πατρινη διαλεκτο)![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
εγω που ειμαι γεννημα θρεμα πατρινος παντως δεν τονιζω ετσι τα νι.εκτος και αν δεν το καταλαβαινω...χαχχαχαχαπαντως ρε μαγκες πρεπει να οργανωθουμε οι πατρινοι μηχανοβιοι...λιγα πραγματα παντως γιατι ειμαι και παντρεμενος
![]()
Catch me if you can
Αύριο μεσημέρι/απόγευμα που δε θα βρέχει και δε θάχει ψοφόκρυο, βολτούλα προς καλόγρια κανείς?
Κατά το πυκνιοι καπνιοι και το Ζμπούτσαμ νέοπες.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).