Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Αλλαγη φλαντζας κυλινδρου

Μέλος
    Φιλε indianos950 μενω Αθηνα αλλα με τις τιμες που παιζουν εδω μου φαινεται οτι οικονομικοτερα θα μου ερθει να παρω το εργαλειο και να ανεβω Πρεβεζα να το φτιαξω!Μου εχουν δωσει εδω την εντυπωση οι μηχανικοι οτι δεν καταλάβαινουν τι συμβαινει γυρω τους!Με λιγοτερους πελατες προσπαθουν να εχουν κερδη που ειχαν πριν 3 χρονια!!!Εχω φιλους με μοτοσυκλετες που πλεον κανουν μονο τα βασικα για να κινειται η μηχανη!Σκετη αλλαγη λαδιων και τιποτα αλλο!!!Ουτε τακακια ουτε φιλτρα ουτε βαλβιδες ουτε τιποτα!!!Συν οτι εδω περα για το ιδιο πραγμα που θες να κανεις στην μηχανη οι διακυμανση των τιμω ειναι τρελη!Π.χ. αλλαγη αλυσιδογραναζα απο 160 εως 350,σερβις μπροστινου απο 80 στον ενα εως 350 για την ιδια δουλεια στον αλλον!Εισαι αναγκασμενος να κανει ερευνα αγορας για το παραμικρο!

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ztakisg16 Προβολή μηνύματος
    Φιλε indianos950 μενω Αθηνα αλλα με τις τιμες που παιζουν εδω μου φαινεται οτι οικονομικοτερα θα μου ερθει να παρω το εργαλειο και να ανεβω Πρεβεζα να το φτιαξω!Μου εχουν δωσει εδω την εντυπωση οι μηχανικοι οτι δεν καταλάβαινουν τι συμβαινει γυρω τους!Με λιγοτερους πελατες προσπαθουν να εχουν κερδη που ειχαν πριν 3 χρονια!!!Εχω φιλους με μοτοσυκλετες που πλεον κανουν μονο τα βασικα για να κινειται η μηχανη!Σκετη αλλαγη λαδιων και τιποτα αλλο!!!Ουτε τακακια ουτε φιλτρα ουτε βαλβιδες ουτε τιποτα!!!Συν οτι εδω περα για το ιδιο πραγμα που θες να κανεις στην μηχανη οι διακυμανση των τιμω ειναι τρελη!Π.χ. αλλαγη αλυσιδογραναζα απο 160 εως 350,σερβις μπροστινου απο 80 στον ενα εως 350 για την ιδια δουλεια στον αλλον!Εισαι αναγκασμενος να κανει ερευνα αγορας για το παραμικρο!
    φιλε μου μιλησα με τον μαστορα και ειπε κομπλε με φλατζες και ενα σερβις ψυκτικα σεα-φεα-μεα ενα 400 ολα κομπλε αν θελεις σου δινω τηλεφωνο και μιλατε,
    ενα φιλαρακι το εστελνε με μεταφορικη με 50ε και μετα ερχεσαι με το κτελ και το παιρνεις
    καλυτερα ομορφος και πλουσιος
    παρα φτωχος και ασχημος

Μέλος
    Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου indianos950!Θα κατσω μεθαυριο να καθαρισω τελειως τον κινητηρα οπως ειπαν και τα αλλα παιδια του φορουμ να δω τι ακριβως παιζει μηπως και δεν χρειαστει τελικα να μπω σε αυτη την διαδικασια αλλιως σε αντιθετη περιπτωση σου στελνω pm και μιλαμε!!!

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Τι έκανες τελικά

Μέλος
    Τίποτα ακόμα φίλε μου!Το παρακολουθώ αλλά θέλω ακόμα 2500 χλμ για λαδια οπότε τότε θα δώσει τι θα κάνω!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. αλλαγη φλαντζας?
    από animato στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2009, 05:48
  3. Αλλαγή R1'03 -> R1'04 ή '05...
    από RapidShade στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:53
  4. Αλλαγή ήχου εξάτμησης
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2004, 11:08
  5. Τροποσ Για Αλλαγη Χαρτογραφησησ Στο Χαγιαμπουσα
    από BILL VUZAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/05/2004, 16:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα